Loop in evenwicht met een rugtas

door Daphne - verdraaid mooi
Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-7

Een tas is een item die bij je moet passen. Het zegt veel over een persoon en het bepaalt al snel je stijl. Een tas moet voor mij ook vooral praktisch en ergonomisch zijn.

Door de scoliose aan mijn rug is het belangrijk om een tas te dragen waarin ik in evenwicht loop: een rugtas dus. Een rugtas op zich is niet moeilijk te vinden, maar een modieuze rugtas wordt alweer een ander verhaal. Zeker als je er ook nog eens niet al te veel geld aan wilt uitgeven. Door het eisenlijstje vallen er snel veel tassen af. Toch ben ik bij 123tas.nl geslaagd!

Ergonomische én praktische rugtas

Ik houd van zwarte tassen. Je kunt nooit mispakken bij deze kleur en het past naar mijn mening overal bij.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-1

Deze tas van 123tas.nl is gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. Aan de voorkant zit een speels vakje met een magneetsluiting. Ik gebruik dit vakje niet. De ruimte leent zich er niet voor en is denk ik meer bedoeld als decoratie.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review

Een rugtas vind ik al snel gevaarlijk voor waardevolle spullen. Tasjesdieven kunnen, vaak zonder dat je het zelf merkt, alles uit je tas ritsen. Deze tas heeft verschillende ritsvakjes, waardoor het een uitdaging wordt om nog wat te jatten. Een ritsvakje welke ruim genoeg is voor je telefoon of pasjes, zit aan de achterzijde tegen je rug aan. Het lijkt mij onmogelijk om daar bij te kunnen als tasjesdief, maar ik spreek niet uit ervaring. 😉

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-3

Niet alleen aan de buitenzijde van de tas, maar ook aan de binnenzijde bevinden zich ritsen. Ik ben er dol op! Aan de rugzijde een kleine rits en in het midden van de tas een grotere rits voor de grotere spullen, zoals een portemonnee. Dat ritsvakje zorgt er trouwens ook meteen voor dat je in je tas twee compartimenten hebt. Zo wordt het, als het goed is, minder snel een grabbelton op de bodem van je tas.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-5 Aan de voorkant van de binnenzijde zit nog een vakje. Persoonlijk vind ik dit perfect voor kauwgom en zakdoekjes.
Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-6

Ik vind het belangrijk dat je een tas bij iedere outfit kunt combineren en vooral ook dat het niet het formaat van een koffer heeft. Hoe meer ruimte ik heb in mijn tas, hoe meer spullen ik erin gooi en hoe meer overbodige balast ik mee moet sleuren. Deze tas is, met een hoogte van 28 centimeter, prima om spullen in te doen die je bij moet hebben in je tas zonder dat je er teveel in gooit.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-2

De tas is gemakkelijk te verstellen door de verstelbare schouderbanden en is dus prima aanpasbaar voor ieders wens. Een leuk detail aan de tas vind ik de hanger aan de ritssluiting. Het doet mij denken aan een ananas.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-4

Kortom een handige en voor mij praktische rugtas voor een leuke prijs! Een rugtas vind ik trouwens niet alleen een item voor mensen met rugklachten of -aandoeningen. Ook als je gaat winkelen of gaat wandelen, is een rugtas ideaal. Je loopt in evenwicht en je hebt je handen vrij. Al moet ik toegeven dat ik ook nog steeds dol ben op handtassen.

Dames-rugtas-123tas.nl-T-123-023-review-8

De rugtas kost € 37,95 en is te koop op 123tas.nl Ben jij ook benieuwd naar de trendy en grote collectie, maar vooral goedkope damestassen van 123tas.nl? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

20 reacties

Yousra Yasmine 25 september 2018 - 08:50

Wauw! Wat een mooie tas! En super hadig dat hij iets doet voor je evenwicht!

Reply
Stefaan BlogVivant 25 september 2018 - 09:59

heel sober maar ik vind dat juist elegant! Leuk dat je er nog is mee aan je ergonomie werkt!

Reply
Deb 25 september 2018 - 10:01

Idd een hele mooie rugtas. Die vakken zouden bij mij wel goed van pas komen want ik maak wel een grabbelton van mijn tas 😂

Reply
Daniëlle Springer 25 september 2018 - 11:42

Wat een leuke tas!

Reply
Jouvence 25 september 2018 - 14:43

Ik ben niet zo van de rugtassen, maar ik vind deze wel erg classy en stijlvol!

Reply
Mama Isidore 25 september 2018 - 15:40

Mooie rugtas. Zeker ook vanwege de goede opbergvakken. Schappelijk geprijsd. Dank voor de tip!

Reply
Shirley 25 september 2018 - 17:03

Mooie rugtas erg makkeliijk leuke goud accenten

Reply
Leslie 25 september 2018 - 19:51

Wat een leuke rugzag. Ik had vroeger ook altijd een rugzakje ipv een handtas, en eigenlijk mis ik dat wel. Dit zou me wel kunnen overtuigen terug naar een rugzak te gaan

Reply
Britt 25 september 2018 - 22:28

Een prachtige tas. Rugtassen zijn natuurlijk veel praktischer maar zijn inderdaad vaak erg duur. Misschien dat ik toch ook maar eens een kijkje moet gaan nemen op die website!

Reply
lodi 26 september 2018 - 09:25

Deze tas is ook echt iets voor mij, de kleur, de vele ritsen, ideaal. Ik vind zwart ook altijd een fijne kleur voor een tas.

Reply
Simone 26 september 2018 - 09:37

Ziet er uit als een mooie en praktische tas!

Reply
Rory 26 september 2018 - 11:35

Handige indeling met dat ritsvakje in het midden en daardoor die verdeling in compartimenten, zoals je zegt. Vroeger gebruikte ik regelmatig een rugtas, nu alweer een hele tijd niet. Wat ik zo mooi vind aan dit exemplaar is dat het zowel geschikt is voor casual momenten, maar ook bij een chique event is dit tasje zeker op zijn plaats. Goed uitgezocht!

Reply
Felice Veenman 26 september 2018 - 11:39

schattig tasje en heel betaalbaar. Ik heb een tassentic, dus ik ga daar straks eens kijken

Reply
karin 26 september 2018 - 12:10

die ritsjes zijn heel fijn tegen dieven inderdaad; Ik draag eigenlijk geen rugtassen meer omdat ik inderdaad een keer bestolen ben met een rugzak

Reply
Naomi 26 september 2018 - 16:17

wat een leuke tas hou zelf heel erg van rugtassen

Reply
Lizzie 26 september 2018 - 17:07

Wat is t ideaal dat ie n ritsje op de rug heeft. dat vind ik perfect aan tassen!

Reply
Irma ten Napel 26 september 2018 - 21:46

Wat een leuk tasje is dit zeg, en ook nog eens een leuke prijs! 😀

Reply
Laura 27 september 2018 - 09:44

Mooie rugtas! Ik heb er sinds deze week ook eentje in bezit. Was eigenlijk nooit echt een rugzak typen, maar het is soms zoveel handiger dan een hand of schoudertas:)

Reply
Chicamoms 27 september 2018 - 16:26

Nu eens een keer n mooie rugzak!

Reply
An 27 september 2018 - 21:55

Rugtasjes zijn handig. En deze is nog mooi ook!

Reply

Plaats een reactie