Kruidvat Velvet Glow baked blush review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat velvet glow baked blush review

Nadat ik al wat items van het nieuwe make-up merk van Kruidvat getest had, kon ik het niet laten om nog wat extra items te kopen. Ik heb onder andere een blush gekocht. Die is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik je tint 020 rose pink laat zien. Daarom lees je hier de Kruidvat Velvet Glow baked blush review.

kruidvat velvet glow baked blush review-1

De blush zit in een kleine, vierkante, kunststof verpakking met een transparante bovenzijde. Hierdoor kun je precies zien welke kleur je in je handen hebt, mocht je meerdere varianten in je stash hebben. Je opent en sluit het met een kliksluiting en weegt praktisch niks. Ideaal voor op reis of om onderweg je blush bij te werken!

kruidvat velvet glow baked blush review-2

Ik heb de tweede kleur gekozen van de drie varianten. Je kunt ook nog voor een meer peachy kleur gaan met de 010 pastel peach. Houd je zelf meer van een wat donkerdere, bestint, dan is 030 True Berry echt iets voor jou!

kruidvat velvet glow baked blush swatch review 020 rose pink

Op de foto hierboven zie je twee swatches, namelijk links de harde swatch en rechts de geblende swatch. Je kunt duidelijk zien dat je de intensiteit van de blush zelf kunt bepalen.

Look & review Kruidvat Velvet Glow baked blush

Volgens Kruidvat is de formule fluweelzacht en makkelijk te blenden. De kleuren zouden pigmentrijk en levendig zijn, die zorgen voor natuurlijk blozende wangen met een frisse uitstraling en een gezonde en verleidelijke glans. Daarnaast zou het pigment goed op te bouwen zijn van lichte tot intense kleuren en zowel nat als droog te gebruiken zijn.

kruidvat velvet glow baked blush swatch review 020 rose pink-1

Ondanks dat het een vrij simpele, kunststof verpakking is, heeft de blush door de marmerlook direct een wat luxere uitstraling. Daarbij is de kwaliteit ook verre van simpel. Met de lichtste aanraking van de blush kwast op de huid, knalt het pigment van mijn wangen. Echt bizar! Zeker richting de zomer vind ik de kleur heel mooi en natuurlijk. Het is een frisse, natuurlijke kleur met een natuurlijke glans, waarbij het pigment goed op te bouwen is zonder te vlekken. Een budget topper!

De Kruidvat Velvet Glow baked blush is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

kruidvat velvet glow baked blush review-3

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 19 maart 2020 - 09:38

Wat een mooie en goed draagbare kleur. Net als jij heb ik een lichte huid, ik denk dat de kleur ook wel goed bij mijn teint past.

Reply
Rachel Kromdijk 19 maart 2020 - 09:51

Wat heb je weer een mooie scherpe foto’s gemaakt, het product ziet er goed uit!

Reply
Nicky 19 maart 2020 - 11:57

Wat geeft het veel kleur af..mooi!

Reply
Tessa 19 maart 2020 - 16:09

Wat een prachtige blush!! Die ga ik zeker ook halen

Reply
Jouvence 19 maart 2020 - 21:11

Mooie kleur, staat je goed! Ik draag zelf nooit blush.

Reply

Plaats een reactie