Make-up look voor Koningsdag 2024! 🧡

door Daphne - verdraaid mooi
Make-up look voor Koningsdag 2024 oranje

Ik vind het leuk om met Koningsdag nèt wat meer uit te pakken met mijn make-up, maar die vlaggetjes op mijn wangen hoeven voor mij echt niet. Daarom heb ik mijn enige oranje oogschaduwpalette weer eens uit de kast gepakt en combineer ik die met wat leuke make-up items van Estée Lauder, waarmee je trouwens ook een hele leuke lente-look kunt maken! Ik breng de make-up gezellig samen met je aan. Dus scroll snel verder voor mijn make-up look voor Koningsdag!

Ik houd het trouwens puur bij Koningsdag make-up zonder een bijpassende outfit. Ik kan nu wel heel enthousiast een outfit uitzoeken, maar ik trek erover heen toch mijn jas aan met deze temperaturen, dus niemand die wat ziet. Daarom houd ik het simpel, maar wel met een oranje touch.

@verdraaidmooi Make-up look voor Koningsdag! 🧡 Ik vind het leuk om met Koningsdag nèt wat meer uit te pakken met mijn make-up, maar die vlaggetjes op mijn wangen hoeven voor mij echt niet. Daarom heb ik mijn enige oranje oogschaduwpalette weer eens uit de kast gepakt en combineer ik die met wat leuke make-up items van Estée Lauder, waarmee je trouwens ook een hele leuke lente-look kunt maken! Scroll snel verder om de items te zien! Wat ga jij doen op Koningsdag? En hoe wordt jouw make-uplook? 🧡 #koningsdaglook #koningsdagmakeup #kingsday #koningsdag2024 #springmakeup @Estée Lauder ♬ origineel geluid – Daphne | verdraaidmooi

Als je het leuk vindt om de make-up look samen te maken, bekijk dan bovenstaande TikTok.

Oogschaduw | Morphe 35O palette

Make-up look voor Koningsdag 2024 oranje Morphe 35O palette

Voor de ooglook gebruikte ik het 35O Supernatural Glow palette van Morphe. Hierin vind je tal van warme, natuurlijke tinten, waarmee je een alledaagse- en glamourlook kunt creëren. In de twee rechter rijtjes vind je de oranje tinten voor deze look. De poeders zijn onwijs goed gepigmenteerd en blenden makkelijk in elkaar over. Ik raad je wel aan om de shimmers aan te brengen met je vingers of een vochtig penseel voor een krachtiger pigment.

Basis gezicht | Estée Lauder DayWear Sheer Tint

Make-up look voor Koningsdag 2024 Estée Lauder DayWear Sheer Tint

DayWear Sheer Tint is een getinte dagcrème die zorgt voor een gezonde, frisse en egale gloed mét een sunkissed touch. Tegelijkertijd is het verrijkt met SPF15 dat je huid tijdens Koningsdag kan beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Verder zorgt de moisturizer voor een zichtbare vermindering van de eerste tekenen van huidveroudering, zoals een doffe huid en fijne droogtelijntjes. De toegevoegde antioxidanten beschermt de huid tegen vrije radicalen en neutraliseert ze. Het is in slechts één tint verkrijgbaar die bij bijna elke huidtint past. Hierbij is het voordeel dat het een vrij lichte dekking geeft, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Oogpotlood | Estée Lauder Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil

Make-up look voor Koningsdag 2024 Estée Lauder Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil

De Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil is een oogpotlood met een intens pigment dat je gemakkelijk aanbrengt. Het loopt niet uit en wordt binnen enkele seconden waterproof en smudgeproof. Het potlood heeft twee uiteinden met aan de ene zijde de kleur zelf en aan de andere zijde een smudge tool om de kleur te vervagen en zo de lijn te verzachten. Let op dat je dit wel snel doet, omdat de formule sneldrogend is. Ik laat je hier de kleur 12 Gilded Metal zien.

Mascara | Estée Lauder Turbo Lash mascara

Make-up look voor Koningsdag 2024 Turbo Lash mascara

De Turbo Lash Mascara geeft 12H lengte, volume en krul zonder te klonteren of vlekken achter te laten. Uit een consumententest onder 106 vrouwen komt dat 92% langere, vollere en hersteld ogende wimpers zag na 1 week gebruik. Ik zeg het ook al in de video, maar mijn wimpers zijn op dit moment niet op hun best. Ze zitten in de ‘wisselfase’… 😅 Dus veel haartjes vallen uit en pas na een tijdje heb ik mijn volle bos wimpers weer terug. Dat gebeurt eens in de zoveel tijd helaas. Alleen hierdoor kan ik de mascara niet optimaal testen en gebruiken.

Blush | Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush

Make-up look voor Koningsdag 2024 Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush

De Pure Color Envy Sculpting Blush is een zijdezachte poederblush, waarmee je heel gemakkelijk een gezonde glow creëert. Deze blush blijft ook echt de hele dag perfect op je huid zitten. Ik laat je hier kleur 310 Peach Passion zien. Dat is een frisse peachy tint met een zachte sparkle die perfect tot zijn recht komt met direct zonlicht (of met een ringlamp bij de video😉). Zo mooi!

De formule van de Estée Lauder blush is niet nieuw voor mij, want dit was de eerste high-end blush die ik kocht in de iconische kleur Rebellious Rose. Ik heb de blush ruim zes jaar later nog steeds. Officieel gezien natuurlijk ver over datum, maar het pigment is nog steeds fantastisch. 

Lipstick | Estée Lauder Pure Color Explicit Slick Shine lipstick

Estée Lauder Pure Color Explicit Slick Shine lipstick review swatch

De Pure Color Explicit Slick Shine lipstick is de nieuwste lipstick van Estée Lauder die je dankzij het dunne design super gemakkelijk aan kan brengen. Daarbij is het pigment hoog, de formule glad en romig en blijft het tot wel 8 uur op de lippen. Ik laat je hier de tint 940 Without Pause zien. Een perfecte, oranje tint met een wat rodere ondertoon. Hierdoor lijken je tanden niet instant geel, wat je soms wel kan hebben bij oranje. En het pigment… Echt bizar! In de video kun je zien dat je al een volledige dekking hebt bij slechts één veeg. Daarbij voelt het zo intens fijn aan op de lippen.

Make-up look voor Koningsdag 2024 oranje look

Dit is de complete look voor Koningsdag. Wat vind je ervan?

Wat ga jij doen op Koningsdag? En hoe wordt jouw make-uplook? 🧡

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie