Make Up Factory Fall/Winter 2019 | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-fall-winter-2019

De herfst- en wintercollectie van Make Up Factory ligt nu in de winkels! De Autumn Delight limited edition collectie bevat kleuren die perfect zijn voor de herfst. Ik geef je een sneak peek van de items.

make-up-factory-magnetic-lips

Magnetic Lips – € 19,95
Eerder reviewde ik de Make Up Factory Magnetic Lips al. De collectie is deze herfst en winter uitgebreid met drie nieuwe kleuren, namelijk 232 Charming Hazel, 243 Soft Autumn en 298 Reddish Mood. De lipstick geeft je een intense en longlasting kleur die zich als een magneet aan de lippen hecht.

make-up-factory-metallic-liquid-lipstick

Lip Fluid – € 16,50
De Lip Fluid is een metallic liquid lipstick met een matte finish, die je een prachtige longlasting finish geeft. Het is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk 22 Faded Rose, 29 Brown Leaves en 39 Cozy Red.

make-up-factory-blusher

Blusher – € 17,50
De blusher zorgt voor een prachtige, natuurlijke finish. Het is hoog gepigmenteerd, longlasting en geeft je een stralende glow. De nieuwe kleur is 26 Peachy Charm.

make-up-factory-eye-shadow

Eye Shadows – € 15,95
De glinsterende pigmenten in de Eye Shadows zorgen voor een verleidelijke look! De oogschaduw kan zowel nat als droog aangebracht worden en is verkrijgbaar in de kleuren 30A en 31C.

make-up-factory-mat-eye-shadow

Mat Eye Shadow – € 11,95
De Mat Eye Shadow trekt niet in de lijntjes en blijft de hele dag perfect zitten. Het is verkrijgbaar in de kleuren 19 Bold Brown en 30A Decent Rose.

make-up-factory-mascara-liner-bordeaux

Mascara € 18,50 – Eyeliner € 10,95
De trendkleuren voor de herfst zijn donkerrood en groen. De mascara is verkrijgbaar in diep rood, namelijk 19 Deep Bordeaux. De Automatic Eyeliner is verkrijgbaar in groen, namelijk 10A Green Dawn.

make-up-factory-kajal-definerKajal Definer – € 12,95
Breng de Kajal Definer aan in de waterlijn. Dit zorgt ervoor dat de ogen optisch groter lijken. Het is verkrijgbaar in de kleuren 22 Rosy Nude en 16 Light Chestnut.

De producten zijn weer een mooie aanvulling op de al prachtige collectie van het merk. Naar welk product van de Make Up Factory Autumn Delight collectie ben jij het meest benieuwd?

Make Up Factory is te koop bij diverse drogisterijen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 9 september 2019 - 17:16

Echt mooie typische herfst kleuren zijn dit

Reply

Plaats een reactie