Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring review

door Daphne - verdraaid mooi
marc jacobs daisy eau so fresh spring review

Ik heb echt een zwak voor de flacons van Marc Jacobs parfums. Eerder liet ik je bijvoorbeeld de Perfect Eau de Parfum zien, waarbij vooral de dop een echte eyecatcher is. Dat is bij de geur uit de Daisy range die ik je vandaag laat zien, ook het geval! Ik vertel je meer over de geur en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring review.

Marc Jacobs brengt ieder jaar een nieuwe variant op de Daisy geur uit met een wisselende kleur (dit jaar is dat groen met roze en gouden details) en andere geurnoten. Dit jaar kun je kiezen uit drie Eau de Toilettes: Daisy Spring, Daisy Love Spring en Daisy Eau So Fresh Spring.

marc jacobs daisy eau so fresh spring geurnoten

Geur & flacon

Topnoot: groene thee
Hartnoot: matcha
Basisnoot: roze peper

De geur is fris, opbeurend en levendig. Het opent met de kruidige geur van groene thee, wat al snel plaatsmaakt voor de karakteristieke geur van matcha. Roze peper geeft de geur wat pit en mengt mooi met de thee-aroma’s. Daarom is het vrij licht en de perfecte lentegeur, die zeer geschikt is voor overdag.

marc jacobs daisy eau so fresh spring review geur eau de toilet geurnoten

Door het kartonnen doosje krijg je direct lentevibes en voel je het thema dat het merk uit wil dragen deze lente. De frisse groene kleur past mooi bij de groene geurnoten en de roze bloemetjes passen perfect bij de noot van de roze peper. De huls van de flacon is elegant, rank en niet heel opvallend, waardoor vooral de dop in het oog springt. De gouden dop is versierd met verschillende kleuren en maten bloemen die erop ‘geplakt’ zijn. Bloemen zijn natuurlijk het kenmerkende detail voor de Daisy geuren. Die zijn trouwens niet hard en buigen gewoon mee. Wel zo makkelijk als je de dop van de flacon wilt halen.

Review Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring

Ik vind het erg leuk dat het merk ieder jaar een seizoenstwist lanceert voor de klassieke Daisy geur en ik zo weer een nieuw pareltje op mijn beautytafel heb kunnen toevoegen. De geur is fris, zacht en daarom een hele fijne lentegeur en aangenaam voor de wat warmere dagen. De spicy vibes van de roze peper maakt de geur ook net wat spannender en interessanter, maar niet overheersend. Zo blijft het gedurende de dag goed hangen en wordt het steeds wat zachter, maar niet vlakker.

marc jacobs daisy eau so fresh spring review geur eau de toilette

Marc Jacobs Eau So Fresh Spring is verkrijgbaar op notino.nl voor € 51,20 | 75 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 6 april 2021 - 09:55

Mooie flacon! Ik heb zelf ook een geur waar roze peper in zit en die vind ik erg lekker, ik ben alleen nooit zo dol op thee-geuren.

Reply
Deb 6 april 2021 - 10:48

Lijkt me een heerlijke geur voor de lente. Ik vind die flacons altijd zo mooi, daarom wil ik er zeker ook nog eens een halen.

Reply
theNextG1rl 6 april 2021 - 12:42

Ik heb de gewone Fresh, deze lijkt me ook weer heerlijk!

Reply
Charlotte Dona 6 april 2021 - 16:41

Deze lijkt mij heel lekker! Ik heb zelf ook twee varianten.

Reply
Natascha 7 april 2021 - 08:52

Ik heb op het punt gestaan deze te bestellen haha, hij lijkt me zo lekker! Durfde alleen de kruidigheid niet aan (dat gaat op de een of andere manier op mijn huid heel vaak niet goed). Daarom nu voor een iets zoetere gegaan 🙂

Reply

Plaats een reactie