Make Up Factory Intense Glow Highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-intense-glow-highlighter-review-2

Richting de zomer vind ik een highlighter onmisbaar in mijn beautyroutine. Ik houd ervan wanneer de zon vanachter de wolken verschijnt en de zonnestralen de prachtige glow op je jukbeenderen extra intens maken. Daarom ga ik vandaag de Make Up Factory Intens Glow Highlighter reviewen. De naam belooft al veel goeds, maar of het product het ook waar kan maken…
make-up-factory-intense-glow-highlighter-review

Rond het palette zit een beschermende, matzwarte kartonnen verpakking. Het palette zelf is ook matzwart en heeft zilveren, glanzende letters met het logo. Het is een compacte verpakking met een kliksluiting, bevat twee highlight-tinten en heeft een spiegel. Door het compacte en vrij lichte formaat, zou je het ook makkelijk mee kunnen nemen in je handtas zodat je gedurende de dag een extra glow kunt creëren!

make-up-factory-intense-glow-highlighter-review-3

Swatch

make-up-factory-intense-glow-highlighter-swatch-review

Dit is de 07 Intense Glow Highligther, met links de Antique Gold en rechts de Golden Times tint. De tinten swatchen makkelijk, zijn romig en zacht, maar zeker niet poederig en zijn goed gepigmenteerd. Daarnaast is de glans intens en bevat het gelukkig geen grove glinsteringen.

Look & review Make Up Factory Intense Glow Highlighter

Volgens Make Up Factory kun je met deze highlighter een ongeëvenaarde glow krijgen, die afhankelijk van het lichtinval van intensiteit verandert. Dat is dankzij de hoge concentratie glinsterende parelmoerpigmenten. Verder zou de textuur van het product makkelijk te blenden zijn voor een flawless resultaat.

make-up-factory-intense-glow-highlighter-look-review

Normaal gezien maak ik twee foto’s met mijn camera en ringlamp en die plaats ik bij de review. Deze keer vind je vier foto’s. De bovenste twee foto’s zijn gemaakt met mijn camera en ringlamp. De onderste twee foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon en daglicht.

make-up-factory-intense-glow-highlighter-look-1-review

De gemaakte foto’s met de camera en ringlamp lieten naar mijn mening onvoldoende zien wat voor prachtige glow deze highlighter de jukbeenderen geeft. Make Up Factory had dus al gelijk: afhankelijk van het lichtinval verandert de intensiteit van de glow. Met daglicht en een straaltje zonlicht knalt de glow van mijn gezicht af en met lampenlicht is de glow subtiel.

Ik ben groot fan van deze highlighter! Het brengt heel snel aan, mengt gemakkelijk met je blush en bronzer en blijft de hele dag prima zitten! Ook is het totaal niet poederig, heeft het geen kickback in de pan en geen fall-out. De lichtste kleur is goed voor de wintermaanden als ik wat bleker ben. De wat donkerdere kleur is perfect voor in de zomermaanden als ik wat verkleurd ben door de zon. Make Up Factory maakt haar beloftes en de naam van de highlighter zelf dus waar, meer dan waar zelfs!

De Make Up Factory Intense Glow Highlighter is te koop bij diverse drogisterijen voor € 23,50.

make-up-factory-intense-glow-highlighter-review-1Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 31 juli 2019 - 18:29

deze highlighter staat je erg goed

Reply
Iris 1 augustus 2019 - 09:17

Ik vind ‘m zooooooooo mooi haha, gebruik ‘m nog altijd dagelijks 🙂 Blij dat jij ‘m ook fijn vindt!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 1 augustus 2019 - 09:34

Ja absoluut! Je had er geen woord teveel over gezegd over hoe goed deze highlighter is! Een nieuwe favoriet!

Reply
Lysanne 1 augustus 2019 - 11:40

Prachtig denk dat ik m ga aanschaffen!

Reply
Babs 1 augustus 2019 - 17:58

Met daglicht zie je hem heel goed, ziet er mooi uit!

Reply

Plaats een reactie