Make Up Factory Autumn Delight review

door Daphne - verdraaid mooi
make-up-factory-autumn-delight-review-1

Ik heb er nog geen zin in, maar ook ik moet er binnenkort echt aan gaan geloven: de herfst. Om dit seizoen wat beter door te komen, ga ik wat items uit de herfst- en wintercollectie van Make Up Factory testen. Lees hier de Make Up Factory Autumn Delight review, waarin ik vier producten laat zien.

make-up-factory-autumn-delight-review

De Autumn Delight collectie bevat kleuren die perfect zijn voor de herfst. Ik laat je een prachtige, dieprode lipstick zien, een peachy blush, een mat bruine oogschaduw en een glanzende lichte oogschaduw.

Make Up Factory Eye Shadow review

Make Up Factory heeft twee nieuwe matte oogschaduwtinten en twee nieuwe glanzende oogschaduwtinten uitgebracht voor de Autumn Delight collectie. Ik laat je de Mat Eye Shadow 19 Bold Brown en de Eye Shadow 31C Autumn Glow zien.

make-up-factory-eye-shadow-review-1

Heb je meerdere tinten? Dan is het niet moeilijk om uit te vinden welke tint glanzend is en welke tint mat. De verpakking helpt je daar namelijk bij! De glanzende oogschaduw zit in een gespiegelde zilveren verpakking en de matte oogschaduw in een matzwarte verpakking. Beide formules worden volgens Make Up Factory geproduceerd volgens een speciaal proces, dat zorgt voor een intense kleurintensiteit en een longlasting effect. Verder adviseert het merk om een eye shadow base aan te brengen voor je de tint aanbrengt. Ik heb niet de geadviseerde Make Up Factory Sensitive Eye Shadow Base, maar wel een oogschaduwbasis van MAC. Die zal ik dan ook gebruiken.

make-up-factory-eye-shadow-review-2

31C Autumn Glow is een lichtroze, glanzende oogschaduw. De oogschaduw kan zowel nat als droog aangebracht worden. Breng je het met een vochtig kwastje aan, dan wordt de kleur intenser.

make-up-factory-eye-shadow-review

19 Bold Brown is een matbruine oogschaduw die ook zowel nat als droog aangebracht kan worden. Deze matte oogschaduw is goed geschikt voor een oudere huid, omdat het minder aandacht naar de fijne lijntjes en rimpels trekt.

make-up-factory-eye-shadow-swatch

Beide tinten heb ik droog geswatcht en voelen erg zacht en romig aan. De matte tint voelt zelfs nog wat romiger aan dan de glanzende tint.

make-up-factory-eye-shadow-swatch-1

Bij deze look heb ik de lichte tint aangebracht op het bewegend ooglid en net boven de arcadeboog om de donkere tint te blenden. De donkere tint bracht ik aan in de buitenste ooghoek en heb ik naar binnen geblend. Ook bracht ik de donkere tint aan onder de ogen.

Bold Brown heb ik droog aangebracht. Deze tint is onwijs zacht, goed gepigmenteerd en blend perfect. Een heerlijke kleur om mee te werken! Autumn Glow bracht ik nat aan. Droog vond ik deze tint net wat minder gepigmenteerd en te onopvallend. Nat is deze tint prachtig en valt het goed op. Beide tinten blenden goed in elkaar over, ook al bracht ik de ene tint droog en de andere tint nat aan.

De glanzende Eye Shadow is te koop in 31 verschillende tinten voor € 15,95 en de Mat Eye Shadow is te koop in 22 verschillende tinten voor € 11,95. Beiden zijn vrij van parfum en dermatologisch goedgekeurd.

Make Up Factory Blusher review

Make Up Factory had al tien prachtige blushers, maar heeft voor deze nieuwe collectie een elfde tint toegevoegd: 26 Peachy Charm.

make-up-factory-blusher-review-peachy-charm

De verpakking van de blush zit in een matzwarte, kartonnen verpakking. De voorkant van de blushverpakking heeft een spiegel look met een ‘raampje’, waarbij je kunt zien welke tint je vast hebt. Ideaal, want als je meerdere tinten hebt, zoals ik, dan zie je meteen welke tint je vast hebt!

make-up-factory-blusher-review-peachy-charm-1

Je opent en sluit de blush met een kliksluiting en aan de binnenzijde vind je een klein spiegeltje en een kwastje. Het kwastje voelt op mijn hand redelijk stug aan. Ik ga het niet testen op mijn gezichtshuid, want daar pak ik mijn gebruikelijke blushkwast voor om het zo eerlijk mogelijk te kunnen testen.

