Louis Widmer Remederm zilver crème repair review

door Daphne - verdraaid mooi
louis widmer remederm zilver creme review

Het begint al in de herfst, maar zeker in de winter vraagt mijn huid om extra hydratatie. Juist nu we onze handen bizar veel wassen, worden ze droog en kwetsbaar als je ze niet voldoende goede hydratatie geeft. Ik testte al meerdere producten uit de Louis Widmer Remederm lijn, maar nu licht ik er specifiek een uit die helpt bij een extreem droge en geïrriteerde huid. Wie heeft dat momenteel niet nodig?! Daarom lees je hier de Louis Widmer Remederm zilver crème repair review.

Een droge en geïrriteerde huid is niet alleen irritant en onprettig, maar verliest ook het zelfbeschermende vermogen. Zo neemt vaak ook jeuk en huidirritatie toe. Deze crème vermindert die irritaties en herstelt de barrièrefunctie en helpt bij de verhoorning van de huid. De dikke textuur is op basis van een W/O-emulsie dat een optimale huidtolerantie heeft.

louis widmer remederm zilver creme review-1

Op de afbeelding hierboven kun je de volledige ingrediëntenlijst vinden. Het zilver in de crème remt de groei van micro-organismen af. Vitamine A helpt de verhoorning in balans te brengen. Vitamine E neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen. Panthenol verzacht de geïrriteerde huid en ureum hydrateert de huid. Bernagieolie is rijk aan gammalinolzuur, dat de huidirritaties vermindert en de afschilfering normaliseert. Parfum en kleurstoffen zitten niet in de crème.

Review Louis Widmer Remederm zilver crème repair

louis widmer remederm zilver creme review-2

Het is een zeer rijke crème die langdurig doorwerkt, niet snel intrekt en de droge en geïrriteerde plekken weet aan te pakken. De knokkels van mijn handen waren zeer droog een voelden geïrriteerd en trekkerig aan en het droge gevoel verdwijnt na het eerste gebruik van de zilver crème. Bij regelmatig gebruik verdween ook dat geïrriteerde gevoel en kreeg ik erg zachte handen. Een echte must-have in deze corona tijd.

Louis Widmer Remederm zilver crème is verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, die je hier vindt en online bij bijvoorbeeld bol.com voor € 17,50.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Willemse 14 januari 2021 - 10:00

Echt een hele fijne creme waarvan ik altijd wel een voorraad in huis heb.
Ik gebruik het ook voor een subtiele highlight door een klein beetje op mn jukbeenderen te deppen als ik geen zin in een volle make up look heb.

Reply
bychristiana 18 januari 2021 - 10:07

Hij lijkt mij erg fijn, de ingredienten zien er ook goed uit. Ik heb nog wel eens last van eczeem in mijn hals en dan gebruik ik altijd producten zonder parfum, fijn dat deze ook parfumvrij is. Gelukkig heb ik er nu al tijden geen last van gehad, hopelijk blijft dat zo;-)

Reply

Plaats een reactie