Make-up plannen voor oud en nieuw

door Daphne - verdraaid mooi
make-up plannen oud nieuw nieuwjaarslook

Door corona blijft het twijfelachtig wat er deze feestdagen en met oud en nieuw mogelijk is, maar dat wil niet zeggen dat je make-uploos en met een vette knot af moet tellen tot 12 uur. Wie weet wie er onverwachts ineens wilt Facetimen om je nieuwjaar te wensen… 😉 Daarom heb ik alvast gekeken voor welke make-up look ik wil gaan. In dit artikel neem ik je mee naar mijn tips voor een leuke nieuwjaarslook. 

make up goede voornemens sigma beauty kwasten penselen

Persoonlijk ga ik dit jaar voor een lichte smokey look met veel bruine details en natúúrlijk een glittertje! Zit je nog na te denken over je goede voornemens voor het komende jaar? Investeer dan in goede kwasten. Ik heb mijn voornemen alvast laten slagen door weer nieuwe kwasten van Sigma Beauty te shoppen. Wat mij betreft de beste!

Catwalk ready base 

De basis is belangrijk, maar zeker tijdens een lange avond moet je basis goed zijn om de uren goed door te komen. De MAC Cosmetics Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation is wereldwijd erg geliefd op rode lopers en catwalks. Het geeft de huid namelijk een verfrissende, onmiddellijke hydratatie. Dankzij de ultralichte, waterproof formule voelt en blijft je huid de hele dag comfortabel aanvoelen en eruit zien. 

make-up plannen oud nieuw nieuwjaarslook catwalk ready base basis

Ik maak de sheer glow basis af met de Physicians Formula Murumuru Butter bronzer, die je huid een sunkissed glow geeft en je dus laat stralen. Of ik er ook een blush bij ga gebruiken, weet ik nog niet. Al is de TheBalm Hot Mama blush een perfecte combi.

Glitter eyes met nude touch

make-up nieuwjaarslook sigma beauty ambiance eyeshadow palettemake-up nieuwjaarslook sigma beauty ambiance eyeshadow palette

Eén product dat ieder jaar terugkomt in mijn look (al vanaf dat ik me kan herinneren) is een gouden glitter-eyeliner. Dit jaar koos ik voor de NYX Glitter Goals: een eyeliner met een geltextuur, waarbij je dus niet zit te klungelen met losse glitters. Om de liner wat krachtiger over te laten komen, combineer ik het met de Inglot AMC gel eyeliner in een bruine tint. Dan creëer je wat meer schaduw en spreken zo je ogen meer. Zeker in de binnenste ooghoek. Die warme gouden- en bruintinten trek ik door in de rest van de ooglook met het Sigma Beauty Ambiance eyeshadow palette.

make-up plannen oud nieuw nieuwjaarslook glitter eyes nude look

De ooglook maak ik af met de Pupa Vamp! Sexy Lashes mascara. Die heb ik een tijd terug al eens voor je getest en in de Pupa review vind je de voor- en na-foto’s.  De mascara geeft je wimpers een vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen voor een sensuele oogopslag. 

make-up look nieuwjaar oud en nieuw nude eyelook glitter

Kiss proof lips? No!

Tijdens oud een nieuw ga ik niet eens mijn best doen om een longlasting lipstick aan te brengen, want geen een formule die al die vette versnaperingen overleeft. Daarom ga ik juist voor een hydraterende formule met een kleur die gemakkelijk bij te werken is (en perfect bij de look past natuurlijk): de Bobbi Brown Crushed Lip Duo. Die lipgloss is leuk zolang de oliebollen met poedersuiker nog niet op tafel staan (hallo witte lippen), maar verder is deze combi top!

nieuwjaarslook bobbi brown crushed lip duo nude lips

Dit is mijn uiteindelijke look! Wat zijn jouw make-up plannen voor oud en nieuw?

make-up look nieuwjaar oud en nieuw glamour look

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 20 december 2021 - 10:17

Die glitter eyeliner is wel heel mooi zeg! Ik had een tijdje geleden ook een mascara van Pupa in gebruik en ik vond het resultaat erg mooi, alleen vlekte hij bij mij heel erg, jammer!

Reply
Tessa 20 december 2021 - 20:12

Wat een fijne producten heb je voor oud en nieuw gekozen

Reply
Natascha - Beautyopinie 21 december 2021 - 12:48

Staat je mooi! Liefde ook voor deze lipstick van Bobbi Brown, is één van mijn favorieten! En met die kwast heb je me geinspireerd haha, die heb ik nog nodig!

Reply

Plaats een reactie