Max Factor Lash Effect mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
max factor lash effect mascara review borstel

Perfecte, volle en lange wimpers zonder valse varianten te gebruiken? Met de Max Factor False Lash Effect mascara zou je dit effect creëren. Volgens het merk is het al een bestseller, maar of het voor mij een variant wordt die ik wil blijven kopen, ga ik voor je testen. Daarom lees je hier de Max Factor Lash Effect mascara review met natuurlijk voor- en na-foto’s, zodat je goed het effect kunt beoordelen.

Ik kreeg deze mascara van We Are Eves om te testen. Dat is een platform vol met eerlijke beautyreviews. Wil je gelijk weten wat ik van de mascara vond? Kijk dan op mijn shelfie.

max factor lash effect mascara review borstel

Het elastomeren borsteltje (of eigenlijk borstel, want hij is vrij groot) bevat extra veel haartjes die je wimpers perfect separeert. De gepatenteerde Liquid Lash formule bedekt de wimpers van de wortels tot de punt. Zo creëer je in combinatie met de borstel een longlasting formule. Daarbij vlekt het niet en blijft het de hele dag goed zitten.

Max Factor adviseert om vooraf een wimperkruller te gebruiken om je wimpers een extra lift te geven. Breng de mascara dan aan van de wortels tot aan de punt om deze te separeren en volume op te bouwen. Wil je het echte valse wimper-effect? Herhaal die stap dan.

Look & review Max Factor Lash Effect mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

max factor lash effect mascara look result review

voor

max factor lash effect mascara look result review

na

max factor lash effect mascara look result review

voor

max factor lash effect mascara look result review

na

Ik heb wat gemengde gevoelens over deze mascara. Enerzijds separeert hij mijn wimpers erg mooi, waardoor je een heel mooi waaier-effect krijgt zoals bij valse wimpers. Aan de andere kant verwacht ik wel een wat meer volume en daar moet je bij deze mascara geduld voor hebben. Hij is namelijk vrij droog. Hierdoor moet ik het product voor het volume effect waar ik voor wil gaan, echt in meerdere lagen opbouwen. Daarom gebruik ik hem het liefst in combinatie met een andere mascara, waarbij ik deze variant als eerst gebruik voor een mooie separatie en een andere variant daarna voor snel meer volume. 

max factor lash effect mascara review

De Max Factor Lash Effect mascara is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en online op bijvoorbeeld kruidvat.nl voor € 19,99. Het is oftalmologisch getest. Ik testte ook de Max Factor Divine Lashes mascara.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie