MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish review

door Daphne - verdraaid mooi
mac cosmetics extra dimension skinfinish review

Het is lang geleden dat ik wat gekocht had van MAC Cosmetics. Alleen toen ik de nieuwste Botanic Panic collectie zag, werd ik heel enthousiast (en hebberig😅). Ik heb me kunnen bedwingen en heb alleen het mooiste product uit de collectie gekocht, namelijk de highlighter. Zet je zonnebril maar  alvast op, want hij is oogverblindend! Scroll snel verder en lees hier de MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish review in de kleur Fleur Sure. 

De highlighter is onderdeel van de limited edition Botanic Panic lijn en op bovenstaande afbeelding vind je de andere items uit de collectie.

mac cosmetics botanic panic

Hoe fotogeniek kan een product zijn?! Het ziet er zo artistiek en perfect zomers uit. Je ziet de botanische sfeer van de collectie  perfect terug in zowel het doosje als de verpakking: heerlijk fleurige, zomerse bloemen. 

mac cosmetics extra dimension skinfinish review

De highlighter heeft een crèmige poedertextuur met een waanzinnige metallic finish. Het blijft tot tien uur zitten en veroorzaakt geen acné, waardoor de highlighter geschikt is voor alle huidtypes. 

mac cosmetics extra dimension skinfinish review

Ik heb veel verschillende productfoto’s gemaakt bij de ondergaande zon, zodat je de glow met de verschillende lichtinvallen optimaal ziet. 

mac cosmetics extra dimension skinfinish review

De swatch belooft al veel goeds. De formule is boterzacht, poedert niet en geeft de perfecte glans die je in de zomer van een highlighter verlangt. Is deze kleur niks voor jou? Dan is Royal Flush misschien een match voor je. Het is een peachy tint met een gouden ondertoon. Ook heel mooi als ik de foto’s mag geloven!

mac cosmetics extra dimension skinfinish swatch fleur sure

Look & review MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish

Ik bracht de highlighter aan op de jukbeenderen. Let niet op die rode vlek bij de kaaklijn. Dat is nog steeds een nasleep van de verbrande huid van mijn krultang waar ik een paar weken terug over vertelde.

mac cosmetics extra dimension skinfinish swatch fleur sure look

De highlighter is zo onwijs mooi! Het licht mijn jukbeenderen perfect op en geeft me een frisse en gezonde look. Op mijn huid lijkt de highlighter net een meer witgouden tint, terwijl het op de hand meer een champagnekleur was. Dat ligt echt aan de lichtinval, zoals je ook op de productfoto’s kunt zien. Kortom: niet alleen de verpakking ziet er fleurig en fotogeniek uit, ook de highlighter zelf is een goede aankoop!

Je shopt de MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish op notino.nl voor € 34,90.  Het is dermatologisch en oftalmologisch getest. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 21 augustus 2021 - 08:55

Hij is inderdaad erg mooi. Ai, verbrand door je krultang, dat moet heel pijnlijk geweest zijn;-( Als je het trouwens niet geschreven had, was het me niet opgevallen!

Reply
elisemayanne 22 augustus 2021 - 20:00

Prachtig! Ik gebruik altijd MAC producten. Dit product kende ik nog niet maar ik ben heel benieuwd!

Reply
Deb 22 augustus 2021 - 20:36

Super mooi! Ik draag ook graag highlighters en zou deze ook graag aan mijn collectie toevoegen 😍. Ps Verbrand door de krultang, dat is erg pijnlijk. Is me ook 2x gebeurd daarna was ik er een jaar klaar mee. Begin dit jaar durfde ik het voor het eerst weer een keertje aan.

Reply
Tessa 26 augustus 2021 - 19:40

Wat prachtig. Ik ga maandag weer shoppen bij MAC

Reply

Plaats een reactie