MAC Nicopanda lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review

Waarom basic als het ook anders en leuker kan? De nieuwe special edition collectie van MAC springt er echt uit met verschillende (make-up)producten in een enorme schattige panda-verpakking. Deze collectie is gemaakt in samenwerking met designer Nicola Formichetti. Ik besloot de ‘Toung ‘N’ Chic’ lipstick uit te testen!

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-package

Ik vind panda’s op zich altijd al helemaal fantastisch. Vooral die filmpjes, waarbij je de knulligheid van de beestjes ziet. Zo grappig! Daarom vind ik zelfs de verpakking al helemaal leuk. Ook de lipstick zelf ziet er enig uit! Het is een stevige verpakking met een goede sluiting. De lipstick voelt zwaarder aan als dat je gewend bent bij MAC, maar dat is ook niet zo gek.

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-1

Look

Swatch:

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-swatch

De lipstick heeft een goede dekking, brengt gemakkelijk aan en heeft een matte textuur. De matte textuur zorgt niet voor droge lippen, maar blijft juist prettig aanvoelen. Verder vind ik de kleur sprekend en krachtig. Heel mooi!

Ik ben altijd het meest benieuwd naar hoe lang de lipstick (goed) blijft zitten gedurende de dag. Daarom heb ik een foto gemaakt van mijn lippen om 9.00 uur ’s ochtends (foto 1). Ik had de lipstick toen net op. Later op de dag, om 15.00 uur heb ik nog een foto gemaakt (foto 2).

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-look-9-uur

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-look-15-uur

Wauw wat houdt de kleur zich goed! Echt heel fijn. Ik had de foto trouwens makkelijk nog een paar uur later kunnen maken, want de lipstick bleef daarna ook nog goed zitten. Sterker nog… bij het verwijderen van mijn make-up (en dus ook de lipstick) bleef er nog een rode/rozige gloed achter op mijn lippen. Zo sterk is de pigmentatie van deze lipstick dus! Ik ben echt onder de indruk.

MAC-nicopanda-toung-n-chic-lipstick-review-look

De lipstick zelf is natuurlijk het belangrijkste van al, maar de verpakking zorgt ervoor dat ik de collectie wil hebben. Ik heb de lipstick gekocht bij Douglas voor € 19,50. De lipstick is buitenom deze ‘Toung ‘N’ Chic’ kleur nog verkrijgbaar in vijf andere gave kleuren. De Nicopanda special edition bestaat nog uit onder andere oogschaduws en kunstwimpers.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Mei Qi 13 april 2018 - 20:07

Ah wat een schattige verpakking!

Reply
nicole 20 april 2018 - 09:59

Ik klikte op deze post vanwege de foto van die grappige verpakking van de lippenstift.

Reply
Nicole 30 april 2018 - 22:24

Ik heb hier ook na zitten kijken, moet sowieso iets van deze serie kopen!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 3 mei 2018 - 14:47

Wat een schattige verpakking! Ik heb nog geen mac lipsticks maar ik zou er wel graag een willen! Ik zou dan eerder voor eentje met een gewone verpakking gaan, omdat dat een musthave is in je make-up collectie.

Reply

Plaats een reactie