Make Up Factory Expressive Eyes review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-expressive-eyes-review-1

Met de nieuwe Expressive Eyes lijn van Make Up Factory kun je van een normale ooglook, een bijzondere maken! Diverse producten uit deze lijn, zijn zelfs in diverse kleuren verkrijgbaar. Ik blijf op safe en test drie producten in de kleur zwart, namelijk de Make Up Factory Full Precision Eyeliner, de Make Up Factory Full Control Eyeliner en de Make Up Factory Even More volume mascara.

make-up-factory-expressive-eyes-review-2

De Expressive Eyes lijn van Make Up Factory bestaat in totaal uit vier verschillende producten. Eén mascara en drie eyeliners. De mascara en één van de eyeliners is leverbaar in groen, blauw, grijs, zwart en bruin. Je kunt dus op safe spelen met deze producten als je wilt, maar je kunt ook eens gaan voor een meer excentrieke look.

Make Up Factory Full Precision Eyeliner Review

make-up-factory-full-precision-eyeliner-review

Make Up Factory belooft met deze eyeliner een hoge dekking met een intensieve en egale kleur, al bij de eerste toepassing. Het intensieve kleurpigment heeft een zijdematte afwerking en blijft lang zitten zonder uit te lopen.

make-up-factory-full-precision-eyeliner-review-1

De punt van deze eyeliner heeft een lange en hele dunne punt. De punt is hard genoeg om een strakke lijn te zetten, maar flexibel genoeg voor het zetten van een lijn met een zacht en comfortabel gevoel.

make-up-factory-full-precision-eyeliner-review-2

Je kunt zelf bepalen hoe dik je de lijn wilt hebben. De druk die je namelijk uitoefent met de eyeliner op het ooglid, bepaalt de dikte van de lijn. Volgens Make Up Factory gaat het van 0,1 tot 0,4 mm. Ik heb het niet voor je nagemeten 😉 .make-up-factory-full-precision-eyeliner-look-review

Dit noem ik nou een strakke wing! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit nog niet vaak zo voor elkaar gekregen heb. Alleen met deze eyeliner was ik echt in een oogwenk klaar.

De eyeliner werkt zowel direct op het ooglid als op de oogschaduw. In beide gevallen is de eyeliner goed gepigmenteerd en werkt het puntje zoals je zou verwachten. Het droogt snel en laat een matte finish achter. Daarnaast vlekt het niet en trekt het ook niet in de lijntjes. Daarbij blijft de eyeliner de hele dag op zijn plek zitten, zonder te vervagen. Ik vind deze eyeliner een echte aanrader!

make-up-factory-full-precision-eyeliner-look-review-1De Make Up Factory Full Precision Eyeliner is verkrijgbaar voor € 16,50 in de kleuren lichtbruin, grijs, donkerblauw, zwart en groen.

Make Up Factory Even More mascara review

make-up-factory-even-more-volume-mascara-review

Deze mascara heeft volgens Make Up Factory een buitengewoon romige textuur dankzij natuurlijke Carnauba-was en hoogwaardige ricinusolie. Het is geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers.

make-up-factory-even-more-volume-mascara-review-1

Het is een borsteltje met wirwar haartjes die over de gehele lengte even lang zijn.

Make Up Factory zegt dat je wimpers met deze mascara direct vanaf de eerste applicatie een vol effect krijgen. Het resultaat zou een intens, langhoudende kleur (of zwart pigment) zijn voor een maximaal vol effect met veel lengte en krul en zonder klontjes. De romige textuur zou de wimpers volledig bedekken, maar wel een zacht en soepel gevoel achterlaten op de wimpers, zonder af te brokkelen.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed het verschil kunt zien.

make-up-factory-even-more-volume-mascara-look-review-1 make-up-factory-even-more-volume-mascara-look-review-3

