Kylie Jenner Kyliner Gel Pencil review

door Daphne - verdraaid mooi
kylie jenner kyliner gel pencil review

Met de make-up van Kylie Jenner vroeg ik me altijd af of het puur de naam is dat het merk goed laat lopen of dat de producten daadwerkelijk kwalitatief goed zijn. Ik kan het nu zelf gaan testen, met een glitter oogpotlood. Daarom lees je hier de Kylie Jenner Kyliner Gel Pencil review met swatches van de tint 009 Shimmery Black.

Ik kreeg dit potlood van We Are Eves om te testen. Dat is een platform vol met eerlijke beautyreviews. Wil je gelijk weten wat ik van het potlood vond? Kijk dan op mijn shelfie.

kylie jenner kyliner gel pencil ingredienten review

Met de Kyliner Gel Pencil kun je ultra gedefineerde eyeliner looks creëren. De formule is ultra romig en makkelijk aan te brengen, waardoor je met één beweging een perfecte longlasting eyeliner, met extreme intensiteit creëert. Daarbij is hij waterproof en smudgeproof en blijft daarom een hele dag zitten.

kylie jenner kyliner gel pencil swatch shimmery black review

Je kunt kiezen uit zeven tinten met matte en glanzende finishes en ik laat je tint 009 Shimmery Black zien. Op de handswatch zie je de prachtige, zilveren shimmers al goed zitten én is de intensiteit van de zwarte tint al duidelijk zichtbaar. Je kunt een lijn aanbrengen langs de wimperlijn die je eventueel kunt vervagen voor een gemakkelijke smokey eye. Doe dat wel snel, want de formule is sneldrogend.

Look & review Kylie Jenner Kyliner Gel Pencil

Op de afbeelding hieronder heb ik de kleur aangebracht op mijn bovenste wimperlijn en met een dun penseel uitgeblend tot een wing. Bij de onderste wimperlijn heb ik de lijn uitgeblend voor een smokey effect. Verder heb ik hem aangebracht in de waterlijn, maar daar pakte de kleur niet heel goed. Het staat er ook niet bij of dit de bedoeling is. 

kylie jenner kyliner gel pencil swatch shimmery black review look

De formule is mega romig en je hebt dan ook direct een sterke lijn. Het blijft natuurlijk een ‘gel pencil’ en geen ‘eyeliner’ waardoor je geen extreme dunne lijnen kunt zetten, maar dat verlang ik persoonlijk ook niet van dit product.

We kennen vast allemaal wel een oogpotlood, waarvan beweerd wordt dat hij waterproof en smudgeproof is, maar ondertussen van je ogen smelt. Dit potlood krijg je echt met geen mogelijkheid van je ogen zonder een reiniger op oliebasis. Wow! Als je de lijn wilt blenden moet je snel zijn, want droog is ook echt droog. Niet geblend is de kleur intens zwart en geblend is de kleur wat zachter. De sparkles zie je bij de bovenste lijn wel zitten, maar die vallen niet erg op. Voor mij heeft het dan ook geen meerwaarde.

Je shopt de Kylie Jenner Kyliner Gel Pencil in zeven tinten bij douglas.nl voor € 14,99. Het is vegan.

kylie jenner kyliner gel pencil review shimmery black

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Willemse 12 mei 2022 - 08:14

Klinkt goed, ik heb al meerdere eye pencil’s geprobeerd , zowel heel duur als heel goedkoop, maar tot nu toe blijft niks 100% zitten.
Ik heb de lipgloss van Kylie, is fijn maar niet super, dus had het zonder deze review niet overwogen om daar eens verder te kijken.
Maar deze gel pencil klinkt wel top.

Reply
Jolanda 22 mei 2022 - 11:52

Die smokey wing ziet er mooi uit!

Reply

Plaats een reactie