Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer lipgloss review

door Daphne - verdraaid mooi
max factor colour elixir honey lacquer lipgloss review

Je ziet het steeds vaker: een glanzende lipgloss met de dekking van een lipstick. Ik houd ervan! De Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer lipgloss heeft zelfs een drievoudige werking. Het is namelijk ook al net zo hydraterend als een lippenbalsem. Dat ga ik testen en daarom lees je hier de Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer lipgloss review met swatches van de kleur 5 Honey Nude.

max factor colour elixir honey lacquer lipgloss review

Ik kreeg deze lipgloss van We Are Eves om te testen. Dat is een platform vol met eerlijke beautyreviews. Wil je gelijk weten wat ik van de lipstick vond? Kijk dan op mijn shelfie.

Max Factor: “Het geeft je onmiddellijk vertrouwen van een lipstick en de onweerstaanbaarheid van de glans, terwijl de lippen gehydrateerd een kusbaar blijven.” 

Dankzij de gladde formule kun je de gloss gemakkelijk aanbrengen. De schuine applicator zorgt ervoor dat je de gloss precies aan kunt brengen, zelfs tot in de mondhoeken. Eigenlijk adviseert het merk om de gloss aan te brengen over een lipstick voor een ongelofelijk lipplumpend effect. Ik ga het product gewoon los testen.

max factor colour elixir honey lacquer lipgloss applicator review

Ingrediënten uitgeplozen

Op onderstaande afbeelding vind je de volledige ingrediëntenlijst, waarvan ik er een paar zal toelichten die hoog in de lijst staan.

max factor colour elixir honey lacquer lipgloss ingredienten review

Petrolatum (1) is een ander woord voor vaseline (het ingrediënt, niet het merk😉) en verzacht de huid. Het legt ook een laagje op de huid dat je huidbarrière beschermt. Paraffinum Liquidum (3) verzacht de huid, helpt de schadelijke effecten van extreme factoren op de huid te vermijden en lost andere stoffen op. Oleyl Alcohol (4) is een voedende alcohol en daarom vochtinbrengend en huidverzorgend. Triacontanyl PVP (5) hydrateert en legt een film op de huid. Candelilla Cera (6) werkt beschermend en verzachtend. 

Swatch & review Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer lipgloss

Je kunt kiezen uit acht tinten, waarvan ik je tint 5 Honey Nude laat zien. Dit is een prachtige nude tint met een roze ondertoon, waardoor het perfect bij veel huidtinten en looks past.

max factor colour elixir honey lacquer lipgloss swatch 5 honey nude review

Ik vind de flacon zo onwijs mooi en de dop doet me echt denken aan een diamant. Het pigment is zeker niet te vergelijken met een simpel lipglossje, want het geeft een mooie medium dekking die je op kunt bouwen tot bijna een volledige dekking. Daarbij is de gloss mooi glanzend en plakt het niet. Natuurlijk blijft het niet zo lang zitten als de meeste lipsticks, maar dat verwacht ik ook niet bij dit product. Wel kun je het product gemakkelijk bijwerken, dus die mooie gloss zit zo weer op je lippen. Verder werkt de lipgloss verzorgend en dat zie je terug aan de toegevoegde ingrediënten, waarbij Petrolatum (oftewel vaseline) op nummer één staat. 

max factor colour elixir honey lacquer lipgloss swatch honey nude review

De Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer lipgloss shop je onder meer bij Kruidvat voor € 12,99. Bekijk ook de andere Max Factor reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie