L’Oréal Unbelieva Brow review

door Daphne - verdraaid mooi
L'Oreal-Unbelieva-brow-review

Geen perfecte make-up look zonder on-fleek brows. Daarom ga ik de L’Oréal Unbelieva Brow testen. Dit is een waterproof gekleurde wenkbrauwgel en lijkt me daarom ideaal deze zomer.

L'Oreal-Unbelieva-brow-review-5

L’Orèal heeft dit product uitgebracht in vier tinten, waarvan ik de tint 104 Châtain aan je laat zien. Dit is een asbruine tint die perfect lijkt te passen bij mijn huidtoon en haarkleur.

L'Oreal-Unbelieva-brow-review-1

In de flacon zit een sponsapplicator, die je kunt gebruiken om in grote lijnen je wenkies al te kleuren.

L'Oreal-Unbelieva-brow-review-3

Naast het product, wordt er ook een dubbelzijdige kwast bijgeleverd. De ene zijde is een smal en schuin kwastje om wat preciezer te tekenen. De andere zijde is een wenkbrauwborsteltje, zodat je je wenkbrauwen netjes in vorm kunt borstelen en het product wat uit te borstelen.

L'Oreal-Unbelieva-brow-review-2Voor je het product aanbrengt, moeten je wenkies schoon en droog zijn. Daarbij moet je dit wenkbrauwproduct volgens L’Orèal aanbrengen voor je foundation of bb-cream. Het kwastje gebruik je om waar nodig haartjes bij te tekenen. Het borsteltje gebruik je om de haartjes in model te kammen en de formule zachtjes uit te kammen voor een natuurlijk resultaat. Laat daarna de formule zo’n 90 seconden drogen, voor je verder gaat met je make-up.

Swatch

L'Oreal-Unbelieva-brow-swatch-chatain 104 reviewDit wenkbrauwproduct heeft een gelformule, die op de swatch net nog wat vochtig is, maar snel droogt. Ik denk dat ik de juiste kleur gekozen heb voor mijn huid, want het is een asbruine tint die bij het blenden of opdrogen niet warmbruin wordt.

Look & review L’Oréal Unbelieva Brow

Volgens L’Oréal kun je deze gekleurde wenkbrauwgel makkelijk aanbrengen. Je zou namelijk in een handomdraai maximale opvulling en styling creëren van je wenkbrauwen. Je zou zowel voor een natuurlijke look als strakke wenkbrauwlijn kunnen gaan, afhankelijk van de hoeveelheid product die je gebruikt. Ik ga proberen om een strakke wenkbrauw te creëren. Daarbij is het product waterproof, smudgeproof, transferproof en sweatproof. Het product zou al in 90 seconden droog zijn, waarna je wenkbrauwen de hele dag on-fleek blijven én zelfs tot 48 uur blijven zitten. Ik ben geen fan van make-up op mijn huid als ik ga slapen, maar voor de test maak ik een uitzondering.

Hieronder zie je drie foto’s. Op foto één vind je mijn natuurlijke wenkbrauw, op de tweede foto heb ik het product net aangebracht en foto drie is 24 uur later gemaakt.

L'Oreal-Unbelieva-brow-look-1-review

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel verwacht had van de bijgeleverde dubbele applicator, omdat dit soort penselen vaak niet de beste kwaliteit zijn. Alleen moet ik bij deze penselen mijn mening bijschaven. Beide kanten werken enorm fijn, precies en snel! Je kunt het ook makkelijk reinigen, zonder dat ze gaan pluizen.

L'Oreal-Unbelieva-brow-review-6

Dit wenkbrauwproduct is onwijs fijn! Het werkt snel, je kunt er strakke lijnen mee zetten en droogt mooi en snel op. Daarbij blijft het ook de hele dag op zijn plek zitten. Ook bij heel warm weer. Herinner je die dagen eind juli nog, waarbij alle warmterecords verbroken werden? Toen bleven ze on-fleek! Alleen een nachtje slapen overleven ze niet helemaal. Bij zowel het begin als bij het einde van de wenkbrauw, is product weggevaagd en echt strak waren ze ook niet meer. Eerlijk gezegd vind ik het ook nogal een gedoe om mijn wenkbrauwen niet te raken bij het verwijderen van mijn oogmake-up en de omliggende foundation. De gemaakte belofte is leuk, maar houdt niet volledig stand en dat hoeft voor mij ook niet. Ik verwijder liever mijn gehele make-up ’s avonds. Kort gezegd: ik ben fan van de Unbelieva Brow!

De L’Oréal Paris Unbelieva Brow is te koop bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 17,99. Houd de aanbiedingen in de gaten, want dit merk is ook vaak 1+1 gratis!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 9 september 2019 - 17:13

Ik dacht in eerste instantie dat het een lipstglos was door de spons aplicator

Reply
Sonja 10 september 2019 - 19:27

Ik ben zelf niet zo van de te getekende eyebrows, maar dit ziet er qua kleur natuurlijk uit!

Reply
Amanda 10 september 2019 - 21:55

Interesting article I just read here on your blog, I am following your articles a few days and there is a lot of interesting information I liked.
Meu blog: Triangulo da Sorte

Reply
Renate 1 november 2019 - 18:36

Super product goede kleur donker bruin. Vind het nog beter dan Wonderbrauw 2.

Reply

Plaats een reactie