Makeup Revolution Mega Bronzer review

door Daphne - verdraaid mooi
makeup-revolution-mega-bronzer-review

De ‘oude’ Ultra Bronzer van Makeup Revolution heeft een nieuwe en verbeterde formule gekregen en is daarom omgetoverd tot de naam Makeup Revolution Mega Bronzer. Volgens het merk is deze bronzer ‘beter dan ooit’. Een gewaagde uitspraak en hoog tijd om eens te kijken of de uitspraak klopt! Ik ben zelf niet bekend met de oude bronzer, maar heb genoeg bronzers in mijn stash om een goed oordeel te kunnen geven.

makeup-revolution-mega-bronzer-review-1

De bronzer is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk 01 Cool en 02 Warm. Ik ga de laatstgenoemde aan je laten zien. De naam doet het palette alle eer aan met een inhoud van maar liefst 15 gram. Verder is de verpakking crèmekleurig met een ‘sunkissed look’ door de gouden omranding die schittert als de zon. De verpakking heeft een simpele kliksluiting en geen spiegel. Dat vind ik trouwens ook geen must. Genoeg andere beautyproducten die wel een spiegel hebben én zo houd je de kosten voor het palette lekker laag.

Swatch & review Makeup Revolution Mega Bronzer

makeup-revolution-mega-bronzer-02-warm-swatch

Links zie je de bronzer uitgeveegd en rechts de harde swatch. De bronzer is onwijs gepigmenteerd en voelt heel zacht aan, zonder dat het al teveel poedert. De kleur is inderdaad warm, maar neigt op mijn arm gelukkig nog niet naar oranje. Zo te zien een prima kleur voor mijn huid!

Ik heb de bronzer aangebracht op mijn voorhoofd bij de haarlijn en onder mijn jukbeenderen. Ik heb verder geen blush of iets dergelijks aangebracht, zodat je goed kunt zien wat de bronzer doet voor mijn huid.

makeup-revolution-mega-bronzer-review-look

Dat het palette zijn naam alle eer doet qua formaat, vertelde ik je eerder al. Dat maakt het extra leuk om uitgebreid met je kwast in de bronzer te deppen, maar dat raad ik je af. De bronzer is namelijk zo onwijs goed gepigmenteerd dat je maar een heel klein beetje nodig hebt voor een fantastisch pigment. Je hebt heel weinig product nodig voor heel goed resultaat. Het poedert wel wat als je het aanbrengt met je kwast. Verder blend de poeder snel en goed en het resultaat is vlekkeloos. Echt een top bronzer voor een hele leuke prijs!

De Makeup Revolution Mega Bronzer is verkrijgbaar in twee kleuren bij Kruidvat voor € 4,99.

makeup-revolution-mega-bronzer-review-2

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 2 augustus 2019 - 11:32

Daar zal je vast lang mee doen! De kleur staat je erg goed

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 4 augustus 2019 - 16:28

Had voor deze te krijgen al de koele versie geprobeerd.
Maar die vond ik echt goed! Had niet donkerder/meer oranje gemoeten. Deze vond helaas echt tóch te oranje. De formule en alles, vond ik verder echt top! En lekker groot!

Reply

Plaats een reactie