Lottie London Stamp Liner Wing Edition review

door Daphne - verdraaid mooi
lottie-london-stamp-liner-wing-edition-review

Een strakke wing: de ene keer is het zo gepiept en lijken de wings bij beide ogen sprekend op elkaar. Het andere moment wil de ene wing een hele andere kant op dan de andere wing en lijken ze in de verste verte niet op elkaar. Zou het makkelijker gemaakt kunnen worden met een wing stempel? Ik ga het uitproberen. Daarom lees je hier de Lottie London Stamp Liner Wing Edition review.
lottie-london-stamp-liner-wing-edition-review-3

De Stamp Liner, eigenlijk een soort eyeliner, heeft twee zijden. Aan de ene zijde vind je een normale eyeliner punt en aan de andere zijde een stempel applicator in de vorm van een puntige driehoek. Met deze combinatie zou je volgens Lottie London moeiteloos en in een mum van tijd een perfect winged eyeliner kunnen creëren.

lottie-london-stamp-liner-wing-edition-review-2

Om een perfecte wing te maken, begin je volgens Lottie London met de wing stempel (dat driehoekje). Die plaats je in de buitenste ooghoek en druk je stevig aan. Dan zou je al direct een perfecte wing hebben. Daarna neem je de puntige applicatie (die volgens het merk ultra fijn is) en verbind je de wing met de rest van de bovenste wimperlijn.

 lottie-london-stamp-liner-wing-edition-review-1De wing is volgens Lottie London long-lasting. Verder is het product vrij van gluten en parabenen en is het vegan.

lottie-london-stamp-liner-wing-edition-swatch-reviewHier zie je de swatch van beide zijden van de Stamp Liner. Met de lichtste aanraking, creëer je al een mooie stempel. De puntige zijde zou ik alleen niet ultra fijn noemen. Ik vind de lijn namelijk al vrij dik.

Look & review Lottie London Stamp Liner Wing Edition

Ik ben heel benieuwd hoe de stamp liner werkt bij mijn ogen. Ik heb namelijk diepliggende ogen en dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen worden.

lottie-london-stamp-liner-wing-edition-look-review

Op de foto hierboven zie je het resultaat van dichtbij. Ik ben er onwijs tevreden over!

Ik kreeg zoals verwacht niet direct deze strakke wing. Door mijn diepliggende ogen werd de stempel vooral een sjabloon mal die nog ingetekend moest worden met de puntige stift. Dat is natuurlijk eigenlijk niet de bedoeling. Alleen doordat ik de buitenranden al wel had gestempeld, kon ik alsnog snel een gelijkwaardige en vooral strakke wing tekenen. Daarom is het eindresultaat precies zoals ik gewild had. Verder kun je met de puntige stift geen hele dunne lijn zetten, omdat de punt daar net wat te grof voor is. Alleen past een dunne lijn ook niet bij de zeer aanwezige wing. Daarom vind ik het zelf niet erg. Door het gemak van het zetten van een goede wing, zal ik de stamp liner zeker vaker gebruiken.

lottie-london-stamp-liner-wing-edition-look-review-1

De Lottie London Stamp Liner Wing Edition is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 7,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie