Kruidvat shoplog november 2020

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat shoplog november 2020

Ik ging naar Kruidvat en shopte leuke fashion items en accessoires van onder andere Supertrash, True Spirit en Kruidvat eigen merk. Ik ben heel benieuwd wat je van de items vindt en of je ook nog wat leuks gaat shoppen!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 2 november 2020 - 21:22

Die video’s van jou zijn verslavend! Heel erg leuk om naar te kijken. Ik wil gaan kijken voor die joggingsbroek, hopelijk hebben ze ‘em nog. Dit soort spullen zullen vast hard gaan. Ik vind het zwarte horloge ook erg mooi.

Reply
Natascha - Beautyopinie 3 november 2020 - 09:21

Wat een leuke video Daphne, super leuk gedaan!

Reply

Plaats een reactie