Kruidvat Solait Shimmering Spray review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat solait shimmering spray review

Afgelopen jaar testte ik al diverse Kruidvat Solait items, waaronder de After Sun Shimmering Oil. Dit jaar ontving ik niet alleen dat pareltje, maar ook de SPF20 sunspray. Ik ontving onwijs leuke reacties en veel vragen nadat ik een story op Instagram plaatste, waarin ik die variant gebruikte. Daarom kon ik het niet laten om ze beiden nog eens in een review aan je te laten zien. Daarom lees je hier de Kruidvat Solait Shimmering Spray review met de SPF20 en Aftersun spray.

kruidvat solait shimmering spray review-1

De SPF20 sunspray bevat een combinatie van UV filters die een directe bescherming geven. Daarnaast bevat de formule vitamine E die de huid helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook houdt het de huid soepel en zacht tijdens blootstelling aan de zon. De aftersun spray bevat verzorgende oliën, vitamine E, sheabutter, komkommerextract en bisabolol. Deze formule kalmeert en verzorgt je huid na blootstelling aan de zon. Daarnaast belooft Kruidvat dat de olie niet plakt, snel door de huid wordt geabsorbeerd en gemakkelijk aan te brengen is.

kruidvat solait shimmering spray review-2

Beide sprays moet je goed schudden voor gebruik om de glitters in de vloeistof te mengen. Bij de SPF20 sunspray is het natuurlijk ook belangrijk om het royaal aan te brengen en het regelmatig te herhalen. Zeker nadat je getranspireerd en gezwommen hebt.

Review Kruidvat Solait Shimmering Spray

Bij de SPF20 sunspray ruik je nét na het opspayen een alcoholgeur. Gelukkig verdwijnt die snel en maakt het plaats voor een heerlijke kokosgeur. Of zoals mijn vriend het noemde toen ik langs hem liep nadat ik me had ingesmeerd: je lijkt wel een wandelende malibu met die geur. 😅 Die lekkere geur komt ook weer terug bij de aftersun, zonder eerst de geur van alcohol gelukkig!

kruidvat solait shimmering spray review-3

Beide oliën plakken niet en trekken snel in de huid. Toch behoudt het gelukkig zijn voeding, waardoor mijn huid gehydrateerd blijft aanvoelen. Die prachtige glinsteringen maken de producten echt speciaal. Wees niet bang dat je een discobal wordt, want de glinsteringen zijn heel subtiel na het uitsmeren op de huid. Zeker met de zon op je huid, is het mooie effect goed zichtbaar, prachtig!

De Kruidvat Solait Shimmering Sprays kosten € 5,99 per stuk – 150 ml en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl. Houd jij van dit effect in de zonneproducten?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Fabienne, Enjoyyourownbeauty 12 juni 2020 - 11:01

Leuke review en wat een toffe producten.
Na je enthousiasme lijkt het me zelf ook fijn om deze eens te kopen. 🙂

Liefs
X

Reply
Tessa 12 juni 2020 - 18:32

Zo te lezen zijn deze niet geschikt voor mij: ik hou niet van de geur van kokos

Reply
bychristiana 13 juni 2020 - 08:36

Haha, een wandelende Malibu, ze kunnen het zo leuk brengen altijd, die mannen van ons;-)

Reply
Jo-ann 15 juni 2020 - 14:48

Na het zien van de inhoud van de flesjes dacht ik idd ook aan een wandelende discobal haha. Fijn dat de glitter na het uitsmeren er heel subtiel uitziet.

Reply
Deb 17 juni 2020 - 07:38

Wat zien die flesjes er lekker zomers uit! Ook de geur van kokos lijkt me heerlijk. Net ‘cocktail hour’ 🍹 dus als je het op hebt hihi. Ingrediënten zien er trouwens ook prima uit. Ik gebruik dit soort producten vooral wanneer ik op zon vakantie ga, maar nu dat er niet in zit grijp ik denk ik toch minder vaak naar dit soort oliën. Maar ga ze wel onthouden.

Reply
ingrid 15 juni 2023 - 07:47

Kruidvat, wanneer komen jullie terug met deze geweldige shimmering met spf 20. Dit was veruit de beste van allen eigen merken

Reply

Plaats een reactie