Lottie London 9 pieces eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
lottie-london-9-piece-eyeshadow-palette-review-2

Lottie Londen komt met maar liefst drie nieuwe oogschaduwpaletten in paarse, rode en natuurlijke tinten. Ik laat ze je alle drie zien, maak swatches en natuurlijk een ooglook! Kijk verder voor de Lottie Londen The Mauves, The Rusts en The Rose Golds eyeshadow paletten.

lottie-london-9-piece-eyeshadow-palette-review-3

De verpakking is simpel en heeft een doorzichtige voorkant. Ideaal voor als je meerdere paletten in je stash hebt. Ze zijn compact en licht, waardoor ze perfect in je toilettas passen en je ze gemakkelijk mee op reis kunt nemen.

Lottie London The Mauves review

lottie-london-the-mauves-review

Dit palette bevat voornamelijk paarstinten, maar heeft ook een bruintint, zodat je alsnog een natuurlijke look kunt creëren.

lottie-london-the-mauves-swatch-review

V.l.n.r.: Dusk, Tempt, Power, Fierce, Veil, Minx, Boss, Tease, Midnight

Tempt is echt WAUW! Echt een prachtige metallic kleur. De andere tinten zijn ook goed gepigmenteerd en voelen romig aan. Alleen Veil voelt een stuk droger aan en kun je daarom wat minder goed aanbrengen.

Look:
lottie-london-the-mauves-look-1.1-review lottie-london-the-mauves-look-1.2-review lottie-london-the-mauves-look-1.3-review

lottie-london-the-mauves-look-1-review

Bij deze look draag ik het volgende:
Boss: transitiekleur in arcadeboog
Power: transitiekleur net onder arcadeboog
Tempt: bewegend ooglid
Dusk: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Tease: tussen bewegend ooglid en binnenste ooghoek
Dusk: onder de ogen
Minx: binnenste ooghoek

Lottie London  The Rusts review

lottie-london-the-rusts-review

Dit palette bevat voornamelijk rood- en oranjetinten. Hiermee kun je duidelijk puur een warme look creëren.

lottie-london-the-rusts-swatch-review

V.l.n.r.: Crave, Heat, Burnt, Fire, Luxe, Revenge, Flex, Bare, Raw

Bij dit palette knalt Flex echt enorm en vind ik daarom heel erg mooi. Crave geeft wat minder pigment af en swatcht daarom ook wat lastiger. De andere tinten zijn van prima kwaliteit!

Look

lottie-london-the-rusts-look-1-review lottie-london-the-rusts-look-1.1-review lottie-london-the-rusts-look-1.2-review lottie-london-the-rusts-look-1.3-review

Lottie London The Rose Golds review

lottie-london-the-rose-golds-review

Een palette met dit soort tinten, kun je er nooit genoeg van hebben in je stash. Ik houd van bruintinten. Je moet wel van warme bruintinten houden om dit palette passend te vinden. Dat komt voor mij in ieder geval goed uit! 🙂

lottie-london-the-rose-golds-swatch-review

V.l.n.r.: Buff, Queen, Peach, Glow, Sassy, Rosé, Whisper, Rose Gold, Baby

De kwaliteit van dit palette vind ik minder goed dan de andere paletten. De eerste drie matte tinten zijn bijvoorbeeld niet goed gepigmenteerd en geven daarom weinig kleur af. De andere tinten zijn wel van dezelfde kwaliteit als de andere twee paletten.

Look

lottie-london-the-rose-golds-look-1-review lottie-london-the-rose-golds-look-1.1-review lottie-london-the-rose-golds-look-1.2-review lottie-london-the-rose-golds-look-1.3-review

Bij deze look draag ik het volgende:
Buff: onder de wenkbrauwen
Peach: transitiekleur in arcadeboog
Queen: transitiekleur net onder arcadeboog
Glow & Rose Gold: bewegend ooglid
Whisper: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Whisper: onder de ogen
Rosé: binnenste ooghoek

Lottie London 9 shade eyeshadow palette review

Alle paletten lenen zich ervoor om zowel een naturel ooglook te maken als een glam look. Perfect voor iedere gelegenheid dus! Ondanks de verschillen in kwaliteit tussen de paletten tijdens het swatchen, waren ze bij het aanbrengen van de tinten op de ogen gelijkwaardig. De matte tinten blenden heel makkelijk uit. Wil je bijvoorbeeld de dieprode tint uit de The Rusts palette of de donkerbruine tint uit de The Mauves palette echt krachtig terug laten komen op het ooglid, dan moet je de kleur wel opbouwen. Anders vervaagt het snel met blenden. De shimmertinten komen vrij natuurlijk over als je ze aanbrengt met een droog penseel. Wil je krachtigere shimmertinten? Breng ze dan aan met je vingers of gebruik settingspray op je penseel.

Ondanks het kleine formaat van de tinten, zijn ze per palette heel veelzijdig! Mijn favoriet? Ik denk de The Mauves palette. Paarse tinten draag ik niet heel vaak namelijk, ondanks dat ik ze zo mooi vind staan bij mijn oogkleur. Tijd voor verandering dus!

Alle drie de paletten zijn binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99.

Welk palette is jouw favoriet?
lottie-london-9-piece-eyeshadow-palette-reviewVolg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Gaby 8 juli 2019 - 14:42

Wat maak je mooie ooglooks

Reply
Tessa 8 juli 2019 - 18:37

wat een mooie paletten! vooral die paarse. zoals altijd heb je geweldige looks gemaakt!

Reply
Sonja 9 juli 2019 - 19:55

Super super super gaaaaaaaf, alle drie! WoW!

Reply

Plaats een reactie