Leefvitaal voedingssuplementen | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi

Bij een druk en actief leven is lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen belangrijk. De voedingssupplementen van Leefvitaal geven een optimale aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding.

Leefvitaal heeft 11 verschillende voedingssupplementen in het assortiment: Kurkuma, Vitamine D, Magnesium Citraat, Multivitaminen Compleet, Multivitaminen Compleet 50+, Rode Gist rijst, Magnesium 400 + L-tryptofaan, Glucosamine Puur, Groenlipmossel, Visolie en Glucosamine Chondroitine. Ik licht ze hieronder uit voor je.

Kurkuma – € 7,99 50 stuks

leefvitaal-kuruma

Kurkuma staat bekend als een specerij dat wordt gebruikt bij het bereiden van gerechten, maar wat minder bekend is, is dat het ook de gezondheid kan ondersteunen. Dit voedingssupplement, op basis van kurkuma, helpt om het immuunsysteem te ondersteunen.

Vitamine D – € 9,99 80 stuks

leefvitaal-vitamine-D

Het is welbekend dat Vitamine D bijdraagt aan het behoud van sterke botten en tanden. Het lichaam maakt zelf Vitamine D aan wanneer de zon op de huid schijnt, echter kunnen volwassenen en ouderen soms extra Vitamine D gebruiken. Daarom kan het belangrijk zijn om hier een aanvulling op te nemen. Dit product bevat een hoog gedoseerde Vitamine D, 20 μg. Vitamine D draagt er toe bij dat calcium goed wordt opgenomen. Sterke botten en spieren worden hierdoor behouden.

Magnesium 400 mg citraat – € 10,99 70 stuks

leefvitaal-magnesium

Magnesium staat bekend dat het bijdraagt aan de normale werking van zenuwen en spieren. Leefvitaal biedt twee soorten voedingssupplementen met Magnesium aan: Magnesium Citraat en Magnesium L-Tryptofaan/B6. Leefvitaal magnesiumcitraat is een goed opneembare vorm van magnesium bestaande uit magnesiumcitraat en magnesiumoxide. Behalve dat het goed is voor de spieren geeft magnesium ook extra energie bij vermoeidheid. De Magnesium L-Tryptofaan/B6 variant bestaat uit magnesium, L-tryptofaan en vitamine B6. De magnesium en vitamine B6 ondersteunen de spieren en dragen tevens bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Multivitaminen compleet – € 11,99 50 stuks
Multivitaminen compleet 50+ – € 11,99 50 stuks

leefvitaal-multivitaminen

Ook de multivitaminen zijn verkrijgbaar in twee varianten: Multivitaminen Compleet 50+ enMultivitaminen Compleet. Beide voedingssupplementen zijn op basis van multivitaminen en mineralen die een complete aanvulling bieden op de dagelijkse voeding. Het verschil tussen de twee

multivitaminen is dat de 50+ variant speciaal is samengesteld voor de vijftigplusser. Zo bevatten de producten onder andere vitamine C, dat mede zorgt voor een goede weerstand, b-vitaminen B1, B6 en B12, die goed zijn voor het geheugen en de concentratie, vitamine D voor het behoud van sterke botten en spieren, magnesium, voor extra energie bij vermoeidheid en vitamine B1 ter ondersteuning van het hart.

Rode Gist Rijst – € 11,99 50 stuks

leefvitaal-rode-gist-rijst

Dit voedingssupplement bevat een natuurlijke formule met het actieve ingrediënt Monacoline K. Leefvitaal Rode Gist Rijst is goed voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 10 mg monacolin K uit rood gefermenteerde rijst.

Glucosamine Chondroitine – € 31,99 160 stuks

leefvitaal-glucosamine-chondroitine

De Glucosamine voedingssupplementen bestaan uit Glucosamine Chondroïtine en Glucosamine Puur.Glucosamine Chondroïtine bevat glucosamine en chondroïtine. Glucosamine Puur bestaat uit glucosamine en mangaan. Mangaan helpt bij de aanmaak van kraakbeen en helpt botten sterk te houden

Groenlipmossel – € 19,99 50 stuks

leefvitaal-groenelipmossel

Het voedingssupplement met Groenlipmossel vindt zijn oorsprong in Nieuw-Zeeland en bevat vitamine D. Dit supplement bevat vitamine D3 voor het behoud van sterke botten en spieren.

Visolie – €19,99 170 stuks

leefvitaal-visolie

Visolie is een rijk aan de vetzuren DHA en EPA. Regelmatig vis eten goed is voor het hart. Vis bevat namelijk de unieke omega-3 vetzuren EPA en DHA die, bij dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA, bijdragen aan het goed blijven functioneren van het hart. Daarnaast is DHA, bij dagelijkse inname van 250 mg, een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is het goed voor het gezichtsvermogen, om scherp te blijven zien. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Leefvitaal is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De producten zijn vanaf nu te koop bij alle filialen en online via kruidvat.nl en trekpleister.nl.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

Plaats een reactie