Make Up Factory Tailored Lashes review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-tailored-lashes-review

Je ogen kunnen verraden wat je denkt of voelt en spreken daarom vaak boekdelen. Al moet ik zeggen dat ik vaak iemands ogen echt vind spreken als de wimpers mooi aangezet zijn met bijvoorbeeld mascara. Behalve mascara kun je natuurlijk ook gewoon valse wimpers dragen. Ik test drie verschillende Make Up Factory Tailored Lashes. Zullen mijn ogen boekdelen spreken wat ik van de wimpers vind?

make-up-factory-tailored-lashes-review-diane-nikolic

De Make Up Factory Tailored Lashes zijn gemaakt in nauwe samenwerking met Diane Nikolic. Zij is een internationale make-up artist, beauty therapist en Managing Director bij Glow met meer dan 30 jaar ervaring en is een expert in valse wimpers.

De valse wimpers zijn gemaakt van echt haar. Volgens Make Up Factory zijn ze van hoge kwaliteit en daarom vaak herbruikbaar als de lijm er voorzichtig af wordt gehaald. Of dat echt zo is, ga ik natuurlijk testen.

make-up-factory-tailored-lashes-review-3

Het unieke aan deze lijn van Make Up Factory is dat er twaalf verschillende soorten wimpersets zijn voor twaalf verschillende oogvormen. Ik heb drie soorten ontvangen, namelijk voor wijd uit elkaar staande ogen, amandelvormige ogen en diepliggende ogen. Er zit een match tussen, want ik heb zelf diepliggende ogen. Bij die set zal ik het verschil laten zien tussen niets op de ogen, alleen wat mascara en compleet met de wimpers. Natuurlijk kan ik het ook niet laten om de andere wimpers aan te brengen.

make-up-factory-tailored-lashes-review-how-to

Het doosje met de Tailored Lashes is gemaakt van stevig karton en sluit met een magneet. De wimpers zitten vast met een soort rondje dubbelzijdige tape. Hiermee kun je ze makkelijk en zonder beschadigingen verwijderen. Met een lintje kun je het bakje met de wimpers eruit halen zonder te friemelen. Onder de wimpers vind je een kleine tube lijm (die je na gebruik weer kunt sluiten!) en een gebruiksaanwijzing.

Make Up Factory Tailored Lashes Deep Set Eyes

make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes

make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes-1

Foto 1: zonder mascara, foto 2: met één dun laagje mascara, foto 3: met Tailored Lashes

make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes-look-1 make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes-look-2 make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes-look-3 make-up-factory-tailored-lashes-review-deep-set-eyes-look

De Make Up Factory Tailored Lashes Deep Set Eyes wimpers zijn gemaakt voor mensen met diepliggende ogen zoals ik.

Je zou de valse wimpers korter kunnen knippen om meer eenheid te krijgen tussen de valse en je eigen wimpers. Dat hoeft bij mij absoluut niet, want verschillende wimper haren van mezelf zijn langer dan de haren van de valse wimpers. Dat is van dichtbij (als je het weet) te zien, maar van een afstandje lijkt het één geheel.

Ik vind deze wimpers mooi, omdat ze vooral bij de aanzet voor volume zorgen. Bij de aanzet zijn de wimpers ook gekruist geweven voor een nog natuurlijker effect.

Make Up Factory Tailored Lashes Almond Eyes

make-up-factory-tailored-lashes-review-almond-eyes make-up-factory-tailored-lashes-review-almond-set-eyes-1

make-up-factory-tailored-lashes-review-almond-eyes-look-2

make-up-factory-tailored-lashes-review-almond-eyes-look-1

De Make Up Factory Tailored Lashes Almond Eyes zijn gemaakt voor mensen met amandelvormige ogen. Deze wimpers zijn vooral in het midden wat voller en naar beide uiteinden toe wat korter en wijder uitgezet. Bij mezelf vind ik ze persoonlijk wat minder staan. Ik heb natuurlijk ook geen amandelvormige ogen 😉

Make Up Factory Tailored Lashes Wide Set Eyes Eyes

make-up-factory-tailored-lashes-review-wide-eyes make-up-factory-tailored-lashes-review-wide-set-eyes-1

make-up-factory-tailored-lashes-review-wide-set-eyes-look

make-up-factory-tailored-lashes-review-wide-set-eyes-look-1

De Make Up Factory Tailored Lashes Wide Set Eyes zijn gemaakt voor mensen met wijd uit elkaar staande ogen. WAUW! Wat een volume en wat een lengte! Ik vind deze echt prachtig! Je ziet door de enorme volume en lengte wel sneller dat ze (helaas) niet van mezelf zijn, maar who cares… Deze wimpers hebben weer verschillende lengtes aan het uiteinde, waardoor ze wel natuurlijker lijken.

