Make Up Factory Frame The Face | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-frame-the-face-eyebrow-collection

Super strak of naturel: de nieuwe Frame the Face collectie van Make up Factory richt zich op verschillende stijlen voor de wenkbrauwen.

make-up-factory-ultra-stay-eyebrow-cream

Ultra Stay Eyebrow Cream – € 19,95
De topper van Make Up Factory heeft nu een verbeterde formule. Het is nu romiger qua textuur en droogt niet uit. Het is geschikt voor zowel strakke wenkbrauwen als het tekenen van dunne haartjes. Deze eyebrow cream is verkrijgbaar in vier kleuren: 14 Ash Blond, 10 Hazelnut, 07 Ash Brown en 04 Dark Brown.

make-up-factory-eyebrow-powder

Eyebrow Powder – € 11,95
Deze poeder is vanaf nu per losse kleur verkrijgbaar voor een lagere prijs. Het is erg lang houdbaar met een natuurlijk resultaat. Gebruik dit product in combinatie met de Eye Contour Brush voor een mooi resultaat. Het is verkrijgbaar in zes tinten.

make-up-factory-eyebrow-fixing-gel

Eyebrow Fixing Gel – € 12,95
Dit item zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de hele dag perfect op zijn plaats blijven zitten. De nieuwe applicator is ook geschikt voor dunnere wenkbrauwen. Het is verkrijgbaar in drie tinten: Light Brown, Dark Brown en Transparant.

make-up-factory-ultra-precision-brow-liner

Ultra Precision Brow Liner – € 17,95
De ultra dunne applicator zorgt ervoor dat je dunne haartjes kunt tekenen. Daarnaast vult het lege plekjes. Het is verkrijgbaar in vier tinten: 04 Light Ash, 07 Taupy Brown, 10 Dark Sepia & 12 Dark Umber.

make-up-factory-triangle-brow-styler

Triangle Brow Styler – € 17,95
Het is geschikt voor het snel invullen van de gehele wenkbrauw óf juist voor het zeer nauwkeurig tekenen van haartjes. Dit potlood biedt een snelle, egale dekking en heeft een handig kwastje om mee te blenden. Het is verkrijgbaar in vier tinten: 04 Light Ash, 07 Taupy Brown, 10 Dark Sepia & 12 Dark Umber.

make-up-factory-eyebrow-tool-kit

Eyebrow Tool Kit – € 5,95
Dit is een handige kit voor beginners. Het bevat vijf stencils en een kwastje om de wenkbrauwen snel bij te kunnen tekenen.

Make Up Factory is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

2 reacties

Tessa 30 juli 2019 - 18:28

De borstel van de Make Up Factory Triangle Brow Styler lijkt mij erg fijn. Die vorm zie je steeds vaker terug komen is me opgevallen

Reply
Daphne - verdraaid mooi 1 augustus 2019 - 09:34

Ja klopt! Ik heb geen idee of het borsteltje echt fijn is eigenlijk. Nog nooit geprobeerd.

Reply

Plaats een reactie