Lancôme Lash Idôle mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
Lancome lash idole mascara review

Mijn nummer één parfum van dit moment (en eigenlijk alweer meer dan een jaar) is de Lancôme Idôle eau de parfum. Dat het merk nu met een gelijknamige mascara komt, geeft voor mij reden genoeg om die te testen! Zou ik net zo verslaafd raken aan de mascara als aan de geur? Je leest het hier in de Lancôme Lash Idôle mascara review met natuurlijk voor- en na-foto’s van mijn wimpers.

Lancome lash idole mascara review-2

Het is een revolutionaire, niet-klonterende mascara die elke wimper aanpakt voor gesepareerde en gekrulde wimpers, 24 uur langhoudend is en je makkelijk kunt verwijderen. Het resultaat is gelifte en vollere wimpers. De formule is een soort gel-emulsie en bevat vier keer minder was dan een klassieke mascara. Zo zorgt het voor een intens zwarte oogopslag en een gevoel van extreme lichtheid. Je wimpers voelen zacht aan en de mascara is smudgeproof.

Lancome lash idole mascara review-1

Het is een gebogen, elastomeren borsteltje met 360 microstippen die je ogen in één keer opent. Je wimpers worden omhuld en verlengd en je krijgt gegarandeerd een wimperextensions-effect. Maak tijdens het aanbrengen zigzag bewegingen om al je wimpers te omhullen. Wil je nog meer volume? Breng dan nog een extra laagje aan.

Look & review Lancôme Lash Idôle mascara

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

Lancome lash idole mascara result review Lancome lash idole mascara result review-1 Lancome lash idole mascara look review Lancome lash idole mascara look review-1

Het borsteltje is echt fantastisch! Het is precies lang genoeg en perfect gebogen om alle wimperhaartjes gemakkelijk te omhullen met mascara. Daarbij separeert en steilt het mijn wimpers onwijs goed en dat zie je heel goed op de voor- en na-foto’s aangezien mijn wimpers in de dwarse fase zitten. Je kunt de volume gemakkelijk opbouwen en je behoudt tegelijkertijd die lichtheid op je wimpers. Ze zijn onwijs zwart en vrij zacht, ook na een paar laagjes. Het geeft zowel lengte als volume en komt alle beloftes na! Yaay ik heb er een nieuwe Idôle favoriet bij in mijn stash!

Lancome lash idole mascara look review-2

De Lancôme Lash Idôle mascara is verkrijgbaar bij Douglas in een 5 ml variant | € 11,02 en in een 6,2 ml ml variant | € 31,38. Ik ben natuurlijk voor de kleine versie gegaan, want zo’n koopje kan ik niet laten liggen! 😉

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 18 januari 2021 - 10:10

He, wat een gek prijsverschil? Dan kiest toch iedereen voor die kleine variant, haha;-) Ik heb na enthousiaste reviews van een andere blogger ook eens een Lancome mascara gekocht en ik vond die ook heel fijn. Binnenkort ga ik weer eens de Sumptuous mascara van Estee Lauder aanschaffen, daar heb ik ook goede ervaringen mee.

Reply
Deb 18 januari 2021 - 17:26

Wat grappig dat Idôle ook jouw favoriete geur is. Ik ben er ook helemaal gek op, de fles is helaas alweer bijna leeg. Ik ben ook heel benieuwd naar deze mascara, heb ‘em ook en ga ‘em binnenkort testen. Ruikt ie ook naar Idôle? Dat zou het helemaal af maken haha. Dit is trouwens echt een borsteltje voor jou, maar of het dat ook voor mij is, ga ik binnenkort dus achter komen. Momenteel gebruik ik Monsieur Big van Lancôme, dat vind ik ook een hele fijne mascara. Ben heel benieuwd hoe Idôle mij zal bevallen.

Reply
Gaby 18 januari 2021 - 21:43

Erg mooi maar jij hebt ook wel mooie lange wimpers

Reply

Plaats een reactie