L’Oréal Infaillible More than Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
Loreal-Infaillible-more-than-concealer-review

Een musthave beautyproduct in mijn dagelijkse routine is concealer. Ik ga met gemak even zonder mascara de deur uit, zolang mijn donkere kringen maar gecamoufleerd zijn. Daarom ga ik de L’Oréal Infaillible More Than Concealer reviewen in de tint 325 Bisque. Zou deze concealer bestand zijn tegen mijn donkere kringen?

Loreal-Infaillible-more-than-concealer-review-1

De concealer heeft een gigantische sponsapplicator, waardoor je snel een flinke laag aan kunt brengen. Ook is deze concealer handig om te shapen en contouren door de grote applicator. Wil je bijvoorbeeld maar een klein pukkeltje aanstippen? Dan moet je voorzichtig tippen, maar is ook prima te doen.

Swatch & belofte

Loreal-Infaillible-more-than-concealer-swatch--325-bisque-review

Voor mij MOET een concealer full coverage geven als het op wilt kunnen tegen mijn donkere kringen. De swatch zorgt bij mij al voor hoge verwachtingen, want tot nu toe lijkt deze concealer inderdaad dekkend te zijn.

Loreal-Infaillible-more-than-concealer-review-2

L’Oréal belooft met deze concealer tot 24 uur lang volledige, egale dekking te geven van donkere kringen en andere imperfecties. De maximale, vlekkeloos matte dekking zou in één laag te behalen zijn om wallen, acne, littekens, oneffenheden en verkleuringen op de huid te verbergen. De formule is volgens L’Oréal waterproof, niet vet en zou het niet vervagen en afgeven. Je kunt de concealer volgens L’Oréal gebruiken als concealer, foundation on the go, contouring stick of highlighter.

Look & review

Om jou een goed beeld te geven, vind je hieronder de voor- en na foto van mijn ogen met gebruik van de concealer. De concealer doet in ieder geval al goed genoeg zijn werk om niet te hoeven vertellen welke foto voor en welke na is genomen.

Loreal-Infaillible-more-than-concealer-look-1-review

Geeft de concealer een goede dekking? JA! Al moet ik zeggen dat ik het wel op heb moeten bouwen om tot dit resultaat te komen. Mijn donkere kringen zijn zo intens dat het met één veeg onmogelijk is om ze te camoufleren. Ik vind het zelf het prettigst om de concealer deppend aan te brengen, omdat je dan het makkelijkst een full coverage effect krijgt.

Loreal-Infaillible-more-than-concealer-look-1.1-review

Het enige nadeel aan deze concealer is dat de tint wat donkerder wordt op het moment dat het in de huid trekt. In eerste instantie matchte de kleur namelijk perfect bij mijn huidtoon, maar na een aantal minuten zag je de concealer zitten door het kleurverschil. Pak bij twijfel daarom zeker een tint lichter! Door het matterend effect is de concealer ook wat droger. Hierdoor moet je niet te lang wachten om de concealer in te blenden. Ondanks het matterende en dus drogere effect van de concealer, trekt het niet heel snel in de fijne lijntjes. Dat is een dik pluspunt!

De belofte dat de concealer tot 24 uur lang een egale en volledige dekking zou geven, is helaas niet het geval. Na zo’n zes tot acht uur worden mijn donkere kringen weer steeds meer zichtbaar. Je concealer meenemen in je handtas voor onderweg, is daarom zeker een aanrader. Zo kun je onderweg even bijtippen, zonder dat de concealer verschuift trouwens! Ik vind dat de concealer mijn donkere wallen goed genoeg wegwerkt om dit product aan te raden. Wel zou ik zelf de volgende keer een tint lichter pakken.

De L’Oréal Infaillible More Than Concealer is verkrijgbaar in maar liefst twaalf tinten bij diverse drogisterijen en online webshops voor € 13,99. Niet heel spotgoedkoop, maar als je de aanbiedingen in de gaten houdt dan vind je vaak 1+1 acties van dit merk. Goeie deal!
Loreal-Infaillible-more-than-concealer-review-3Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie