Let’s get nude met Pink Gellac

door Daphne - verdraaid mooi
Pink-Gellac-uncovered4-review

Het is heel koud buiten, maar dat weerhoud mij er niet van om mij bloot te geven. Dit doe ik met de zeven nieuwste winterse nude tinten van de Uncovered4 collectie van Pink Gellac. Ga jij na het zien van de tinten voor nude deze winter? Scroll snel verder en laat je verleiden!

251 Nude Pink

Pink-Gellac-uncovered4-251-nude-pink-review

De Pink Gellac 251 Nude Pink is een oudroze tint. Dit soort tinten vind ik erg chique en bij veel gelegenheden passen.

252 Beige Latte

Pink-Gellac-uncovered4-252-beige-latte-review

De Pink Gellac 252 Beige Latte is een groen-bruine kleur. Ik vind dit soort tinten prachtig voor de winter wanneer ikzelf veel zwarte kleding draag. Het geeft toch net wat kleur in een outfit, ook al is het een nude tint.

253 Milky Taupe

Pink-Gellac-uncovered4-253-milky-taupe-review

De Pink Gellac 253 Milky Taupe is een hele lichte kleur met een rozige ondertoon. Ik vind dit een hele natuurlijke kleur die bij elke gelegenheid past. Je nagels springen er niet uit, maar komen toch heel verzorgd over. Erg mooi!

254 Sparkling Nude

Pink-Gellac-uncovered4-254-sparkling-nude-review

Sparkling Nude is een typische nude-roze kleur met prachtige glitters. De nude kleur zorgt ervoor dat het sparkly is, zonder dat het al te opvallend is. Dus houd je van sparkly, maar wil je het alsnog niet te opvallend of kan dat niet in verband met bijvoorbeeld je werk? Dan is deze tint perfect! Wat betreft de glitters in de gellak, heb ik mij het testen van de Pink Gellac Tropical Island Collection al enorm verbaasd. Bij laag één zit er al een mooie hoeveelheid glitters op en dit kun je bij de tweede laag alleen maar vermeerderen! De substantie is wel wat dikker dan bij de normale gellakken.

255 Frosted Nude

Pink-Gellac-uncovered4-255-frosted-nude-review

Ik vind de Pink Gellac 255 Frosted Nude een erg bijzondere tint. Het is een warm grijze kleur met een kleine, subtiele sparkle. Met bepaalde lichtinvallen heeft de kleur ook een wat blauwe ondertoon. Het is een kleur voor de typische, gure winterdagen. Vandaar natuurlijk ook de naam ‘frosted’.

256 Creamy Taupe

Pink-Gellac-uncovered4-256-creamy-taupe-review

De Pink Gellac 256 Creamy Taupe is een prachtige, warmbruine taupetint met een paarse ondertoon.

257 Burnt Taupe

Pink-Gellac-uncovered4-257-burnt-taupe-review

De Pink Gellac 257 Burnt Taupe is stiekem toch wel mijn favoriet van de Uncovered4 collectie. Het is een diepe bruinpaarse, enorm warme tint. Echt prachtig! Ik vind het niet echt een nude tint, maar wel een kleur die knalt voor de winter!

Review Pink Gellac Uncovered4 Collectie

Pink Gellac krijgt het voor elkaar om ook deze keer weer te knallen met zeven prachtige winterse, nudetinten. Je vingers vriezen eraf door de kou, maar de gellak blijft weer twee weken perfect op je nagels!

Vooral bij de lichte tinten laten normale nagellakjes het nog wel eens te wensen over, maar bij de gellak van Pink Gellac heb je al na één laagje een mooie dekking en bij twee lagen een volledig egale dekking. Pink Gellac: easy, snel en goede producten!

Ga jij na het zien van deze kleuren voor ‘nude’ deze winter? Of zoek jij liever zo snel mogelijk de zomer weer op met de vorige collectie, de Tropical Island Collection, van Pink Gellac?

Pink-Gellac-uncovered4-review-1

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

De Pink Gellac Uncovered4 Collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

19 reacties

Maaike | Travelbliss 20 december 2018 - 10:04

Wat een mooie kleurtjes. Ik gebruik zelf amper nagellak maar vind deze er wel heel mooi uitzien

Reply
Bianca Schrijft 20 december 2018 - 11:47

Ik vind nagellak bij andere altijd zo mooi. Zelf draag ik het zelden en als ik het dan draag, in hele neutrale kleuren. Bij andere kan ik kleuren als groen, blauw of paars wel waarderen, als het maar bij diegene en haar style past.

Reply
alexa 20 december 2018 - 12:35

Stuk voor stuk allemaal heel erg mooi! Zou die ook wel willen hebben!

Reply
kiki hasselton 20 december 2018 - 12:37

oh, super mooie kleurtjes!! Vooral de sparkling nude is denk ik wel mijn favoriet!

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 20 december 2018 - 13:12

Wauw! Echt jaloers. Dit is dus het merk dat ik bovenaan op mijn wishlist heb staan.
Vooral omdat ik dramanagels heb.. 🙁 En geen geduld heb om mijn nagels te laten drogen..

Reply
Nicole Orriëns 20 december 2018 - 13:20

Wat ziet dat er apart uit zeg. Ik dacht eerst dat je er een rechthoekje op had getekend!

Reply
tamara 20 december 2018 - 13:25

Ik vind de nieuwe collectie erg mooi en ben zelf ook gek op nude kleurtjes dus was al helemaal blij met deze collectie

Reply
Tessa 20 december 2018 - 14:08

Wat een mooie kleuren. Jammer dat ik vanwege mijn beroep, nooit nagellak naar werk mag

Reply
Saskia 21 december 2018 - 08:15

die eerst vindik wel mooi. Dit is trouwens de twee review die ik lees over deze nagellak, wat me wel nieuwsgierig maakt.

Reply
lodi 21 december 2018 - 09:00

Prachtige kleuren, de Milky en creamy vind ik iets minder qua kleur maar de anderen zouden hier veelvuldig gebruikt worden. En de sparkels kunnen nu mooi met de feestdagen.

Reply
Nadia 21 december 2018 - 09:29

Wat een mooie kleuren! Ik vind de taupe kleur heel mooi, past overal bij.

Reply
Stephany 21 december 2018 - 10:47

Leuke kleuren! Ik vind ze allemaal mooi!

Reply
Laura 21 december 2018 - 11:01

Wat een mooie kleuren! Vooral die eerste twee vind ik prachtig:)

Reply
Dhini 21 december 2018 - 14:59

Hele mooie nude collectie. Go for nude tinten

Reply
Manon 23 december 2018 - 13:35

Oooh ik houd echt van nude tinten. Super mooi zijn ze. Jammer dat ik mijn nagels niet mooi genoeg vindt om ze te lakken haha, anders zou ik het zeker dragen.

Reply
Laura 23 december 2018 - 17:11

Ik hou van glitter dus die springt er wat mij betreft echt uit!

Reply
Danielle 24 december 2018 - 23:52

Mooie kleurtjes! Zou het er zelf nooit zo netjes op krijgen helaas of netjes houden naderhand haha, maar vind deze kleuren wel echt heel mooi en neutraal

Reply
Mieke | mieksmind 9 januari 2019 - 21:42

ik heb ze ook en vind ze echt enorm mooi, heb het nu ook weer op

Reply
Rianne 10 april 2019 - 12:55

Wauw Daphne wat een super kleurtjes!

Reply

Plaats een reactie