Make-up favorieten | najaar 2023

door Daphne - verdraaid mooi
Black Friday 2023 notino wishlist make-up favorieten najaar beautyproducten kortingsactie

Weken voordat het daadwerkelijk Black Friday 2023 is, worden we al overspoeld met mails met de beste deals. Behalve dat mijn mailbox overstroomt, loopt ook mijn hoofd over met beautyproducten die hoog op mijn wishlist staan. Daarnaast heb ik de afgelopen tijd weer wat leuke items ontdekt; voornamelijk dankzij het unboxen van adventskalenders. Misschien belanden die na het lezen van dit artikel ook wel op jouw lijstje. 😄 Scroll daarom snel verder voor mijn make-up favorieten voor het najaar 2023.

NYX Sweet Cheeks soft cheek tint cream blush

Black Friday NYX Sweet Cheeks soft cheek tint cream blush review ervaring

Dankzij adventskalenders kun je op een vrij laagdrempelige manier echt veel producten ontdekken en favorieten vinden. NYX stond bijvoorbeeld erg hoog op mijn wensenlijstje, maar ik had geen idee voor welk (lip)product ik moest gaan. Met vijf verschillende soorten lipproducten in 15 tinten kun je wel zeggen dat ik ze aardig heb leren kennen. Toch is dat niet dé ontdekking van het merk, want dat was namelijk de sweet cheeks soft cheek tint cream blush. Een liquid blush waarmee je heel gemakkelijk en snel een mooie kleur op je wangen kunt creëren. Wel een gevalletje ‘less is more’ want WAUW wat een pigment! Dus let daar even op als je niet terug wilt naar de Barbie trend van afgelopen zomer. 😉 Verder blendt de longlasting formule gemakkelijk op de huid en smelt het mooi in de huid voor een prachtig, natuurlijk effect.

CATRICE Soft Glam Filter Fluid

Black Friday CATRICE Soft Glam Filter Fluid dupe charlotte tilbury

Dit is een fantastisch dupe van de Charlotte Tilbury Flawless Filter. Ze lijken niet alleen qua uiterlijk enorm op elkaar, maar ook het effect op de huid is enorm vergelijkbaar met elkaar. Bekijk de TikTok maar eens waarbij ik iedere variant op een zijde van mijn gezicht aanbreng. Ze hebben dezelfde mooie glow die goed in de huid blendt en blijven allebei lang en goed zitten. Oh en als je dan toch bij CATRICE gaat kijken, check dan gelijk de Melted Sun Cream Bronzer. Die is niet voor niets om de haverklap uitverkocht.

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara Cosmic Black

Black Friday Maybelline Lash Sensational Sky High mascara Cosmic Black

De naam is een hele mond vol en precies dat creëer je ook: hele volle wimpers. 😉 Ik heb een hekel aan het testen van mascara, want ‘hallo dwarse wimpers die precies doen wat ik niet wil’. Alleen toch wil ik tegelijkertijd altijd weer een nieuwe variant ontdekken die ze wél kan temmen. Daarom was de Maybelline kalender de ultieme adventskalender om te shoppen, want daar zaten maar liefst vijf verschillende varianten in. Deze mascara was de eerste die ik testte en wonder boven wonder was dat liefde op het eerste gezicht. Ik snap de hype wel, want behalve intense volume, separeert de diepzwarte en klontvrije formule de wimpers ook heel mooi. Eigenlijk heb je na slechts één laagje al het effect dat je normaal gezien pas goed kunt creëren na minimaal twee laagjes. Een aanrader dus!

MAC Cosmetics Connect In Colour 12 eye shadow palette

Black Friday MAC Cosmetics Connect In Colour 12 eye shadow palette

Dit was een vervroegd kerstcadeautje voor mezelf en is qua prijscategorie echt zo’n product, waarbij je wilt wachten op een Black Friday kortingsactie: de MAC Cosmetics Connect In Colour eye shadow palette. Ik heb hem in de kleur Future Flame. Hierin vind je warme, natuurlijke tinten, waarmee je gemakkelijk een dagelijkse look kunt maken, maar ook helemaal kunt uit pakken voor een glamourous event. Ik raad je aan om voor een wow effect de shimmers aan te brengen met je vingers of een vochtig penseel.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie