Lottie London Hy-Glow highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
lottie-london-hy-glow-highlighter-review-1

Ik ga vandaag weer voor een mooie glow met de Lottie London Hy-Glow highlighter. Dit item zou ultrafijne parels bevatten voor een ultieme glans. Daarnaast zou je door de gelly structuur een wet-look finish krijgen. Ik ga het testen! Daarom lees je hier de Lottie London Hy-Glow highlighter review.
lottie-london-hy-glow-highlighter-review

Het potje sprankelt al door de holografische letters op de strak-zwarte deksel. Het licht bepaalt de kleur en de glow en dat is bij een highlighter natuurlijk goed bedacht. Het is een vrij licht potje met draaideksel, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen zonder bang te moeten zijn dat heel de binnenkant van je tas een glow krijgt.

lottie-london-hy-glow-highlighter-swatch-ultra-review

De Hy-Glow highlighter is verkrijgbaar in twee tinten. Je ziet hier de lichtste tint, namelijk Ultra – Champagne Gold. Links heb ik het product geblend en rechts zie je de harde swatch. Het blendt mooi en geeft een fijn resultaat. Je kunt het ook opbouwen voor een meer intens resultaat.

Look & review Lottie London Hy-Glow highlighter

Ik heb de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen en op het cupidoboogje boven mijn lip.

lottie-london-hy-glow-highlighter-review-look

De highlighter voelt gel-achtig aan bij het aanbrengen. Daarom vind ik dat je het product het makkelijkst blendt op je huid met een licht vochtige beauty spons. Zo krijg je ook het meest natuurlijke resultaat. Doordat de highlighter opdroogt na het aanbrengen, moet je uitkijken dat je het niet als één streep aanbrengt en dat je niet te lang wacht met blenden. Doe je dat wel, dan zie je het veel te goed op de huid liggen. De glow is mooi en intens, maar toch loop ik er niet helemaal mee weg. Het kost net wat meer tijd en moeite dan een poeder highlighter om mooi en natuurlijk aan te brengen en daarom gebruik ik het niet zo snel helaas. Ook de wetlook die Lottie London belooft, zie je niet terug op de huid. Daar droogt het product teveel voor op.

De Lottie London Hy-Glow highlighter is verkrijgbaar in twee tinten bij Kruidvat voor € 6,95. Ook goed om te weten: de highlighter is glutenvrij, cruelty free en vegan.

lottie-london-hy-glow-highlighter-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Tessa 6 september 2019 - 08:58

jammer dat het een beetje tegen valt

Reply

Plaats een reactie