Make Up Factory Satin Leg Finish review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-satin-leg-finish-review

Ondanks het grauwe weer, toch mijn blote benen aan de wereld laten zien? Nou liever niet… Dan zijn panty’s de ultieme lifesaver! Geen fan van panty’s en daarom toch blote benen onder dat ene leuke jurkje of rokje? Dan zou de Make Up Factory Satin Leg Finish de vervanger uit een busje zijn voor panty’s. Ik ga het testen. Hopelijk geen witte melkflessen alarm meer onder mijn favoriete jurkjes!

make-up-factory-satin-leg-finish-review-1

De verpakking straalt luxe uit door de prachtige, gouden flacon. Je kunt het product aanbrengen door de verstuiver ingedrukt te houden. Je kunt de flacon makkelijk en veilig meenemen in je tas door de beschermdop.

De Make Up Factory Satin Leg Finish is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk 05 Beige, 07 Dark Beige en 09 Golden Sand. Ik heb de 05 Beige ontvangen. Anders dan veel andere huidkleurige producten, zou het bij dit product geen ramp zijn om niet de perfecte match met jouw tint te vinden. Daar kijk ik namelijk bij normale panty’s ook niet naar en heb ik juist verschillende tinten voor diverse gelegenheden. Sterker nog: ik kijk vaak naar panty’s die net wat donkerder zijn, zodat er niet alsnog witte melkflessen onder het jurkje vandaan komen.

make-up-factory-satin-leg-finish-review-2

Swatch & review Make Up Factory Satin Leg Finish review & swatch

Make Up Factory belooft met deze spray een egaal, mooi resultaat, zodat het de vervanger is voor de panty. Daarbij zou het kleine oneffenheden en aderen camoufleren en hetzelfde zijdezachte effect geven als een panty. Verder geven zijde-eiwitten een fluweelzacht gevoel en voedt het lotusextract de huid.

make-up-factory-satin-leg-finish-review-3

Om niet meteen in het diepe te springen, heb ik de spray eerst geswatcht op mijn hand. Ik heb het product aangebracht op mijn rechterhand. Je ziet dat mijn hand er veel egaler uitziet ten opzichte van mijn linkerhand, onder andere doordat de aderen een stuk vager zijn geworden. Ook de kleur vind ik erg mooi en natuurlijk. Tijd voor het echte werk op mijn benen!

make-up-factory-satin-leg-finish-review-look

Ik heb de spray aangebracht op mijn rechterbeen, zodat je goed het verschil tussen beide benen kunt zien. Deze spray werkt heel snel en het gaat onwijs makkelijk. Je brengt het product aan via de spray op je benen. Vervolgens wrijf je het uit om een egaal effect te krijgen en voilà! Na een paar minuten is het opgedroogd en geeft het niet meer af op je kleding. Je been voelt aan alsof je het een paar uur geleden wat ingesmeerd hebt met bodylotion. Hierdoor voelt het ook prettig. Daarnaast maakt Make Up Factory haar beloftes waar, want mijn been ziet er egaler uit en kleine oneffenheden zijn gecamoufleerd.

Het product zou je met warm water en zeep van je been kunnen halen. Ik vreesde er een beetje voor dat met het kleinste druppeltje water het product al van mijn benen zou glijden, maar dat is zeker niet het geval! Je moet even flink wrijven over je benen met zeep en warm water, voor het er inderdaad vanaf gaat. Als je dus in de zomer veel transpireert, hoef je niet bang te zijn dat het van je been verdwijnt of gaat vlekken.

make-up-factory-satin-leg-finish-review-look-1

De prijs vind ik netjes voor deze spray. Je kunt het meerdere malen gebruiken en is niet na één keer op. Daarbij zijn goede panty’s vaak rond de € 10,00 en moet je maar afwachten of je die meerdere keren kunt gebruiken, of dat er al een ladder in zit. Doei melkflessen en halloooo satin legs!

De Make Up Factory Satin Leg Finish is te koop bij diverse drogisterijen voor € 24,50.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 16 mei 2019 - 09:31

wat een bijzonder product is dit. mooi effect geeft de spray

Reply
Sonja 17 mei 2019 - 19:30

Ik heb ze ook, ben er alleen nog niet aan toegekomen ze te testen!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 19 mei 2019 - 19:35

Ik ben benieuwd hoe jij dit product gaat vinden! 😊

Reply
Bianca 18 mei 2019 - 14:58

Ik vind een panty vaak van die ondingen, deze spray geeft echt een heel mooi resultaat x

Reply
Am Jussen 18 juni 2020 - 19:00

Echt een prachtig gaaf resultaat!!

Reply

Plaats een reactie