Labello lipscrub review

door Daphne - verdraaid mooi
labello-lipscrub-review-3

Met de gure wintermaanden krijgen onze lippen heel wat te verduren. Ze zijn vaak droog en daarom ontstaan er velletjes. Dat is geen goede basis voor een lip product, als je het mooi egaal aan wilt brengen. Wil je weer mooie, egale lippen zonder velletjes? Dan is een lipscrub een fijn item om te gebruiken. Bij de meeste lipscrubs moet je de scrub na gebruik verwijderen en kun je daarom niet zo makkelijk onderweg gebruiken. Labello komt met lipscrubs waarbij dat wel kan én je tegelijkertijd verzorgde lippen creëert. Dat ga ik testen en daarom lees je hier de Labello lipscrub review.

labello-lipscrub-review

Ik ontving de lipscrubs in een prachtig perspakket, wat meteen duidelijk maakte wat deze lipscrubs kunnen. Met de slogan ‘zonder wrijving geen glans’ slaat het merk direct de spijker op zijn kop en de bijgevoegde rozenkwarts stenen zetten extra kracht bij het verhaal. Aan de ene kant zie je namelijk een ruwe versie en aan de andere zijde een gladde versie. Labello zegt dat deze stenen mooi laten zien wat het product doet. Zeker ook om het feit dat rozenkwarts bekend staat om de helende werking.

labello-lipscrub-review-2

De lipscrub heeft zowel een exfoliërende als verzorgende werking en zou de lippen zijdezacht laten aanvoelen. De natuurlijke scrubdeeltjes in de stick bestaan uit maïszetmeel en pellen de lippen zonder de huid te irriteren. Ze zijn heel zacht voor de huid in vergelijking met andere veel voorkomende peeling-ingrediënten, zoals suiker. Daarbij lossen die korreltjes op wanneer je je lippen over elkaar wrijft. Daarom kun je de lipscrubs gebruiken waar je maar wilt. Of je nu onderweg bent, op je werk of thuis. Wat overblijft na het gebruik van de lipstcrub, is een verzorgend laagje.

labello-lipscrub-aloe-vera-review

De lipscrubs zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk met aloë vera (groene stick) en rozenbottelolie (roze stick).  De groene stick ruikt heel fris en proef je vrijwel niet. Heel anders is de roze stick, want die ruikt heel zoet. Toch ‘proef’ je die zoete geur gelukkig niet als je het aanbrengt op je lippen. Mijn voorkeur gaat meer uit naar de frisse variant, maar doordat de geur op de lippen zelf niet overheerst, maakt het niet echt uit voor welke je gaat.

labello-lipscrub-rozenbottel-review

Naast de exfoliërende werking verzorgt de stick de lippen, zoals je van het merk gewend bent. Ik heb al heel wat originele blauwe sticks versleten, dus ik kan het weten! De verpakking ziet er ook zo uit. Het enige verschil is natuurlijk de kleur, maar ook de reliëfbobbeltjes op de dop van de stick. Zo kun je ze makkelijk terugvinden in de tas, zonder tig keer de verkeerde in je handen te hebben.

labello-lipscrub-review-4

De lipscrub is niet alleen een scrub en een verzorging voor je lippen, maar je kunt het ook gebruiken als primer voor je lipstick. Gebruik je een scrub als voorbereidende stap van je lipcare routine, dan kunnen je lippen de actieve verzorgende ingrediënten nog beter op nemen. Daarbij heeft het een masserend effect, verwijdert het de dode en schilferige huid voorzichtig en bevordert het de bloedcirculatie in de lippen. Dat kan de natuurlijke kleur van de lippen intensiveren.

labello-lipscrub-rozenbottel-review-1

Ik ben zelf getrouwd met mijn lippenbalsems en daarom heb ik vrijwel nooit écht droge lippen. Alleen als ik veel lipsticks achter elkaar test en ze er tussendoor continu af moet halen voor de swatches, dan vinden mijn lippen mij minder lief en willen ze wat extra aandacht van me. En dat gebeurt natuurlijk stiekem nog best vaak… Daarbij ben ik dol op het scrubben van mijn lippen, omdat de lipstick er dan nog mooier op zit zonder oneffenheden te accentueren. Eerst kon ik dat alleen doen voordat ik op pad ging, maar nu kan ik het overal doen waar ik maar wil. Denk bijvoorbeeld aan als je in de rij bij de kassa staat, in de auto zit of uit eten bent. Écht overal!

labello-lipscrub-aloe-vera-review-1

De scrubdeeltjes zijn heel zacht, waardoor je bijna niet voelt dat het je lippen scrubt. Daarom kun je de lipscrub ook zo vaak gebruiken als jij wilt, zonder dat je bang moet zijn dat je lippen schraal worden. Zeker ook omdat het je lippen direct verzorgt en je er niks meer overheen hoeft aan te brengen als je dat niet wilt.

De Labello verzorgende lipscrubs zijn € 4,99 per stuk en verkrijgbaar bij de drogist, zoals Kruidvat.

Wist je dat mooie lippen een van de eerste dingen zijn waar mensen zich tot aangetrokken voelen? Goede reden dus om wat extra aandacht te besteden aan je lippen tijdens je dagelijkse beautyroutine.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

7 reacties

bychristiana 11 december 2019 - 08:00

Wat bijzonder zeg, als ik het goed begrijp spoel je deze niet af, maar gebruik je ze echt als een ‘gewone’ lipbalm? Dat vind ik wel echt weer innovatief van Labello. Leuk trouwens dat ze wel bij hun oude vertrouwde verpakking blijven;-)

Reply
Sonja 11 december 2019 - 09:57

Ik gebruik vaak een scrubje, losse velletjes in de winter. Mooie verpakking ook, huisstijl aangehouden.

Reply
Tessa 11 december 2019 - 14:20

Deze lijken mij erg fijn. Het is dat ik net een lip verzorgingsset van NYX heb gekocht, anders had ik deze lipscrub zeker gekocht

Reply
Samantha 11 december 2019 - 16:25

Oh, deze lijken me super handig! Helemaal omdat je er dus niet per se thuis voor hoeft te zijn! Huppa, de tas in en gaan. Ze staan al in mn boodschappenkarretje op de website hahaha.

Reply
Irina 11 december 2019 - 22:52

Wat een leuk product!!! Wil hem gelijk proberen😍

Reply
hanneke 14 december 2019 - 18:36

Hoi, Pakje niet weggooien hoor. Ik weet dat iemand deze verzameld !

Reply
Yara 17 december 2019 - 19:10

Ziet er goed uit! Ik ben erg benieuwd naar deze… Misschien binnenkort maar eens proberen 🙂

Reply

Plaats een reactie