De swatches laten al zien wat Make Up Factory belooft. Je kunt de tint namelijk opbouwen zoals je zelf mooi vindt, van subtiel tot intens. Links zie je een harde swatch en rechts heb ik de tint geblend.

Volgens Make Up Factory zorgt deze blush voor een prachtige, natuurlijke finish, geeft het een stralende glow en blijft het de hele dag zitten. Verder zou de blush longlasting, hoog gepigmenteerd en gemakkelijk in de huid te blenden zijn.

make-up-factory-blusher-peachy-charm-swatch-1

De blush heeft een hele subtiele glow en een warme peachy teint voor een natuurlijk blos. Je kunt het inderdaad zo krachtig of subtiel aanbrengen zoals je zelf wilt. Door de bescheiden teint blijft het er sowieso natuurlijk uit zien vind ik. Het blendt goed in de huid en laat geen vlekken achter. Een mooie aanvulling in mijn stash!

De Make Up Factory Blusher is te koop in elf verschillende tinten voor € 17,50. Het is vrij van parfum en dermatologisch goedgekeurd.

Make Up Factory Magnetic Lips review

In april heb ik al eens een tint uit de Magnetic Lips collectie getest en vanaf dat moment gebruik ik die lipstick regelmatig. Ik kon daarom mijn geluk niet op dat ik een dieprode tint uit de nieuwe collectie opgestuurd kreeg!

make-up-factory-magnetic-lips-review-298-1

De lipstick zit verpakt in een matzwarte kartonnen verpakking. De huls is redelijk zwaar, waardoor het kwalitatief aanvoelt. Verder sluit het met een magneet en heeft het een semi matte afwerking, net als de finish van de lipstick zelf. De lipstick heeft een bijzondere, schuin afgesneden, vorm.

make-up-factory-magnetic-lips-review-298-2

Make Up Factory belooft dat de Magnetic Lips een intense, long-lasting semi-matte kleur geeft, die zich als een magneet aan de lippen hecht. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zou de textuur bijzonder glad en de lipstick gemakkelijk aan te brengen zijn.

make-up-factory-magnetic-lips-swatch-298-Reddish-Mood

Bij de rechter swatch ben ik een paar keer over dezelfde plek heen gegaan. Bij de linker swatch slechts één keer. De intensiteit van de tint is dus naar wens op te bouwen.

make-up-factory-magnetic-lips-swatch-298-Reddish-Mood-1 make-up-factory-magnetic-lips-swatch-298-Reddish-Mood-2

In deze review liet ik je al zien dat de lipstick een aantal uur goed blijft zitten en schreef ik al dat ik de lipstick fijn in gebruik vind. Mijn mening blijft onveranderd. De textuur is fijn, de tint vervaagt gedurende de uren mooi en het is gemakkelijk aan te brengen. Tijdens het aanbrengen voelt de lipstick niet glad aan, maar dat vind ik voor de houdbaarheid ervan, positief. Lijkt je de textuur fijn, maar vind je de tint niet mooi? Kijk dan zeker even naar de andere tinten uit deze collectie!

make-up-factory-magnetic-lips-review-298

De Make Up Factory Magnetic Lips is te koop in 33 tinten voor € 19,95. Het is dermatologisch goedgekeurd en vrij van parabenen.

make-up-factory-autumn-delight-review-2

Ben je benieuwd naar de hele Make Up Factory Autumn Delight collectie? Klik dan hier.

Naar welk product van de Make Up Factory Autumn Delight collectie ben jij het meest benieuwd?

Make Up Factory is te koop bij diverse drogisterijen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Sonja 1 oktober 2019 - 18:31

Die lipstick staat jou ook erg goed!

Reply

Plaats een reactie