L’Oréal Bambi Oversized eye mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
l'oreal bambi oversized eye mascara review

Wie wil er met mascara geen mooie bambi-ogen creëren voor een sprekende, open blik? L’Oréal komt met een mascara waarmee je dat effect zou kunnen krijgen en daar ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar. Ik ga de mascara testen en laat je voor- en na-foto’s zien, zodat je zelf ook een goed beeld krijgt. Daarom lees je hier de L’Oréal Bambi Oversized eye mascara review.

l'oreal bambi oversized eye mascara review-2

De mascara zit verpakt in een plastic – kartonnen verpakking. Daarop vind je meer informatie over de beloftes van de mascara, de ingrediënten en natuurlijk een schattig hertje aan de voorzijde. Zodra je de mascara sluit, valt het echt in een klik. Zo weet je zeker dat je de mascara goed dichtgedraaid hebt. De meeste mascara’s zijn trouwens drie maanden houdbaar na openen, terwijl je deze variant zes maanden kunt bewaren. Ik heb nog nooit een goeie mascara gehad, die met intens gebruik zoveel maanden haalt hoor… 😉

Met deze mascara kun je volgens L’Oréal het oversized eye effect creëren voor een ultieme open blik. Daarom geeft het zowel volume als lengte.

l'oreal bambi oversized eye mascara review-1

De mascara heeft een ultra flexibele en elastomeren borstel die je wimpers zo gemakkelijk verlengt. De haren van het borsteltje worden naar het uiteinde toe steeds smaller. Zo kun je ook de allerkleinste wimpers verlengen, volume geven en dus zo ook een intens zwarte kleur geven. 

Look & review L’Oréal Bambi Oversized eye mascara

L’Oréal geeft als tip om de mascara in twee stappen te gebruiken. Beweeg eerst het borsteltje van de wimperaanzet naar het -uiteinde. Beweeg dan het borsteltje in een zigzaggende beweging, zodat je de wimpers extra separeert en accentueert. 

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

l'oreal bambi oversized eye mascara review look l'oreal bambi oversized eye mascara review result l'oreal bambi oversized eye mascara review look-1 l'oreal bambi oversized eye mascara review result-1

Qua borsteltje wist ik eigenlijk bijna zeker dat dit een match zou zijn, want ik ben dol op elastomeren borsteltjes. Die separeren de wimpers vaak mooi en dat is ook precies wat deze mascara voor je doet! Let wel op dat je niet gelijk te enthousiast bent met aanbrengen, want de formule is vrij nat. Toch kun je gerust meerdere laagjes aanbrengen om het effect te versterken. Als je het aangebrachte laagje maar eerst even wat laat drogen. Anders plakken de wimpers snel aan elkaar en dat is natuurlijk zonde van je look. Het voordeel is wel dat je al met één laagje een volumineuze look kunt realiseren. Bij een laagje extra is de extra lengte ook goed zichtbaar. Daarom is het een perfecte mascara als je zowel lengte als volume wilt creëren, maar ook haast hebt. Die bambi blik realiseer je in een handomdraai! 

l'oreal bambi oversized eye mascara review effect

De L’Oréal Bambi Oversized eye mascara is verkrijgbaar bij Etos voor € 18,49. Etos heeft regelmatig 1+1 acties met het merk, dus dat zou ik zeker in de gaten houden als je zelf ook benieuwd bent naar de mascara.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Babs 10 mei 2021 - 20:08

Ziet er goed ut deze mascara, ik heb altijd liever ook een wat natte dan zo een hele droge mascara. Die kan ik vaak minder goed opbouwen.

Reply
Gea 10 mei 2021 - 20:39

Wauw! Dat ziet er goed uit zeg. Het borsteltje ziet er ook wel goed uit.

Reply
Natascha - Beautyopinie 10 mei 2021 - 20:49

Hier was ik echt zooooooo benieuwd naar! Wil hem binnenkort ook gaan proberen, nu helemaal 😉

Reply
bychristiana 11 mei 2021 - 08:45

Nou, nu wil ik direct naar Bambi kijken! Haha, wie verzint dat nu, Bambi ogen;-) Maar de mascara is inderdaad prachtig hoor;-)

Reply

Plaats een reactie