Max Factor Lipfinity lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
max factor lipfinity lipstick review

Ik had iets meer foto’s in kerstsferen gemaakt dan dat ik online kon zetten, dus we blijven eventjes in de kerstsferen. 😅

Nu de mondkapjes weer verplicht zijn, raak ik buitenshuis praktisch geen lipstick meer aan en stiekem voelt dat toch weer best kaal. Een lipstick die geen clown van je maakt zodra dat kapje af is en maar liefst 24 uur blijft zitten, klinkt daarom als muziek in mijn oren. Zeker ook met de feestdagen in het vooruitzicht. Of het ook echt werkt, ga ik voor je testen en daarom lees je hier de Max Factor Lipfinity lipstick review in de kleur 070 Spicy.

Ik kreeg deze lipstick van We Are Eves om te testen. Dat is een platform vol met eerlijke beauty reviews. Wil je gelijk weten wat ik van de lipstick vond? Kijk dan op mijn shelfie.

max factor lipfinity lipstick review applicator

De twee stappen zitten verpakt in individuele hulzen. Ideaal, want als een van beide op is, dan sleep je die niet onnodig mee. Vaak heb je natuurlijk een product dat twee zijden heeft.

Zo werkt het

max factor lipfinity lipstick review

De lipstick is een langhoudende vloeibare lipstick die ervoor zorgt dat je lippen tot wel 24 uur worden voorzien van een prachtige tint. Dat creëer je in slechts twee stappen. Stap één is de kleur en hiermee geef je je lippen een satijnachtige, vloeibare en matte formule die niet afgeeft. Let op dat je het aanbrengt op schone en droge lippen. Laat het dan een minuutje drogen voor je doorgaat naar de volgende stap. Stap twee is een doorzichtige balsem die je lippen hydrateren en laten glanzen. Deze stap kun je gedurende de dag nog eens herhalen, zodat je dat fijne gevoel op je lippen blijft behouden. 

Swatch & review Max Factor Lipfinity lipstick

Op onderstaande foto zie je de swatch van de tint 070 Spicy. 

max factor lipfinity lipstick swatch 070 spicy review

Wauw wat een geweldig pigment! Na één veeg creëer je al een volledige dekking! Let op dat je bij stap één echt even geduldig bent en de tijd neemt om het te laten drogen. Houd daarbij je lippen van elkaar en lach. Zo kruipt er geen product in je lijntjes en droogt het niet ‘lelijk’ op. Stap twee zorgt voor het fijne draagcomfort en maakt de lipstick echt prettig om te dragen; ook uren achter elkaar. Of het de 24 uur aantikt, durf ik niet te zeggen aangezien ik dat zelf niet eens volhoudt…😅 Alleen dat het een langhoudende lipstick is die door de balm heel fijn aanvoelt, weet ik zeker! En… Hij is mondkapjes-proof!

De Max Factor Lipfinity lipstick shop je bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 17,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 17 januari 2022 - 10:05

Oeh haha, 24 uur is inderdaad wel heel lang voor een lipproduct, ik zou er in ieder geval niet mee gaan slapen;-) De kleur is wel prachtig.

Reply
Deb 18 januari 2022 - 21:07

Ik heb geen moeite met het nog even vasthouden van de kerstsferen, is geen straf voor mij 😊. Wat betreft de lipfinity lipstick, lijkt me dit ideaal zeker omdat hij mondkapjes proof is. Wat een ellende met die mondkapjes. Gelukkig werk ik veel thuis en werk ik voor het videobellen altijd even snel mijn lipstick bij. Voel me zonder altijd een beetje als een kale kerstboom 😂.

Reply

Plaats een reactie