Make Up Factory Expressive Eyes | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-expressive-eyes

Houd jij ervan om een bijzondere ooglook te creëren met een prachtige eyeliner en mascara? Dan is de volgende nieuwe collectie echt iets voor jou! Make Up Factory komt namelijk met de Expressive Eyes collectie. Hierin zitten prachtige, nieuwe en vooral kleurrijke eyeliners en mascara’s.

 

make-up-factory-full-precision-eyeliner

Full Precision eyeliner – € 16,50
Make Up Factory belooft met deze eyeliner een hoge dekking met een intensieve en egale kleur, al bij de eerste toepassing. Het intensieve kleurpigment heeft een zijdematte afwerking en blijft lang zitten zonder uit te lopen. Het is verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin, grijs, donkerblauw, zwart en groen.

make-up-factory-even-more-volume-mascara

make-up-factory-even-more-volume-mascara-1

Even More volume mascara – € 18,50
Deze mascara heeft volgens Make Up Factory een buitengewoon romige textuur dankzij natuurlijke Carnauba-was en hoogwaardige ricinusolie. Het is geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers. Deze mascara is ideaal te matchen met de Full Precision eyeliner, want de mascara is in dezelfde vijf kleuren verkrijgbaar, namelijk lichtbruin, grijs, donkerblauw, zwart en groen.

make-up-factory-full-dimension-eyeliner

Full Dimension eyeliner – € 16,50
Ben je dol op een opvallende eyeliner? Dan is deze eyeliner ideaal voor jou. Het heeft een schuin afgesneden punt voor zowel bredere als dunne lijnen. Het is daarom ook geschikt voor grafische ooglooks of voor de stempeltechniek.

make-up-factory-full-control-eyeliner

Full Control eyeliner – € 16,50
Deze eyeliner heeft een ronde, compacte en handige punt voor een bijzonder eenvoudige applicatie. Speciaal voor een dunne lijn van 0,2 mm. Daarom is het perfect voor artistieke ooglooks en voor onervaren gebruikers.

Persoonlijk vind ik de producten uit de Make Up Factory Expressive Eyes echt fantastisch! Voor welke kleur zou jij gaan? Lichtbruin, grijs, donkerblauw, zwart of groen?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 24 mei 2019 - 23:09

mooie producten

Reply

Plaats een reactie