MAC Cosmetics Love Me Liquid Lip review

door Daphne - verdraaid mooi
mac cosmetics love me liquid lipcolour review

Na maanden van mondkapjes, waarbij er maar weinig lipproducten waren die je er niet als een clown uit lieten zien na het afzetten van je mondkapje, ben ik weer helemaal over op de shiny liquid lipsticks. Van die prachtige glanzende producten die overal op afgeven. 😄 Ik kocht een prachtige, sensuele lipkleur met een satijnachtige formule. Daarom lees je hier de MAC Cosmetics Love Me Liquid Lip review met swatches van de tint 490 Laissez-Faire.

mac cosmetics love me liquid lipcolour review

De Love Me Liquid Lip bevat een comfortabele, voedende formule dat verrijkt is met de gepatenteerde TLC Lip Complex. Dat verzorgt de lippen en helpt ze te hydrateren met de krachtige mix van arganolie, kokosolie, sheaboter, carnaubaboter, gerstextract en komkommerextract. Verder maakt de ColourCling-technologie gebruik van de kracht van geavanceerd polymeer om 12 uur lang niet uit te lopen en te schilferen. De Love Me Liquid Lip is dan ook 12 uur hydraterend, langhoudend, voedend, comfortabel en verzorgend. Daarbij zorgt de formule ervoor dat de lippen zachter, gladder en soepeler aanvoelen en voller lijken. Met slechts één veeg krijg je een volledig dekkende kleur.

mac cosmetics love me liquid lipcolour review

De liquid lipstick heeft een flexibele, puntvormige applicator die de formule soepel en gelijkmatig verdeeld over de lippen. Hiermee kun je het product tot in de binnenste mondhoeken heel precies aanbrengen.

Op onderstaande afbeelding zie je de swatch van tint 490 Laissez-Faire. Dit is slechts één veeg, waardoor het direct zichtbaar wordt hoe onwijs dekkend de formule is. Echt top!

mac cosmetics love me liquid lipcolour swatch 490 Laissez-Fair

Swatch & review MAC Cosmetics Love Me Liquid Lip 

Op onderstaande afbeelding zie je de lipswatch die, al zeg ik het zelf, vrij strak is. Dat kostte echt geen moeite door de fijne applicator!

mac cosmetics love me liquid lipcolour swatch Laissez-Fair 490

Wat een verademing om eindelijk weer eens liquid lipsticks te dragen! Ik heb het lipproduct dan ook de aangelopen tijd flink getest en wat een fijne formule! Het pigment is erg hoog, waardoor je met één veeg al een volledige dekking krijgt. Daarnaast loopt de lipstick niet uit; ook niet na een aantal uur of bij een dikkere laag. Een hapje of drankje kan hij makkelijk hebben. Alleen bij wat vetter eten slijt de tint wat aan de binnenkant van de lippen, maar dan kun je het makkelijk bijwerken zonder eerst de ‘oude’ laag te moeten verwijderen. Verder is het draagcomfort onwijs hoog. De formule is hydraterend, verzorgend, voedend en onwijs comfortabel. Echt een topper waar ik meer tinten van wil hebben!

mac cosmetics love me liquid lipcolour swatch Laissez-Fair 490 review look

Je shopt de MAC Cosmetics Love Me Liquid Lip op onder meer douglas.nl voor € 26,00.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Nicole 19 oktober 2021 - 09:21

Wauw wat een prachtige kleur, staat je goed. Ga snel een kijkje nemen

Reply
bychristiana 19 oktober 2021 - 14:07

Staat je erg mooi! Ik moet zeggen dat ik ook blij ben dat we van die mondkapjes af zijn, behalve in de trein dan. Ik heb mijn opvallendere kleuren voor op de lippen er ook weer bij gehaald;-)

Reply
Deb 19 oktober 2021 - 17:59

Deze kleur staat je zeker erg mooi! Fijn he dat we weer een kleurtje op onze lippen kunnen dragen. Ik vergat het soms nog wel eens dat ik een mondkapje moest dragen en dan smeerde ik dat ding helemaal onder. Zo blij dat dit achter de rug is!

Reply
www.Glamview.nl 19 oktober 2021 - 19:37

Wat een prachtige kleur! Het staat je echt prachtig. Ik zou zelf ook deze zo dragen. En oh wat ben ik blij dat die mondkapjes niet overal meer hoeven

Reply
Donna 20 oktober 2021 - 15:23

Dit klinkt wel heel goed hoor! De kleur vind ik ook prachtig. Ga deze onthouden!

Reply
Tessa 20 oktober 2021 - 20:06

Wat een mooie tint! Deze komt op mij MAC wenslijst!

Reply

Plaats een reactie