Make Up Factory Magnetic Lips review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-review-2

Een mooie nudetint lipstick is onmisbaar in je stash. Ik heb er natuurlijk nooit genoeg en daarom ga ik vandaag de Make Up Factory Magnetic Lips 233 Soft Dust reviewen. Het is mijn eerste lipstick van dit merk, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Scroll snel verder als je ook benieuwd bent!

make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-reviewDe lipstick straalt kwaliteit uit dankzij de prachtige, relatief zware huls. Dit wordt nog eens extra bevestigd dankzij de magnetische sluiting van deze lipstick. De afwerking van de huls is semi mat, dit is exact hetzelfde als de finish van de lipstick zelf! De vormgeving van de lipstick zelf is bijzonder en vernieuwend. Geen recht toe recht aan lipstick voor Make Up Factory, maar een lipstick met een afgeschuinde kant.

Swatch

make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-swatch-review

Bij de linkse swatch ben ik een paar keer over dezelfde plek heen gegaan. Bij de rechter swatch slechts één keer. Je ziet goed dat de lipstick mooi op te bouwen is naar je eigen wens. Het is bij deze lipstick niet zo dat je er snel overheen glijdt. Dat vind ik een voordeel, want vaak betekent het dat de lipstick redelijk lang blijft zitten.

Look & review Make Up Factory Magnetic Lips

Make Up Factory belooft dat de Magnetic Lips een intense, long-lasting kleur geeft, die zich als een magneet aan de lippen hecht. De lippen zouden een prachtige semi-matte afwerking krijgen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zou de textuur bijzonder glad en de lipstick gemakkelijk aan te brengen zijn. Er staat geen belofte bij hoeveel uur de lipstick zou blijven zitten, maar dat ga ik natuurlijk wel even voor je testen!

Hieronder vind je twee foto’s. Op foto één is de lipstick net aangebracht. Foto twee is vier uur later gemaakt.

make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-review-look-1 make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-review-look-1.1

De finish van de lipstick is, zoals beloofd, semi-mat. Hierdoor heb je een fijne glans op de lippen van een glanzende lipstick en de houdbaarheid vergelijkbaar met een matte lipstick. Ook is de lipstick in een handomdraai aan te brengen. Ik kan niet zeggen dat de textuur tijdens het aanbrengen bijzonder glad aanvoelt, maar zoals eerder gezegd bij de swatch, vind ik dat juist een pluspunt.

make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-review-look

Ik ben zo enorm blij met deze kleur, omdat die bij werkelijk iedere look past! Het is vrij nude, maar heeft genoeg pigment om mijn lippen net dat extra’s te geven. Bij de naam ‘magnetic lips’ zou de lipstick als een magneet aan de lippen moeten blijven hechten en dat is ook zo. De tint blijft namelijk een aantal uur prima zitten en vervaagt geleidelijk over de volledige lippen. Toch zie je niet zo snel dat de lipstick vervaagt, omdat de eigen lipkleur dicht bij de lipstickkleur ligt. Dat zie je ook goed bij de twee lipfoto’s. Dat is mooi meegenomen dus!

De Make Up Factory Magnetic Lips lipstick is te koop bij diverse drogisterijen voor € 19,95.

make-up-factory-magnetic-lips-233-soft-dust-review-1

De lipstick is vrij van parabenen en is dermatologisch getest en goedgekeurd.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

Deb 25 april 2019 - 10:16

Hele mooie kleur! Klinkt ook als een fijne lipstick. Ik heb zelf ook nog geen ervaring met dit merk, maar ben wel benieuwd geworden. Ik vind dat rode lipstick je super goed staat, maar deze staat je ook heel mooi. Het is weer eens wat anders

Reply
Tessa 25 april 2019 - 17:43

wat een prachtige nude lipstick. ik vind nude lipsticks altijd een uitdaging om te kopen. deze staat je echt super goed

Reply
Manon 26 april 2019 - 13:13

De kleur staat jou errrug goed!

Reply
Sonja 26 april 2019 - 21:26

Wat een mooie kleur! Ik heb ook nog een pareltje hier liggen! Ik ben echt fan van MF.

Reply
Evelien 29 april 2019 - 19:43

Wat een mooi kleurtje, staat je ook echt heel goed. Ik ken dit merk nog helemaal niet, maar de uitstraling ziet er al goed uit!

Reply

Plaats een reactie