Kruidvat Peel-Off masker | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-peel-off-masker

Een effectieve manier om je huid goed te verzorgen is een masker. Met de twee nieuwe Kruidvat Peel-Off maskers is jouw huid binnen no-time in topconditie. Verkrijgbaar in de varianten Pink Glitter en Silver Glamour.

Kruidvat Peel-Off Masker Pink Glitter

Het Kruidvat Peel-Off Masker Pink Glitter zorgt voor fun binnen jouw huidverzorgingsroutine. Het masker heeft een fruitige geur van frambozen en een magische roze kleur met glitters die de huid laat sprankelen. De fijne glitterdeeltjes voelen comfortabel op de huid en verstoppen de poriën niet. Dode huidcellen en vuil worden gemakkelijk verwijderd door het gedroogde masker ‘af te pellen’. Voor een zachte, schone en stralende huid!

Kruidvat Peel-off Masker Silver Glamour

Het Kruidvat Peel-off Masker Silver Glamour geeft direct een gevoel van luxe en is de ultieme voorbereiding voor elk feest. Het masker reinigt de poriën en huid en zorgt voor de ultieme glamour-factor. Door het gedroogde masker van het gezicht af te halen worden dode huidcellen en vuil makkelijk meegenomen. De huid is diep gereinigd, voelt zacht aan en straalt. Een echte beauty must-have!

De gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.nl voor € 0,89 per stuk.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

bychristiana 18 november 2019 - 09:25

Ik heb nog nooit een peel off masker gebruikt. Heel soms gebruik ik een sheetmasker, maar het allerfijnst vind ik toch altijd de overnight maskertjes, die ik dan aanbreng in plaats van een een nachtcreme en lekker kan laten zitten.

Reply

Plaats een reactie