Kruidvat Solait Sensitive review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat solait sensitive review

Heb je een gevoelige huid, maar wil je toch beschermd van de zon kunnen genieten? Kruidvat Solait heeft een speciale lijn voor de gevoelige en reactieve huid en ik vertel je wat ik van één van de producten vind. Daarom lees je hier de Kruidvat Solait Sensitive review met de SPF50 zonnespray.

kruidvat solait sensitive review-1

De Solait Sensitive lijn bestaat uit diverse lotions voor gezicht en lichaam en een spray in factor 30 en 50. Ik laat je de spray zien die alleen verkrijgbaar is in SPF50. Het is een handige flacon met inkepingen aan de zijkant, waardoor je meer grip hebt met wat vettere handen. Daarnaast zit de spraykop beschermd met een dop die je stevig vast kunt klikken, zodat je het zonder zorgen in je tas mee kunt nemen.

kruidvat solait sensitive review-2

De formule bevat een combinatie van UV filters die een directe bescherming geven. Daarnaast is die formule dus speciaal geschikt voor de gevoelige en reactieve huid om het risico op allergische reacties te verminderen. Verder zit er vitamine E in dat je huid beschermt tegen vrije radicalen.

Review Kruidvat Solait Sensitive

Schud de flacon voor gebruik en breng het royaal aan. Let op dat je het niet in je ogen sprayt. Breng het regelmatig opnieuw aan, vooral wanneer je transpireert of gezwommen hebt.

kruidvat solait sensitive review-3

Ik heb geen gevoelige huid, maar met zonbeschermingsproducten krijg ik wel eerder pukkeltjes. Wanneer een product dat niet doet, ben ik blij en van deze variant word ik dus happy! Het is een krachtige en fijne spray, die gericht spuit. Zo verspil je vrijwel geen product en komt alles op je lichaam terecht. De lotion is vrijwel geurloos, wit en redelijk dun, waardoor je het goed in kunt masseren. Ondanks dat de lotion wit is, heb ik geen last van een witte waas! Mijn huid reageert goed op het product en zorgt ervoor dat ik goed beschermd bent.

De Kruidvat Solait Sensitive SPF 50 zonnespray kost € 11,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl. Lees ook mijn andere Kruidvat Solait reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 14 september 2020 - 08:44

Pfoeh, het is echt tijden geleden dat ik zonbescherming van Kruidvat geprobeerd heb. Ik heb dus wel een behoorlijk gevoelige huid en zeker in combinatie met zon kan mijn huid dus behoorlijk slecht reageren op producten. Ik blijf dus vaak een beetje bij dezelfde merken als het gaat om zonnebrand.

Reply

Plaats een reactie