Labello all gold limited edition

door Daphne - verdraaid mooi
labello all gold limited edition

Ben je misschien tijdens de coronatijd net wat minder attent geweest, omdat je wat minder makkelijk de deur van de ander platloopt? Dan is Labello jouw reddende engel. Het merk onderzocht namelijk hoe attent vriendinnen onderling zijn en schiet daarom te hulp met de ‘all gold limited edition’. Ik vertel je er alles over en heb er al eentje weggeven aan mijn geliefde.

Oeps… wij zijn niet attent

Ladies… Door het onderzoek van Labello gaan we toch echt met de billen bloot. Hoewel namelijk de meeste meiden een persoonlijk gebaar (op hun verjaardag bijvoorbeeld) het meest waarderen, worden zij toch meestal gefeliciteerd met een Whatsappje (91%) of een berichtje via social media (54%). Daarnaast geeft een derde van de meiden zelfs toe dat ze regelmatig een belangrijk moment vergeten van hun vrienden en familie.

labello all gold limited edition-1

Labello all gold limited edition

We kunnen natuurlijk nu niet even makkelijk op bezoek, maar gelukkig kun je nog wel een persoonlijk cadeautje of kaartje via de post sturen. Daarom brengt Labello ter ere van haar 111-jarige bestaan een exclusieve Limited Edition uit.

Het is de gewone Labello Original, maar dan in een unieke, gouden verpakking. Hierbij kun je kiezen uit vier verschillende teksten: happy birthday, you’re a star, thank you en I love you. Aan de achterzijde van de verpakking is er ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

labello all gold limited edition-2

Het jasje is tijdelijk veranderd, maar de oude vertrouwde formule blijft natuurlijk gelijk. De formule is op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals sheaboter, avocado olie en jojoba olie en zorgt zo voor gehydrateerde en mooie lippen.

De Labello all gold limited edition is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 2,99 per stuk. Wie ga jij verrassen met dit persoonlijke en verzorgende cadeautje.

labello all gold limited edition-3

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 22 november 2020 - 19:42

Jeetje, het is echt al tijden geleden dat ik een Labello gebruikt heb. Vroeger kocht ik altijd Labello, toen ik nog jong was (al klinkt het nu alsof ik heel oud ben haha;-) en toen was zo’n Labello stick wel echt een luxe voor mij haha, dat waren nog eens tijden;-)

Reply
Danielle 23 november 2020 - 01:29

Wat leuk, een labello in een nieuw jasje. Ziet er veel gezelliger uit en wat leuk op cadeau te geven!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 24 november 2020 - 18:08

Super leuk! En de producten ogen ook zo knus. <3

Ik gebruik al heel lang geen Labello meer, misschien toch maar weer eens doen deze winter.. 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie