Loua waxstrips review

door Daphne - verdraaid mooi
Loua-waxstrips-review-1

Ontharen hoort bij de daily routine, zeker in de zomer. En dat slokt vaak veel tijd op als je puur scheert. Er zijn tal van andere ontharingsmogelijkheden, waarvan ik de Loua waxstrips ga uitproberen. Ik heb vier verschillende waxstrips speciaal voor diverse zones, namelijk voor de benen, bikinilijn, oksels en bovenlip.

De verpakkingen zijn compact en licht en daarom een makkelijk formaat voor onderweg. De fleurige en vooral kleurrijke verpakkingen zien er aantrekkelijk uit om te gebruiken én ze laten je meteen zien voor welke zone de strips bedoeld zijn.

Gebruiksaanwijzing

Voor je de waxstrips gebruikt, wrijf je eerst de dubbele strip kort tussen je handen om de wax wat te verwarmen. Daarna haal je de strips los van elkaar en breng je een strip aan op de juiste spot. Wrijf stevig in de richting van de haargroei. Dan trek je met je ene hand de huid strak en gebruik je de andere hand om de strip in een snelle beweging te verwijderen. Dat doe je tegen de richting van de haargroei in. De strip is trouwens herbruikbaar als hij nog plakt. Na het ontharen gebruik je de verzorgende doekjes met Azuleen olie om de waxresten te verwijderen en de huid te kalmeren. Daar vind je er twee van in iedere verpakking. Ook vind je nog leuke tatoeages in de verpakking. Zo kun je jouw zomerse look extra opfleuren!

Loua-waxstrips-review-2

Loua waxstrips per zone

Bikinilijn

Loua-waxstrips-bikinilijn-review

De waxstrips voor de bikinilijn zijn langwerpig en redelijk smal, zodat je het makkelijk op de juiste plek kunt plakken. Er zitten twaalf strips in een verpakking.

Loua-waxstrips-bikinilijn-review-1

GezichtLoua-waxstrips-gezicht-review

Deze waxstrips zijn bedoeld voor het gezicht en dan met name voor de bovenlip. Het zijn kleine waxstrips, zodat je makkelijk tussen je neus en bovenlip kunt komen. Er zitten twaalf strips in een verpakking.

Loua-waxstrips-gezicht-review-1

Benen

Loua-waxstrips-benen-review

Deze waxstrips voor de benen zijn beduidend groter dan de eerdere waxstrips. Ideaal, want je moet nogal een lengte doen bij de benen! Hier vind je twintig strips in een verpakking.

Loua-waxstrips-benen-review-1

Oksels

Loua-waxstrips-oksels-review

De waxstrips voor de oksels zijn vrij vierkant. Ik had het zelf prettiger gevonden als ze wat meer langwerpig geweest zouden zijn. Hier zitten er twaalf van in een verpakking.

Loua-waxstrips-oksels-review-1

De waxstrips ruiken naar vanille, amandelolie en aloë vera. Die geven niet alleen een heerlijke geur aan de strips, maar zorgen ook nog voor de bescherming van je huid. De geur komt je al tegemoet bij het openen van de verpakking. Echt heerlijk!

De werking is gemakkelijk en snel. Ook blijft er gelukkig nauwelijks wax zitten op de plek waar je net hebt onthaard. De waxstrips zijn leuk als je op een snelle manier veel haren wilt verwijderen voor langer dan een dag. Alleen 100% werken ze niet voor mijn huid helaas. De waxstrips verwijderen wel wat haren, maar zeker niet allemaal. Hierdoor moet je toch nog op een andere manier ontharen, wil je volledig haarvrij zijn. Als ik ze meeneem op vakantie, gooi ik daarom toch nog even een scheermesje in mijn toilettas om de laatste plekken bij te werken.

Loua-waxstrips-review

De Loua waxstrips zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,49. Handig om te weten: de strips bevatten geen parabenen en zijn speciaal voor de gevoelige huid.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Sonja 18 juli 2019 - 19:32

In mijn gezicht durf ik geen ontharings spul meer te gebruiken. 1 ziekenhuis bezoek met brandwonden is meer dan genoeg.
Ik heb toevallig pas strips gekocht voor de bikini zone, want daar kan ik blijven gras maaien! Hihihi nu hopen dat ik niet heftig reageer.

Reply
Nicole Orriëns 22 juli 2019 - 16:18

Ik vind ze er zo vrolijk uit zien! Vroeger harste ik mijn benen ook altijd, maar die verpakking was veel minder leuk. Tegenwoordig gebruik ik een epilady, omdat er zovaak wax op mijn benen achterbleef…

Reply
Gabrielle 23 juli 2019 - 20:33

Ik vind het scheren altijd zo’n nadeel aan de zomer, in de winter vertik ik het gewoon. Maar misschien moet ik eens waxstrips gaan proberen 🙂

Reply

Plaats een reactie