Max Factor Divine Lashes mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
max factor divine lashes mascara review

Een paar weken terug ontving ik de nieuwe Divine Lashes mascara van Max Factor. Eerlijk gezegd liep ik niet warm door de foto’s op de verpakking, omdat je de volume mascara in zes laagjes op kunt bouwen. Dat leek me nogal veel tijd kosten. Toch wilde ik de mascara een eerlijke kans geven en heb ik het getest: mét voor- en na-foto’s. Daarom lees je hier de Max Factor Divine Lashes mascara review in de kleur 001 Rich Black.

max factor divine lashes mascara review-2

De Divine Lashes mascara geeft je oogverblindend lange en volumineuze wimpers. Daarnaast voelt de rijke en romige formule ultralicht en zacht aan op de wimpers, is veegvast en gemakkelijk gelijkmatig aan te brengen. Het definieert je wimpers vanaf de aanzet tot aan het uiteinde zonder te klonten en is per laag opbouwbaar. Dat laat Max Factor dus al zien op het doosje, waarbij je een voor-foto ziet en het resultaat na drie en zes laagjes.

De formule is verrijkt met panthenol. Dat is een provitamine B5 dat voor soepele en zachte wimpers zorgt. Daarom kun je het ook gewoon gebruiken als je contactlenzen draagt.

max factor divine lashes mascara review-1

De borstel applicator is pinda-vormig, extreem zacht en brengt de mascara vlokvrij aan. Daarnaast verdeelt het borsteltje de mascara met precisie, zodat iedere wimper wordt gedekt voor zowel een volumineuze als natuurlijke finish. Het borsteltje is wel vrij groot, dus let op dat je niet te snel op je huid stempelt bij het aanbrengen van de mascara op de onderste wimperrand.

Look & review Max Factor Divine Lashes mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect! Om onderstaand resultaat te creëren, heb ik vier laagjes aangebracht.

max factor divine lashes mascara look review max factor divine lashes mascara look review-3 max factor divine lashes mascara look review-1 max factor divine lashes mascara look review-2

De mascara geeft niet veel product af, maar voelt toch niet droog aan. Juist doordat de mascara niet bij het eerste laagje veel product afgeeft en dus niet een geweldig volume geeft, separeert het je wimpers wel onwijs mooi. Daarbij droogt het snel op en kun je vlot het volgende laagje aanbrengen en alsnog vrij snel een mooi en volumineus effect creëren. Daarbij verzwaart de textuur de wimpers niet en blijven ze zacht aanvoelen en dat is goed voor het behoud van mooie wimpers. Verder heb ik normaal gezien een voorkeur voor siliconen borsteltjes, maar toch werkt dit borsteltje ook erg fijn. Juist ook omdat (ik zeg het weer) het zo goed gedoseerd product afgeeft. Kortom: ik ben blij dat ik de mascara toch een kans heb gegeven.

De Max Factor Divine Lashes mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 19,99. Er is nu een tijdelijke actie, waarbij je de mascara met 50% korting kunt aanschaffen en dus maar € 10,00 betaalt!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 23 december 2020 - 08:56

Ik vind het resultaat erg mooi, maar vier of zelfs zes laagjes vind ik best veel, haha. Ik geloof niet dat ik daar het geduld voor heb;-)

Reply
Nelleke 1 januari 2021 - 19:35

Het resultaat is erg mooi,ben van plan hem zelf ook aan teschaffen

Reply
Priscilla 3 januari 2021 - 19:47

Ik heb deze mascara momenteel zelf ook in gebruik en ben eigenlijk best positief verrast. Ik vind het effect bij jou nog zichtbaarder!

Reply
Moens Marie 3 april 2021 - 15:08

Ik gebruik de Devine Laches al nu een maand, bij het eerste gebruik na opening vond ik wel dat de mascara een apparte reuk heeft. Is dat normaal, nog iemand ervaring mee?
Voor de rest vind ik het resultaat mooi!

Reply

Plaats een reactie