Kruidvat Originals Coconut Oil lip balm review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-the-originals-coconut-oil-lip-balm-review-2

Door de zon worden je lippen droog, maar ook door de gure kou krijgen je lippen heel wat te verduren. Een goede, hydraterende bescherming is daarom belangrijk. Ik ben zelf dol op lippenbalsems en heb er altijd een bij me, dus een nieuwe variant uitproberen is altijd leuk! Je leest hier de Kruidvat Originals Coconut Oil lip balm review.

kruidvat-the-originals-coconut-oil-lip-balm-review-1

De lippenbalsem zit verpakt in een schattig klein potje met een draaideksel en heeft een inhoud van 30 gram. Daar kun je dus een hele tijd mee doen. Zeker als je nagaat dat in de meeste lippenbalsem sticks zo’n 5 gram zit. Het potje zit een kartonnen omhulsel ‘geklikt’ en daarop vind je meer informatie en de bestanddelen.

kruidvat-the-originals-coconut-oil-lip-balm-review

Volgens Kruidvat hydrateert en verzorgt deze lippenbalsem je lippen door de kokosolie. Dat staat bekend om zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen. Het bestanddeel sheabutter is een fijne verzorging voor droge lippen. Wil je een optimaal resultaat, dan raad Kruidvat aan om dit product te gebruiken in combinatie met de Kruidvat Originals Lipscrub Amandelolie. Die heb ik zelf niet, dus ik ga het als los product testen.

kruidvat-the-originals-coconut-oil-lip-balm-review-3

Bij het opendraaien van het potje komt je de geur van kokos al tegemoet. Proef je dan ook continu kokos als je deze lippenbalsem op je lippen hebt? Nee gelukkig niet! Ergens in de verte proef je kokos, maar het valt op de lippen grotendeels weg. De lippen voelen zijdezacht en gehydrateerd aan. Je hebt maar een klein beetje nodig om dat resultaat te bereiken. Daarom is dit ook een mooie basis voor een matte lipstick. Die kunnen droog aanvoelen op de lippen, zeker bij liquid matte lipsticks. In combinatie met dit product is de lipstick niet alleen mooi, maar ook nog vriendelijk voor je lippen. Zonder lipstick is deze lippenbalsem natuurlijk ook goed. Daarnaast geeft het een klein glansje aan de lippen en dat vind ik zelf een pluspunt.

De Kruidvat Originals Coconut Oil lip balm is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,29. Het is dermatologisch goedgekeurd.

Benieuwd naar de reviews van andere Kruidvat Originals producten? Klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Tessa 18 november 2019 - 09:05

deze klinkt lekker. fijn dat de geur van kokos niet erg aanwezig is op de lippen

Reply
bychristiana 18 november 2019 - 09:20

Fijn dat je de kokos niet heel goed proeft. Ik vind kokos erg lekker ruiken, maar ik zou het inderdaad niet steeds op mijn lippen hoeven te proeven;-)

Reply
Michelle 18 november 2019 - 22:08

Mm deze wil ik proberen!

Reply
Deb 20 november 2019 - 21:17

Ik ben dol op kokos dus dit lijkt me echt iets voor mij. Goede ingrediënten zitten er ook in, vind ik ook heel belangrijk 👌🏻.

Reply
Yara 22 november 2019 - 08:26

Lijkt me erg fijn! Vooral nu met het koude weer kunnen mijn lippen wel wat hydratatie gebruiken👄

Reply
Anke 17 maart 2023 - 23:04

Ik vind het super fijn. Echter is hij nu uit het assortiment gehaald?

Reply

Plaats een reactie