MARC INBANE Natural Tanning Mousse review

door Daphne - verdraaid mooi
marc-inbane-natural-tanning-mousse-review

Een prachtige, zongebruinde huid creëren zonder slechte UV stralen, vlekken en het risico op een te donkere of te oranje teint? Met het nieuwste zelfbruiningsproduct van MARC INBANE zou je daar niet bang voor hoeven te zijn. Ik ga het testen en daarom lees je hier de MARC INBANE Natural Tanning Mousse review.

marc-inbane-natural-tanning-mousse-review-3

De Natural Tanning Mousse is verrijkt met een bijzonder ingrediënt, namelijk super low moleculair weight-hyaluronzuur van de derde generatie, oftewel afgekort SLMW-hyaluronzuur. Dat is geliefd door haar verzorgende werking. Het verbetert namelijk de huidstructuur, stimuleert de vorming van huideigen collageen en werkt als een superieure moisturizer. Door de aanmaak van het huideigen collageen wordt de huid elastischer en maakt het jonger.

Belofte & gebruik

Je gebruikt de mousse door je na het douchen eerst in te smeren met een bodylotion en te wachten totdat de lotion volledig is opgenomen in de huid. Dan breng je de mousse aan op de MARC INBANE Glove. Deze tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen. Wrijf met een zachte, vloeiende beweging over je lichaam voor een perfecte verdeling van het product. Dan laat je de mousse zo’n tien tot vijftien minuten drogen. Heb je niet zoveel tijd? Dan kun je dit proces versnellen met behulp van een föhn. De mousse ontwikkelt zich in drie uur en daarom raadt Marc Inbane aan om in die tijd niet te sporten of te douchen.

marc-inbane-natural-tanning-mousse-review-2

MARC INBANE belooft met dit product een egaal zongebruinde teint die perfect samensmelt met de natuurlijke huidskleur. Daarom is de mousse niet in meerdere tinten verkrijgbaar, omdat het zich aanpast aan jouw huidskleur. Dat wil niet zeggen dat je de teint niet op kunt bouwen naar een donkerdere teint voor jouw huid. Je kunt namelijk drie uur na het aanbrengen van de mousse, het nogmaals aanbrengen voor een intenser resultaat. Verder geeft het je huid een gehydrateerde boost en een natuurlijke egale teint.

marc-inbane-glove-review

De Glove is een handige tool voor het egaal tanden van het lichaam, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van je armen en benen. Door de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur, ontstaat een gelijkmatig resultaat en het pluist niet. Je kunt de Glove zowel als links- of rechtshandige gebruiken en het is wasmachinebestendig tot 30 graden.

marc-inbane-natural-tanning-mousse-review-4

Review MARC INBANE Natural Tanning Mousse

Ik heb de Natural Tanning Mousse gebruikt in combinatie met de glove en heb me eerst ingesmeerd met bodylotion. Dat vind ik een goede tip van het merk. Doordat je je huid namelijk eerst hydrateert, krijg je minder snel vlekken door plekken die wat droger en/of ruwer zijn en daarom meer product opnemen. Denk bijvoorbeeld aan je knieën of de wreef van je voet.

De glove heeft een hele zachte en egale stof, waardoor je letterlijk over je huid glijdt. Hierdoor breng je de mousse vloeiend aan en dat kan alleen maar een positief effect hebben voor het eindresultaat. Om je te laten zien wat op mijn huid het resultaat van de Natural Tanning Mousse is, heb ik één been gekleurd op onderstaande foto. Daar zie je duidelijk dat het rechterbeen het gekleurde been is.

marc-inbane-natural-tanning-mousse-review-6

Het resultaat is egaal en écht heel mooi. Zo’n kleur krijg ik namelijk ook als ik uren in de zon lig te bakken. Het is een lichtbruine tint die niet naar oranje neigt. Daarbij voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan én geeft de kleur niet af. Dat heb ik getest door na het insmeren een poos op een witte handdoek te gaan zitten. Niet stokstijf, maar gewoon zoals ik anders ook zou gaan zitten. Verder heeft dit product niet de typische self-tan geur. Houd je van een natuurlijke bruine kleur zonder schadelijke UV stralen? Dan zou ik dit product echt aanraden!

marc-inbane-natural-tanning-mousse-review-5

De MARC INBANE Natural Tanning Mousse is verkrijgbaar voor € 39,95. De Glove is verkrijgbaar voor € 9,95. Beide items koop je via de webshop van MARC INBANE.

De Natural Tanning Mousse is niet getest op dieren, vegan friendly en dermatologisch getest. Het bevat geen parabenen, siliconen en sulfaten.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Riek Muijen 3 januari 2020 - 12:52

Mooi product en blog. Wordt zelf ook wel snel bruin eigenlijk nog nooit geprobeerd een tan of een zelf bruiner.

Reply
Eveline Fleur 3 januari 2020 - 14:47

Oh wauwww wat een mooi resultaat zeg! En voor mij echt een pluspunt dat het geen typische tanning geur heeft. Ik kan zo’n kleurtje wel gebruiken in de winter. Wat zeg ik: in de zomer ook. Melkflessen for life, haha. Bedankt voor je fijne review. 🙂

Reply
Bianca 6 januari 2020 - 07:55

Wat een mooi resultaat! Ik heb de producten van Marc Inbane ook staan, maar toch gebruik ik steeds de foam van Bondi Sands 🙂

Reply

Plaats een reactie