Max & More Nail Wraps review

door Daphne - verdraaid mooi
Max & More Nail Wraps review

Een eenvoudig kleurtje aanbrengen op je nagels lukt praktisch iedereen nog wel, maar nail art is een heel ander verhaal. Niet zo gek dat nagelstickers dan ook steeds bekender én populairder worden. Ook mijn favoriete budgetstore Action heeft ze! Is het een budget topper of kun je ze toch beter laten liggen? Ik test het en laat je drie nieuwe designs zien. Scroll daarom snel verder voor de Max & More Nail Wraps review.

Ik laat je in dit artikel drie designs zien die vanaf deze week in de winkels liggen: Bright Pink, Flower Power en Retro. Oftewel een fantastische felroze tint, een lente print met bloemetjes en een sixties print met glitters.

Zo werken de Action Max & More nail wraps

Voorbereiding is belangrijk, ook met nagelstickers. Duw daarom je nagelriemen voorzichtig terug met bijvoorbeeld een bokkenpootje en ontvet je nagels. Dat kun je doen met een speciale cleaner, maar ook gewoon met nagellakremover. Kies dan voor welk printje je wilt gaan en selecteer de juiste maat sticker voor je nagel. Twijfel je tussen twee maten? Kies dan de kleinste van de twee. 

Action Max & More Nail Wraps review zo werkt het handleiding

Plaats de nagelsticker gecentreerd op je nagel. Let op dat het niet op de nagelriem komt, want dat gaat ten koste van de houdbaarheid van de manicure. Duw het vanaf het midden naar de randen aan op de nagel. Vaak zul je nog een stuk nagelsticker over hebben. Vouw die dan naar beneden en vijl verticaal naar beneden af. Let op dat je niet in verschillende richtingen vijlt, want dan kan de sticker scheuren. Maak je manicure af door een dunne laag top coat aan te brengen op de sticker en zorg ervoor dat je de rand van de nagel aan het uiteinde mee lakt.

Wil je de nagelsticker weer verwijderen? Dat gaat super makkelijk met nagellakremover. Kom niet in de verleiding om de sticker van je nagels te trekken, want zo kun je het nagelbed beschadigen.

Max & More Nail Wraps review ervaring

Swatches Max and More Nail Wraps

Bright Pink

Action Max & More Nail Wraps bright pink swatch review

Ik heb afgelopen jaar praktisch de hele zomer felroze nagellak gedragen, dus het zal geen verrassing zijn dat ik dit kleurtje fantastisch vind.

Flower Power

Action Max & More Nail Wraps flower power swatch review

Aan de ene kant kun je met een dotting pen vrij makkelijk bloemetjes nail art maken. Alleen als het erop aan komt, doe je het toch niet en ga je voor gemak. Nou, dat is niet meer nodig met deze nagelstickers. Ik vind het ook erg leuk dat ze voor twee kleuren bloemetjes gegaan zijn. Dat maakt het toch extra speciaal.

Retro

Action Max & More Nail Wraps retro swatch review

Dit is misschien wel een flower power design dankzij de retro sixties nail art en de golvende lijnen, maar toch krijg ik er lentekriebels van. Zeker in combinatie met die glitters springt deze er echt voor me uit. Voor de vriendjes die het al Spaans benauwd krijgen bij het zien van glitters (zoals mijn vriend die glitters vreselijk vindt om ze overal tegen te komen in huis): er zit al een laagje overheen, waardoor ze niet afgeven. 😉

Review Max & More Nail Wraps

De stickers hebben voor- en nadelen en dat laatste ligt vooral aan mijn eigen nagels. 

Formaat & design van de stickers

Ik heb echt hele smalle vingers (en dus ook smalle nagels) en de smalste sticker was voor mij helaas nog te breed. Hierdoor heb ik veel stickers in de breedte bij moeten knippen. Als je dat zelf ook hebt, let dan goed op dat je niet per ongeluk het plaklaagje raakt van de sticker tijdens het knippen. Anders plakt de sticker niet helemaal lekker meer op je nagels. Misschien logisch, maar ik spreek uit ervaring… 🙈

Action Max & More Nail Wraps review retro swatch

Daarnaast heb ik door die smalle vingers ‘mini’ nagels qua lengte, ondanks dat ik ze wel lang laat groeien. Ze zijn in proportie natuurlijk, maar voor het design van vooral de Retro swatch moest ik creatief zijn. Ik heb daarom het design omgedraaid en dat valt vooral op bij mijn middelvinger. Deed ik dat niet, dan had ik puur een glanslaagje op die nagel en vijlde ik juist de mooie zijde eraf. Eigenlijk vind ik het alsnog wel leuk geworden. Als ik het niet gezegd had, was het je waarschijnlijk niet eens opgevallen. 😉 Bij het design van bijvoorbeeld Flower Power loopt de nail art compleet door en dat werkt echt perfect.

Buigzaam, blijft mooi zitten

De nagelstickers zijn vrij dun en daardoor erg buigzaam. Dat was niet alleen makkelijk voor het bijknippen ervan, maar hierdoor kun je ook gemakkelijk ‘foutjes’ herstellen en de sticker goed meebuigen met de nagel. Daarbij kon je ze zo ook gemakkelijk vijlen en dus op maat maken aan het uiteinde van de nagel. Ik heb daar zelf trouwens een glasvijl voor gebruikt, zodat de sticker zo niet snel de kans krijgt om te scheuren of splijten. Bij een normale vijl is dat risico wat groter.

Tijdens het aanbrengen van de sticker leek hij op een of andere manier soms nog wat te zweven. Alleen toen ik het sealde met een top coat leek het in elkaar te smelten, waardoor het toch goed hechtte op de nagel. Het ligt er natuurlijk aan wat je met je nagels doet, maar nadien heb ik een paar dagen kunnen genieten van het design. Ook het verwijderen gaat gemakkelijk met normale nagellakremover. Daarbij was glitter nog nooit zo makkelijk van mijn nagels te halen. Je kent vast wel de normale glitterlak waar je ongeveer met een staalborstel op moet om ze te verwijderen. Hier dankzij de sticker dus niet! Geen geklungel en toch mooie nagels!

Action Max & More Nail Wraps review

Ondanks dat ik de stickers bij heb moeten knippen, vind ik het alsnog een erg leuk concept. Ik zou een egale kleur dan waarschijnlijk niet zo snel doen, maar het tegenovergestelde geldt voor de nail art. De tijd voor het bijknippen ervan weegt niet op tegen de tijd die je nodig hebt om écht nail art te doen op je nagels met normale nagellak. 

Je shopt de Max & More Nail Wraps bij Action voor € 0,74 per set. Lees ook de andere Max & More reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Marion 21 maart 2023 - 13:09

Wauwww echt prachtig opgebracht! Ik vind het een gestuntel die wraps en inderdaad het formaat is soms lastig.

Maar voor die bedragen is het best leuk toch om is te wisselen, weken in de olie voorkomt inderdaad de beschadiging aan de plaat.

Maar prachtig opgebracht trouwens en mooie foto’s ❤️💜💚🩵🧡

Reply
Natascha van Zijtikt.nl 21 maart 2023 - 20:34

Deze designs zijn tof! Zelf gebruik ik de stickers van Manic en daar ben ik echt heeeelemaal fan van! Blijft bij mij beter zitten dan gewone gellak zelfs.

Reply
Mere Kamminga 14 juni 2023 - 15:47

Hoe lang blijven de wraps zitten?

Reply

Plaats een reactie