Make Up Factory Tailored Lashes aanbrengen

Ik heb mijn eigen wimpers eerst gekruld met een wimperkruller van Tweezerman. Daarna heb ik gemeten of het formaat van de wimpers overeenkomt met mijn ogen. Bij alle wimpers heb ik bij de aanzet niets moeten knippen en hadden dus een perfect formaat. Ik heb één dun laagje mascara aangebracht voor ik de valse wimpers aan ging brengen. Op die manier wordt het meer één geheel.

Nadat de mascara volledig droog was, ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de valse wimpers. Ik heb een beetje lijm op de palm van mijn hand aangebracht. De lijm is eerst wit, maar als het opdroogt, wordt het langzaam doorzichtig. Met een pincet heb ik de valse wimpers opgepakt en voorzichtig met het uiteinde door de lijm gehaald. Even wachten tot de lijm wat plakkerig wordt en dan aanbrengen maar! Je kunt ze mooi aanbrengen tegen je eigen wimperrand om een geheel te creëren.

Make Up Factory Tailored Lashes review

Ik vind de Wide Set Eyes en de Deep Set Eyes lashes erg mooi. De Wide Set zou ik eerder gebruiken voor een avondje uit. De Deep Set kan altijd vind ik, omdat ze er erg natuurlijk uit zien. Deze passen ook, zoals het moet, het beste bij de vorm van mijn ogen.

Ik heb de Deep Set Eyes lashes nu vier keer gebruikt. Ze zien er nog erg goed uit en zijn goed schoon te maken met wat lauw water en remover. De krul gaat er nu iets uit, maar is ook weer makkelijk toe te voegen. Ze kunnen dus nog wel een paar keer gebruikt worden!

Ik draag weinig valse wimpers, maar zou het bij een avondje uit toch vaker willen doen. Het geeft net die extra touch en laat je ogen net wat meer spreken! De Make Up Factory Tailored Lashes zijn te koop voor € 19,95. Niet goedkoop, maar je kunt ze daarom wel vaker gebruiken. Het verdient zich dus met gemak terug.

De ooglook heb ik gemaakt met het Anastasia Soft Glam eyeshadow palette (klik voor review).

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

11 reacties

Laura 3 december 2018 - 10:13

Ik zou ook eerder voor de ‘deep’ set kiezen omwille van het natuurlijke effect, maar ik kan me perfect voorstellen dat het soms iets meer mag zijn en je daarom voor de ‘wide’ zou gaan.

Reply
Stephanie 3 december 2018 - 10:38

Oh waauw!! Die onderste foto’s zijn de mooiste vind ik. DIe Wide Set Eyes! Super! Ik heb het nog nooit geprobeerd, valse wimpers. Ik denk dat het hilarisch is de eerste keer om dit te proberen :p

Reply
Balou 3 december 2018 - 13:31

Wauw de 3e serie fotos vind ik echt prachtig!

Reply
Manon 3 december 2018 - 14:18

Heel mooi! Leuk om te zien dat er zelfs tussen nepwimpers echt nog wel degelijk verschil zit.

Reply
Tessa 3 december 2018 - 15:19

Ze staan je mooi!

Reply
Dhini 3 december 2018 - 23:22

Heel erg leuk die lasehes. Jammer dat ik niet kan tegen. Ze staan allemaal mooi bij jou

Reply
tamara 4 december 2018 - 10:07

Super mooie wimpers ik vind deze er erg mooi uit zien voor dagelijks gebruikt bij mij maakt het ook echt een onwijs verschil om wimpers te dragen dan zie je mijn luie oog iets minder

Reply
Nadia 4 december 2018 - 17:53

Mooi! Die onderste vind ik erg mooi. Zelf gebruik ik ze niet, vind het veel te veel gepriegel altijd 😉

Reply
Yousra Yasmine 4 december 2018 - 20:32

Wauw wat mooi! Ik zit er al een tijdje over na te denken om nep wimpers te gaan gebruiken dus deze review komt goed van pas! Bedankt voor de tip!

Reply
Laura 5 december 2018 - 09:36

Wauw wat een prachtig effect! Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers, denk dat ik er het geduld niet voor heb. Doe liever gewoon snel even alleen mascara op;P

Reply
allaboutbertina 10 december 2018 - 21:16

Echt super mooi deze lashes!!!!

Reply

Plaats een reactie