Make-up inspiratie | straal op het terras

door Daphne - verdraaid mooi
make-up inspiratie zomer licht sunkissed look

Nu we de teugels kunnen laten vieren, wil je natuurlijk geen seconde te lang bezig zijn met je make-up. Ik geef je wat inspiratie met vier producten, zodat jij kan stralen op het terras. Bestel je favoriete cocktail en geniet van de vrijheid! Natuurlijk wel met zomerse make-up, dat jouw selfie naar een hoger level tilt. Geniet van de zomer!

BB cream | tinted moisturizer

essence bb cream tinted moisturizer hello good stuff

Ik ben zelf sowieso niet van de full-coverage dekking, maar in de zomer kan het voor mij niet luchtig genoeg zijn. Een BB cream geeft je een natuurlijke, lichte dekking. Zo oogt je huid wat egaler, maar mogen de zomersproetjes nog gezien worden. De essence Hello, Good Stuff! tinted beauty cream is een subtiel getinte, voedende dagcrème die je huid 24 uur lang hydrateert. Een groot voordeel aan een BB cream is dat de kleur door de zeer lichte dekking praktisch altijd past, ook als je wat zongebruinder bent. Dat scheelt een hoop gezoek en frustratie.

Let op dat in de BB cream geen SPF zit. Als zonaanbidder met make-up raad ik je aan om een SPF-spray te gebruiken die je over je make-up kan sprayen. Zo kun je je huid ook gedurende de dag gemakkelijk blijven beschermen. 

Sunkissed skin | bronzer

collistar silk effect maxi blusher sunkissed skin bronzer

Ik ben dol op multifunctionele producten en daar is de Collistar Silk Effect Maxi Blusher er zeker een van. Tint 03 Terracotta is een warm bruine tint met een subtiele glow, die ik precies daarom ook prachtig vind als bronzer. Breng het lichtjes aan rond de haargrens bij je voorhoofd, onder de jukbeenderen en bij je kaak en je huid ziet er stralend glowy uit. Daarnaast is de textuur zacht en kun je de kleur naar wens opbouwen.

Gezonde een frisse look | blush

oriflame giordani gold luminous peach blush frisse look

Over multifunctionele producten gesproken: met de Oriflame Giordani Gold Luminous Peach blush creëer je een mooie blos op de appeltjes van je wangen én kun je het gebruiken als highlighter. Gebruik alle parels tegelijk voor een frisse, peach-roze tint en gebruik puur de champagnekleurige parels als highlighter. Zo straal je nog meer in de zon!

Smile again | eindelijk weer lipgloss!

Yves Saint Laurent vernis a levres vinyl cream lipgloss

Buitenom dat je zonder mondkapjes weer veel vrijer kunt ademen, kan ik ook eindelijk mijn favoriete lipsticks en -glosses uit de kast halen. Wat heb ik die gemist! ’s Zomers kan voor mij de kleur niet fel genoeg zijn. De Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream 410 Fuchsia Live is een knalroze, intense tint met een oogverblindende glans.

Ik ben met één kleur begonnen, maar inmiddels heb ik mijn stash al flink uitgebreid. De voornaamste reden is namelijk de houdbaarheid van het product. Toen ik de eerste kleur in de winkel swatchte, daagde de verkoopster me uit om lekker te gaan lunchen en dan te kijken wat er nog overgebleven was van de kleur op mijn lippen… Nou, alles! Dus hiermee kun je perfect van je hapjes en drankjes genieten zonder dat je wat bij hoeft te werken. 

make-up inspiratie zomer straal op terras zomers

Dit is mijn uiteindelijke look! Heb jij al wat terrasjes gepakt?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 21 juli 2021 - 08:21

We hebben inmiddels ook al lekker op het terras gezeten en hoera voor het feit dat we weer lipstick op kunnen haha;-)

Reply
Willemse 21 juli 2021 - 09:59

Die terra cotta maxi blush van Collistar is ook mijn all time favorite 🙂

Reply
Marion 21 juli 2021 - 15:30

Prachtig leuk geschreven! Super leuke foto’s ook!
Ben overigens nu wel benieuwd welke spf transparante spray jij geweldig vind?

Ik heb bijna vakantie nu dan zeker op het terras…en plons…en weer op terras💦🧖‍♀️🥂🌴🍹

Reply
Tessa 24 juli 2021 - 17:09

Mooie zomers look heb je gemaakt

Reply
Rachelkromdijk 25 juli 2021 - 11:00

Ik vond dat vroeger al fantastisch van Oriflame.. haha die balletjes hadden mijn moeder en zus ook altijd. Je hebt er een prachtige look mee gemaakt.

Reply

Plaats een reactie