Make Up Factory Rosy Shine Blusher review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-review-1

Een frisse blos op de wangen zorgt voor een mooie healthy look. Deze blush van Make Up Factory ziet er prachtig uit en is eigenlijk bijna zonde om te gebruiken. Toch duik ik er met mijn kwast in en hoop ik een frisse blos te creëren. Er zijn drie varianten blushes. Ik ga de Make Up Factory Rosy Shine Blusher Noble Rosewood reviewen.

make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-review

De verpakking van de blush zit beschermd in een matzwarte, kartonnen verpakking. De voorkant van de verpakking zelf is een soort spiegel met een rechthoekige inham, zodat het prachtige patroon al zichtbaar wordt. Het is te openen en sluiten met een kliksluiting en heeft aan de binnenzijde een klein spiegeltje. Net groot genoeg om even te checken of alles nog op zijn plaats zit!

make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-review-2

Deze blush heeft drie kleurtonen die een perfecte teint creëren. Hoe mooi zijn de patronen in deze blush?!

Swatch

make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-swatch-review

Ik heb de drie tinten los geswatcht en de laatste gemengd geswatcht en direct wat geblend. De poeder voelt heel zacht aan, maar brokkelt of poedert gelukkig niet. Met een klein kwastje kun je de tinten los gebruiken, waardoor ze ook als oogschaduw kunnen dienen, maar ik ga het als één kleur aanbrengen. Dat is het meest praktisch. Het valt met mijn vinger op mijn arm al erg goed te blenden. Eens kijken hoe dat gaat met een kwast op het gezicht!

Look & review Make Up Factory Rosy Shine Blusher

Volgens Make Up Factory blijft de blush de hele dag zitten en blendt het makkelijk in de huid. Ook zou je de blush makkelijk kunnen opbouwen. Verder is de blush dermatologisch goedgekeurd, vrij van parfum, minerale olie en parabenen.

make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-look-review

De ene blush kan wat natuurlijker ogen qua finish en kleur dan de andere blush. Deze blush is door de lichtroze tint dé perfecte blushkleur voor mijn huid. De tint komt erg overeen met mijn eigen roze gloed in mijn gezicht en versterkt het in positieve zin. Verder heeft de blush een subtiele shimmer, die op het gezicht als een natuurlijke gloed oogt.

De blush is al direct goed gepigmenteerd en kan naar wens inderdaad opgebouwd worden. Het is gelukkig niet het soort ‘opbouwen’ dat je het eerste kwartier met je kwast loopt te vegen zonder dat je resultaat ziet. Ook blijft de blush inderdaad goed zitten en heb je aan het einde van de dag nog steeds dezelfde frisse blos op je gezicht!

Het bijgeleverde kwastje heb ik zelf niet gebruikt bij de look. Als je niks hebt, dan is het handig. Alleen vind ik een wat grotere fluffy kwast wat prettiger om een mooi resultaat te krijgen met de blush. De haren zijn vrij stug, maar prikken niet op het gezicht.

De Make Up Factory Rosy Shine Blusher is te koop in drie verschillende tinten, bij diverse drogisterijen voor € 21,00.

make-up-factory-rosy-shine-blusher-14-review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 1 mei 2019 - 18:23

Wat een prachtig palette en die details in de blush zelf. Daar gaat je beauty hart toch sneller van kloppen?! Deze tinten staan je erg goed!

Reply
Deb 1 mei 2019 - 18:30

Ik vind het een hele mooie blush. Ik vind dat ie ook een hele draagbare kleur afgeeft, denk dat ie ook bij veel mensen goed zal staan.

Reply
Yara 1 mei 2019 - 19:07

Erg mooie blush! Ook de vormgeving vind ik super tof👌🏼

Reply
Sonja 1 mei 2019 - 22:09

Love it! Ik ben echt fan van dit merk!

Reply

Plaats een reactie