Kruidvat peel-off gezichtsmasker review

door Daphne - verdraaid mooi
Kruidvat-Peel-Off-gezichtsmasker-review

Een gezichtsmasker is een verwennerij voor je huid, maar wat als het er nou ook nog eens leuk uitziet? Kruidvat heeft twee nieuwe peel-off maskers uitgebracht, waarin in het ene masker fijne glitterdeeltjes zit en het andere masker een luxe zilveren uitstraling heeft. Dan is het een feest om je huid te verwennen en om selfies te maken natuurlijk! Daarom lees je hier de Kruidvat peel-off gezichtsmasker review mét bijbehorende selfies.

Hoe werkt het en ingrediënten

Beide maskers werken hetzelfde. Je reinigt natuurlijk eerst je gezicht, zodat je met een schone huid je gezicht kunt verwennen. Breng een dunne gellaag gelijkmatig op de gezichtshuid aan en vermijd daarbij de gevoelige huid rond je ogen en mond. Nadat je het masker zo’n 10 à 15 minuten hebt laten inwerken, dan trek je de boven- en zijkanten voorzichtig naar het midden toe. Eventuele resten kun je met lauwwarm water afwassen. Gebruik het masker maximaal drie keer per week, indien nodig.

Verschillende bestanddelen die hoog in de ingrediëntenlijst staan, komen bij beide maskers overeen. Ik licht er een paar uit. Naast water, staat Alcohol Denat hoog in de lijst. Dit doodt bacteriën en is daarom goed voor de onzuivere huid, zorgt voor een lange houdbaarheid van het product én werkt deels uitdrogend. Anders kun je het masker natuurlijk met geen mogelijkheid eraf trekken. De Polyvinyl Alcohol (derde op de lijst) is een bindingsmiddel en houd het masker op zijn plek. Caprylyl/Capryl Glucoside (nummer 4) is een huidreinigingsmiddel. Panthenol (nummer 5) verhoogt hydratatie van de huid en werkt kalmerend.

Kruidvat Pink Glitter peel-off gezichtsmasker review

Kruidvat-pink-glitter-peel-off-gezichtsmasker-review

Volgens Kruidvat kun je met dit masker genieten van de fruitige geur van frambozen in combinatie met de magische roze kleur met glitters die de huid laat sprankelen. De fijne glitterdeeltjes zouden comfortabel aanvoelen op de huid en de poriën niet verstoppen. Daarnaast worden de dode huidcellen en vuil gemakkelijk verwijderd door het gedroogde masker eraf te pellen. Het resultaat zou een zachte, schone en stralende huid zijn.

Kruidvat-pink-glitter-peel-off-gezichtsmasker-review-2

Ik had eerlijk gezegd een mierzoete, misschien wel chemische geur verwacht gezien de prijs, maar dat is het absoluut niet. Het ruikt zeker fruitig, maar het heeft ook een frisse ondertoon en juist die combinatie vind ik voor zo’n masker als deze heerlijk. Ook de glitters die in het masker zitten, zijn klein, subtiel en daarom ook sprankelend en voel je niet zitten. Je moet niet bang zijn dat je gezicht eruit ziet als een discobal, want het ziet er juist stralend uit. Bijna alsof je een highlighter hebt aangebracht op je huid. Nadat het masker er zo’n 15 minuten op heeft gezeten, kun je het er gemakkelijk af pellen. Het resultaat is inderdaad een zachte, schone en stralende huid. Ondanks dat het een peel-off masker is, voelt mijn huid niet droog aan en heeft het een mooie, natuurlijke glow.

Kruidvat-pink-glitter-peel-off-gezichtsmasker-review-1

Voor een stralende en sprankelende huid.

Kruidvat Silver Glamour peel-off gezichtsmasker review

Kruidvat-silver-glamour-peel-off-gezichtsmasker-review

Volgens Kruidvat geeft dit masker direct een luxe gevoel en is het de ultieme voorbereiding voor elk feest. Het combineert een poriëndiepe huidreiniging met een ultieme glamour-factor. Dode huidcellen en vuil worden gemakkelijk verwijderd door het gedroogde masker eraf te pellen. Het resultaat zou een diep gereinigde, zacht aanvoelende en stralende huid zijn.

Kruidvat-silver-glamour-peel-off-gezichtsmasker-review-2

Het masker heeft een lichtzoete, bloemige geur en een prachtig stralende, zilveren glans. Het masker bevat geen glitters, maar het heeft alsnog een prachtige glow die ook na het verwijderen van het masker zichtbaar blijft. Daarnaast voelt mijn huid ook bij dit masker zacht aan. Ik heb wel een wat meer trekkerig/droger gevoel aan mijn huid dan het eerder geteste masker.

Na zo’n tien minuten was het masker opgedroogd en kon ik het er gemakkelijk af pellen. Op enkele zones had ik het onbewust wat dikker aangebracht en die zones moesten dus nog net wat langer drogen om het makkelijk van de huid te verwijderen. Heb je die tijd niet, dan kun je het altijd afspoelen met water.

Kruidvat-silver-glamour-peel-off-gezichtsmasker-review-1

Poriëndiepe reiniging

De Kruidvat Peel-Off gezichtsmaskers zijn € 0,89 per set van 2x 8 ml en verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 20 december 2019 - 10:00

Wat een leuke maskers! Gingen de glitters uit het roze masker ook makkelijk van je gezicht af?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 20 december 2019 - 10:54

Ja cute zijn ze he! Ja hoor, je kon het er in zijn geheel makkelijk af pellen!

Reply
Tessa 20 december 2019 - 20:03

oke goed om te weten!

Reply
bychristiana 23 december 2019 - 11:33

Wat grappig! ik heb zo’n masker eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik ben altijd een beetje bang dat het wat ‘agressief is voor de huid, dat afpellen dus. Goed om te lezen dus dat het zo makkelijk gaat. Zelf gebruik ik het liefst overnight maskertjes. ‘

Reply
Riek Muijen 27 december 2019 - 00:22

Wat leuk deze maskers deze week ook nog maar even naar de kruidvat. Bedankt voor de tips.

Reply

Plaats een reactie