M.A.C Cosmetics Stack Mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
m.a.c cosmetics stack mascara review

De laatste keer dat ik een gehypte mascara op TikTok zelf testte, was dat niet echt een succes. Het was voor mij geen match en ik begreep echt niet wat mensen er zo geweldig aan vonden. Toch heb ik me opnieuw laten verleiden door een TikTok hype met de nieuwste van M.A.C. Je hebt hem in twee varianten en ik test de normale versie mét natuurlijk voor- en na-foto’s. Scroll daarom snel verder en lees de M.A.C Cosmetics Stack Mascara review.

m.a.c cosmetics stack mascara borsteltje brush review

Met de M.A.C Stack mascara kun je oneindig veel laagjes aanbrengen voor volume en lengte. Het heeft namelijk een opbouwbare, klontervrije formule; met zwaartekracht-tartend volume van een natuurlijk tot next-level effect. Dat samen met een direct wimperliftend effect en lengte. En als M.A.C oneindig zegt, dan bedoelen ze ook oneindig. Online kun je namelijk het resultaat zien van 10, 24 en zelfs 40 laagjes!

m.a.c cosmetics stack mascara effect ervaring review

De mascara blijft 24 uur goed zitten, klontert niet, is licht en vlokbestendig. Uit de consumententest onder 111 vrouwen is na gebruik van de mascara gedurende één week het volgende resultaat gekomen: 95% zag zwaartekracht-tartend volume, een direct liftend effect en meer lengte. Daarbij zei diezelfde aantal dat je de mascara eindeloos kunt opbouwen. 

Het verschil tussen de Stack & Micro Stack

De Stack mascara is in twee varianten verkrijgbaar. Ik wilde hem zelf al shoppen, maar ik kwam er niet goed uit wat nou het verschil is. Tot ik de mascara’s live zag op de UPR Beauty Day. De formule is hetzelfde, alleen is het ene borsteltje wat kleiner dan de andere. Zo is de normale variant ideaal voor je bovenste wimpers en de micro variant voor je onderste of korte wimpers. Daarom kun je met de grote borstel direct volume vanaf de eerste applicatie creëren, terwijl je met de micro borstel de formule ultra-precies en gecontroleerd aan kunt brengen.

UPR beauty day juni 2022 mac cosmetics stack mascara

Look & review M.A.C Cosmetics Stack Mascara

Hieronder vind je een foto met en een foto zonder mascara. Zo zie je goed het effect. 

m.a.c cosmetics stack mascara result effect review m.a.c cosmetics stack mascara before after result effect review

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was naar het gebruik en resultaat, omdat je het in zoveel laagjes op kunt bouwen. Heb je ook echt zoveel laagjes nodig voor het gewenste ‘normale’ resultaat? NEE! Gelukkig niet. Ik bracht slechts twee laagjes aan voor bovenstaand effect. Zo heb ik volume kunnen creëren zonder klontjes en waarbij ik de wimpers mooi kon separeren. Het borsteltje werkt namelijk echt ideaal. Daarbij is de formule licht, verzwaart het mijn wimpers dus niet en blijft de krul er mooi in. Of ik na 40 laagjes nog tevreden ben? Dat heb ik niet getest voor je. Dat vond ik dan weer zonde. 😉 En de TikTok hype? Die snap ik deze keer wel!

mac cosmetics stack mascara borsteltje brush review

De M.A.C Cosmetics Stack Mascara shop je bij Douglas en M.A.C Cosmetics voor € 33,00 | 12 ml. Beide varianten zijn ook in een kleinformaat verkrijgbaar voor € 18,00 | 7 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Natascha - Beautyopinie.nl 9 augustus 2022 - 20:33

Leuke review Daphne! Ik vond deze mascara ook erg fijn.

Reply
bychristiana 16 augustus 2022 - 18:13

Pfff, veertig laagjes, ik moet er niet aan denken om dagelijks veertig lagen mascara op te moeten doen;-) Het resultaat is wel mooi inderdaad (zelfs zonder 40 lagen)

Reply

Plaats een reactie