Max & More lipstick matt review

door Daphne - verdraaid mooi
max & more lipstick matt swatch 327 rusty rose review

Ik zei in de review over de nieuwe Max & More concealer al dat ik allemaal nieuwe make-up zag hangen van het merk bij Action. Ik heb toen ook nog een budgetproof lipstick gekocht om te kunnen testen voor je. Daarom lees je hier de Max & More lipstick matt review in de kleur 327 Dusty Rose.

De look van de verpakking is hetzelfde als de andere items van het merk: een matzwarte, kartonnen verpakking met daarop meer informatie en de kleur. Niemand kan de lipstick dus openen, wat wel zo hygiënisch is. De lipstick zelf zit in een glanzend, zwarte flacon die aan de onderzijde doorzichtig is. Zo kun je de kleur van de lipstick zien en dat is wel zo fijn wanneer je meerdere tinten van dezelfde lijn in je stash hebt.

max & more lipstick matt review-1

In het Action filiaal bij mij in de buurt kon je kiezen uit drie tinten, namelijk een rode variant, een donker paarse variant en deze nude paarse tint: Dusty Rose. Hieronder zie je de swatch van deze tint. Links heb ik de kleur opgebouwd en rechts is een enkele veeg. De kleur heeft van zichzelf dus al een goede dekking, die je met een paar vegen full coverage kunt maken.

max & more lipstick matt swatch 327 rusty rose review-1

Review Max & More lipstick matt

Volgens Action geeft de lipstick je lippen een intense kleur met een zachte, matte finish. Het is hooggepigmenteerd en heeft een formule die niet droog aanvoelt. Hieronder zie je twee foto’s. Op de eerste foto heb ik de lipstick net aangebracht en op foto twee draag ik de lipstick zo’n vier uur, waarbij ik ook geluncht heb.

max & more lipstick matt swatch 327 rusty rose review-3 max & more lipstick matt swatch 327 rusty rose review-4

De lipstick voelt onwijs romig aan en breng je daarom met gemak aan op je lippen. Door de romige textuur lijkt de finish eerst nog een licht glansje te hebben. Dat verdwijnt na een tijdje, zonder dat je lippen droog of onprettig aanvoelen. Dat is ook positief voor de houdbaarheid van de lipstick, want na vier uur is de lipstick wel wat vervaagt, maar zeker niet verdwenen. De kleur is intens, het voelt fijn aan en is een kleur die bij veel looks past. Ik ben happy!

max & more lipstick matt swatch 327 rusty rose review-2

Tip voor wanneer je onderweg een mondkapje moet dragen: doe de lipstick op je lippen zoals je normaal ook zou doen, maar dep het daarna af op een tissue. Zo blijft de kleur op je lippen zitten, maar geeft het niet zo makkelijk af en veegt het niet uit. Zo zijn je lippen on fleek zodra je je mondkapje af doet!

De Max & More lipstick matt is verkrijgbaar bij Action voor € 0,99. De formule is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Deb 19 november 2020 - 10:27

Haha, goede tip over het dragen van lipstick i.c.m. een mondkapje. Uit automatisme doe ik lipstick op wanneer ik de deur uitga en smeer ik dus de helft aan het mondkapje hihi. Ik ga het inderdaad afdeppen op gewoon een transparante lippenbalsem dragen om toch iets op mijn lippen te hebben. De kleur van deze lipstick erg mooi. Toch spreken de make-up producten bij Action me niet aan, vind het er een beetje cheap uitzien en laat ze om die reden meestal staan. Waarschijnlijk geheel onterecht 😂. Maar ik mis gewoon een stukje beleving.

Reply
Alexandra 19 november 2020 - 13:56

Mooie kleur lipstick, hij dekt goed! Handige tip ook voor onder het mondkapje, hihi 🙂

Reply
Tessa 21 november 2020 - 07:37

Dat is niet verkeerd! Ik koop nooit action make up voor dezelfde reden als Deb

Reply
Eveline 21 november 2020 - 19:59

Ik heb eigenlijk ook nog nooit make-up van de action gepakt, zoals de dames hierboven aangeven, omdat het mij kwalitatief niet zo goed lijkt omdat het zo goedkoop is. Maar als ik je review zo lees lijkt dat onterecht. De lipstick lijkt lang te blijven zitten en fijn dat het je lippen niet uitdroogt! Bedankt voor deze review. 🙂

Reply
bychristiana 22 november 2020 - 19:40

Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd weinig lipstick draag, inderdaad vanwege het mondkapje. Ik merk wel dat ik best droge lippen heb, dus ik gebruik wel heel trouw een lipbalm. Ik vind de kleur van jouw lipstick wel erg mooi, maar net zoals Deb schrijft; ik ben eigenlijk ook niet heel enthousiast over de look van de Action make-up. Ik koop verder ook niet heel veel make-up en als ik dan iets koop, koop ik liever iets wat ik echt heeeeel mooi vind;-)

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 24 november 2020 - 18:10

Dit ziet er goed uit! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht van de Action haha, oops. Het resultaat is ook nog best goed na 4 uren.

Toffe review!

Liefs
X

Reply
Jouvence 25 november 2020 - 21:50

Wat een mooie kleur lipstick!

Reply

Plaats een reactie