Max & More Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
max & more concealer review light sand-2

Ik kan bij Action natuurlijk niet naar buiten lopen zonder langs de beautyproducten te lopen. Daar zag ik ineens wat nieuwe items van Max & More liggen, waaronder een full coverage concealer. Als je me langer volgt, dan ken je mijn struggles met donkere kringen. Dus ik moest natuurlijk de concealer wel meenemen om te testen! Daarom lees je hier de Max & More Concealer review in de kleur 104 Light Sand.

max & more concealer review light sand

De flacon zit verpakt in een kartonnen verpakking met daarop meer informatie en de kleur. Wat ik vooral fijn vind aan zo’n verpakking is dat andere mensen de dop niet hebben kunnen losdraaien. Zeker nu is dat wel zo fijn en hygiënisch. De flacon zelf is van plastic en heeft een sponsapplicator.

max & more concealer review light sand-1

De concealer is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik de lichtste tint heb gekocht: 104 Light Sand. Echt mega licht is de kleur niet als ik het vergelijk met mijn andere concealers. Op de afbeelding hieronder kun je de swatch zien. De formule is licht, waardoor je het gemakkelijk op de huid kunt blenden. Of het echt full coverage is, betwijfel ik, maar dat ga ik je laten zien op mijn ogen.

max & more concealer swatch light sand review

Review Max & More Concealer

Volgens Max & More geeft de concealer dekking en glans voor een frisse, stralender finish van de huid. De oneffenheden worden gecorrigeerd en het verheldert de huid. Hieronder vind je twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen concealer en op de tweede foto bracht ik de Max & More Concealer aan.

max & more concealer swatch light sand review-1 max & more concealer swatch light sand review-2

Light Sand is een redelijk lichte kleur met een gele ondertoon. Ik bracht twee laagjes aan voor bovenstaand resultaat. Dat de concealer dekt, zie je wel op de voor- en na foto’s. Alleen of het écht full-coverage is voor mijn donkere kringen… Nee dat vind ik niet, omdat de blauwe gloed er nog licht doorheen komt. Daarom zou ik de dekking eerder als medium coverage bestempelen. Gelukkig kun je de concealer wel wat opbouwen om tot dit resultaat te komen en is de textuur daar ook goed geschikt voor. Het voelt licht aan, is vrijwel geurloos en geeft een mooie, glowy finish.

De Max & More Concealer is verkrijgbaar bij Action voor € 1,19. De formule is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 27 augustus 2020 - 09:52

Ik vind het resultaat gezien de prijs echt top hoor! Jeetje, 1,19 euro voor een concealer, ik heb er altijd eentje van Guerlain (daar doe ik dan wel ongeveer een jaar mee), maar die is (haha) ongeveer twintig keer zo duur;-)

Reply
Tessa 27 augustus 2020 - 11:56

Best een goed resultaat als je kijkt naar de prijs. Heb je Can’t Stop Wont Stop concealer van nyx al eens geprobeerd? Die dekt goed

Reply
Rachel 28 augustus 2020 - 08:23

wauw ziet er wel goed uit zeg en ook nog eens vegan? toppertje dus!

Reply
Deb 28 augustus 2020 - 21:18

Voor de prijs doet ie het niet slecht, maar een volledige dekking geeft ie niet. Ik heb wel eens betere resultaten gezien bij jou met concealers zoals laatst de concealer van Deborah Milano. Wat is jouw favoriete concealer? Ben daar wel benieuwd naar.

Reply
Natascha 29 augustus 2020 - 20:24

Dit zou voor mij wel een goede zijn denk ik! Net zoals Deb ben ik ook wel benieuwd naar jouw favoriet trouwens 🙂

Reply

Plaats een reactie