De mascara is mooi diepzwart van kleur. Het geeft niet vanaf de eerste laag enorm veel volume, maar separeert de wimpers mooi. Wel is het goed op te bouwen, zodat je bij meerdere laagjes, toch een volumineuzer effect krijgt. Ik heb twee laagjes aangebracht voor dit effect. Ondanks het volume, blijven de wimpers inderdaad zacht en soepel aanvoelen. Net of je bijna geen mascara op je wimpers hebt. Het volume houdt aan en brokkelt niet af. Door de opbouw van het volume, vind ik deze mascara geschikt voor zowel mensen die geen groots als wel een groots effect willen.

make-up-factory-even-more-volume-mascara-look-review-4 Deze Even More mascara is ideaal te matchen met de Full Precision eyeliner, want de mascara is in dezelfde vijf kleuren verkrijgbaar, namelijk lichtbruin, grijs, donkerblauw, zwart en groen. Het is verkrijgbaar voor € 18,50.

Make Up Factory Full Control Eyeliner review

make-up-factory-full-control-eyeliner-review

Deze eyeliner heeft een ronde, compacte en handige punt voor een bijzonder eenvoudige applicatie. Daarom is het volgens Make Up Factory perfect voor artistieke ooglooks en voor onervaren gebruikers.

make-up-factory-full-control-eyeliner-review-1

Deze punt is beduidend korter dan de full precision eyeliner. Het tekenen van een strakke lijn zou met deze eyeliner gemakkelijk gaan. Daarnaast zou je een constante lijn breedte kunnen maken van 0,2 mm. Wil je een dikkere lijn, dan kun je de eyeliner horizontaal houden om een lijn van 0,6 mm te krijgen. Wil je nog dikker? Houd dan de eyeliner verticaal voor lijnen van 3,0 mm.

make-up-factory-full-control-eyeliner-review-2

Wat ik vooral zoek in een eyeliner, is dat ik er een mooie, subtiele strakke lijn mee kan maken met een subtiele wing. De swatch geeft al een positief resultaat, maar nu ook nog een mooie lijn op de ogen krijgen!

make-up-factory-full-control-eyeliner-look-review-1

Doordat de punt zo rond en compact is, krijg ik het gevoel dat ik de volledige controle heb op de wing. Hij voelt wat stugger aan in gebruik dan de Full Precision eyeliner, maar deze eyeliner heeft dan ook een wat kortere punt. Je kunt met deze eyeliner snel werken en zowel op oogschaduw als zonder basis op het ooglid aanbrengen. Het vervaagt gedurende de dag niet en het geeft ook niet af. Daarom behoud je de hele dag de matte, strakke lijn.

Het verschil met de Full Precision eyeliner is dat je met die eyeliner wat gemakkelijker een hele dunne lijn kan zetten. Deze lijn is snel wat dikker. Het is dus aan jou of je graag een dikkere of wat dunnere lijn wilt en welke eyeliner daarom het beste bij je past. Bij mij ligt het aan de ooglook voor welke ik ga, maar ik vind dat beide goed werken en dat Make Up Factory haar beloftes waarmaakt.

make-up-factory-full-control-eyeliner-look-review

De Make Up Factory Full Control Eyeliner is verkrijgbaar voor € 16,50.

De producten van Make Up Factory zijn te koop bij diverse drogisterijen. Ben je benieuwd naar de hele Expressive Eyes collectie? Klik dan hier.

Draag jij vaak eyeliner? Voor welke eyeliner zou jij gaan?
make-up-factory-expressive-eyes-review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 17 juni 2019 - 14:02

Wat een mooie wing heb je gemaakt, dat lukt mij nooit!

Reply
Sonja 18 juni 2019 - 18:25

Dat ziet er ‘verdraaid’ mooi uit vrouwke! Wat een toppers zijn dit!

Reply
Saskia 19 juni 2019 - 08:39

Dat ziet er erg mooi uit! Toch eens kijken of ik dit ook kan aanschaffen 🙂

Reply
Mandy 21 juni 2019 - 16:03

Wauw! Super mooie producten, die eyeliner zou ik ook wel willen hebben!

Reply

Plaats een reactie